Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
67%

Testvérbosszú (1999)

The Boondock Saints
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
spyro74   2019. 10. 12.

legújabb vélemény

Boston egy külön műfaj, a bostoniak meg szintén megérnek egy misét, akár az oroszokról, akár az olaszokról, akár az írekről van szó: legalábbis a film ennél többet nem nagyon árul el. Viszonylag kevés árnyalat van tehát a Testvérbosszúban, csak a fek... több»

 
rhamus   2015. 07. 24.

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.


 
szucszoli   2017. 05. 21.

Bűnrossz film.bAki fikázza Tarantino-t a stílusa miatt, akkor az előtte jobb, ha megnézi ezt a filmet, csak hogy képben legyen mekkora különbég van aközött, amikor valaki feltalál egy saját egyedi filmes nyelvet és aközött, amikor valaki ebből semmit... több»

 
anita9215   2016. 05. 08.

A színészi nevek ellenére sem jött be. Tele volt klisével és esetlen ötletekkel, ami miatt nekem totális bukás volt a film. Nem találtam könnyen emészthetőnek a sztorit sem és tele rakták szétnyúzott párbeszédekkel. Nagy kár mert Norman Reedus isteni kedvencem.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

Kalandos, igazán izgalmas, ugyanakkor vicces, szórakoztató film, nem csalódtam benne. Talán csak egy-két apróság volt az, ami nem tetszett. Egyébként mindenki rendben van benne, a látvány is nagyon jó.

 
hawaiipizza   2015. 10. 02.

Kicsit csalódtam. Eléggé ötlettelen és klissés lett. Ettől függetlenül megvannak a pillanatai, érdemes tenni vele egy próbát. Vagy nagyon tetszik majd, vagy nagyon nem.

 
akela70   2018. 02. 08.

Ez lesz belőle amikor egy gyenge színész ír egy forgatókönyvet és rendez magának egy filmet...

Galéria (15)

Videók (1)

A film összbevétele 25 812 dollár volt (imdb.com).

 

Az oroszok Desert Eagle fegyverén egy kis sarló és kalapács látható.

(SódóGA)
 

Az író és rendező Troy Duffy a film után The Boondock Saintsre változtatta a zenekara nevét.

(SódóGA)
 

David Della Rocco karakterét az őt játszó színészről nevezték el, mivel a szerepet róla mintázták, és kifejezetten neki írták.

(SódóGA)
 

A börtön, ahol a Ducét a legszigorúbb biztosági intézkedések mellett tartják fogva, a régi Suffolk börtön Bostonban. Napjainkban egy négy csillagos hotel.

(SódóGA)
 

A filmben szereplő templom, a Church of the Covenant nem katolikus, hanem protestáns, mivel a környéken egyetlen katolikus templomban sem kapott forgatási engedélyt a stáb a film története miatt.

(SódóGA)