Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Testvérbosszú (1999)

The Boondock Saints
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Videók (1)

 
sikitozeller Nézhetetlen  2021. 07. 13.

legújabb vélemény

0

44 perc után feladtam. Kín volt addig is nézni.

 
rhamus   2015. 07. 24.

1

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

 
szucszoli   2017. 05. 21.

0

Bűnrossz film.bAki fikázza Tarantino-t a stílusa miatt, akkor az előtte jobb, ha megnézi ezt a filmet, csak hogy képben legyen mekkora különbég van aközött, amikor valaki feltalál egy saját egyedi filmes nyelvet és aközött, amikor valaki ebből semmit... több»

 
anita9215   2016. 05. 08.

0

A színészi nevek ellenére sem jött be. Tele volt klisével és esetlen ötletekkel, ami miatt nekem totális bukás volt a film. Nem találtam könnyen emészthetőnek a sztorit sem és tele rakták szétnyúzott párbeszédekkel. Nagy kár mert Norman Reedus isteni kedvencem.

 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

0

Kicsit csalódtam. Eléggé ötlettelen és klissés lett. Ettől függetlenül megvannak a pillanatai, érdemes tenni vele egy próbát. Vagy nagyon tetszik majd, vagy nagyon nem.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

0

Kalandos, igazán izgalmas, ugyanakkor vicces, szórakoztató film, nem csalódtam benne. Talán csak egy-két apróság volt az, ami nem tetszett. Egyébként mindenki rendben van benne, a látvány is nagyon jó.

 
ZiggityZag   2016. 06. 24.

1

A Testvérbosszút kifejezetten kultfilmként kell megnézni, vagyis úgy, hogy na, ebben a filmben van valami, amit nagyon sokat nagyon kajálnak, és én mindenképpen rá szeretnék jönni, hogy mi az. Úgy talán jár vele egy kis szórakozás, mert egyébként egy... több»

A film összbevétele 25 812 dollár volt (imdb.com).

 

Az oroszok Desert Eagle fegyverén egy kis sarló és kalapács látható.

(SódóGA)
 

Az író és rendező Troy Duffy a film után The Boondock Saintsre változtatta a zenekara nevét.

(SódóGA)
 

David Della Rocco karakterét az őt játszó színészről nevezték el, mivel a szerepet róla mintázták, és kifejezetten neki írták.

(SódóGA)
 

A börtön, ahol a Ducét a legszigorúbb biztosági intézkedések mellett tartják fogva, a régi Suffolk börtön Bostonban. Napjainkban egy négy csillagos hotel.

(SódóGA)
 

A filmben szereplő templom, a Church of the Covenant nem katolikus, hanem protestáns, mivel a környéken egyetlen katolikus templomban sem kapott forgatási engedélyt a stáb a film története miatt.

(SódóGA)