Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70

Testvérbosszú (1999)

The Boondock Saints
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
rhamus   2015. 07. 24.

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

 
szucszoli   2017. 05. 21.

Bűnrossz film.bAki fikázza Tarantino-t a stílusa miatt, akkor az előtte jobb, ha megnézi ezt a filmet, csak hogy képben legyen mekkora különbég van aközött, amikor valaki feltalál egy saját egyedi filmes nyelvet és aközött, amikor valaki ebből semmit nem ért és megpróbálja ezt leutánozni. Megcsinálni a saját kis májerkedős akció filmjét a tökös-főhőspárossal. Csak hát a Tartantino tud forgatókönyvet és karaktereket írni, mindamellett iszonyat erős feszültséget tud teremteni. Ebben a filmben viszont annyi feszültség nincs, mint egy pár rendőrcsizmában.


 
anita9215   2016. 05. 08.

A színészi nevek ellenére sem jött be. Tele volt klisével és esetlen ötletekkel, ami miatt nekem totális bukás volt a film. Nem találtam könnyen emészthetőnek a sztorit sem és tele rakták szétnyúzott párbeszédekkel. Nagy kár mert Norman Reedus isteni kedvencem.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

Kalandos, igazán izgalmas, ugyanakkor vicces, szórakoztató film, nem csalódtam benne. Talán csak egy-két apróság volt az, ami nem tetszett. Egyébként mindenki rendben van benne, a látvány is nagyon jó.

 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

Kicsit csalódtam. Eléggé ötlettelen és klissés lett. Ettől függetlenül megvannak a pillanatai, érdemes tenni vele egy próbát. Vagy nagyon tetszik majd, vagy nagyon nem.

 

Az oroszok Desert Eagle fegyverén egy kis sarló és kalapács látható.

(SódóGA)
 

Az író és rendező Troy Duffy a film után The Boondock Saintsre változtatta a zenekara nevét.

(SódóGA)
 

David Della Rocco karakterét az őt játszó színészről nevezték el, mivel a szerepet róla mintázták, és kifejezetten neki írták.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.