Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
71

Testvérbosszú

(The Boondock Saints)
 
ZiggityZag  2016. 06. 24. 17:28

A Testvérbosszút kifejezetten kultfilmként kell megnézni, vagyis úgy, hogy na, ebben a filmben van valami, amit nagyon sokat nagyon kajálnak, és én mindenképpen rá szeretnék jönni, hogy mi az. Úgy talán jár vele egy kis szórakozás, mert egyébként egy egyszerű, vígjáték-elemekkel tarkított, lövöldözős-káromkodós krimi, gyenge Tarantino-utánérzéssel, aki nagyjából ugyanezt hozta volna ki egy ír testvérpárból. Csak gondolom Tarantino tesz magasan Bostonra és az önérzetes írekre. Milyen jól teszi.

 
rhamus  2015. 07. 24. 20:32

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

 
jannniisscem  2016. 06. 29. 21:51

Ez túlzás nélkül az egyik kedvenc filmem, mert valamiért sikerült bele katarzist csempészni. Hogy miért, annak lehet az az oka, hogy egyszerű vagyok, mint a bot, és örömömet lelem két szemtelen, pimasz és nagyon aranyos fiútestvérben, akik hisznek az igazságban. Ezen túl nyilván egy rettenetesen közhelyes, eltúlzott karakterekkel és káromkodásra építő párbeszédekkel tűzdelt, giccses kis mészárlásról szól a film, de kit érdekel. Szórakoztat és kész.

 
anita9215  2016. 05. 08. 00:52

A színészi nevek ellenére sem jött be. Tele volt klisével és esetlen ötletekkel, ami miatt nekem totális bukás volt a film. Nem találtam könnyen emészthetőnek a sztorit sem és tele rakták szétnyúzott párbeszédekkel. Nagy kár mert Norman Reedus isteni kedvencem.

 
hawaiipizza  2015. 10. 02. 17:57

Kicsit csalódtam. Eléggé ötlettelen és klissés lett. Ettől függetlenül megvannak a pillanatai, érdemes tenni vele egy próbát. Vagy nagyon tetszik majd, vagy nagyon nem.

 

Az oroszok Desert Eagle fegyverén egy kis sarló és kalapács látható.

(SódóGA)
 

Az író és rendező Troy Duffy a film után The Boondock Saintsre változtatta a zenekara nevét.

(SódóGA)
 

David Della Rocco karakterét az őt játszó színészről nevezték el, mivel a szerepet róla mintázták, és kifejezetten neki írták.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.