Az 1999-ben készült kultikus The Boondock Saints, magyarul Testvérbosszú című film újjászületése már a kanyarban van!

A Thunder Road, a John Wick-filmek mögött álló produkciós cég, a Testvérbosszú jogtulajdonosához, a Dragonfly Filmshez csatlakozott, hogy elkészítsék az akciófilmes franchise kibővítését, amely az ír ikertestvérekről szól, akik mindent bevetnek, hogy megszabadítsák szülővárosukat a bűnözőktől.

Norman Reedus és Sean Patrick Flanery visszatérnek, mint a címszereplő testvérpár, és már keresik az új rendezőt, mialatt az első két részt jegyző Troy Duffy azt tervezi, hogy könyvsorozatot ír a "szentekről", így folytatva a történetüket.

A Thunder Road, a John Wick-filmeken és a John Wick-univerzumon (A Continental: John Wick világából, Ballerina) túl, most jön ki új filmjével Dev Patel első rendezésével, a szintén bosszú tematikájú A Majomemberrel.

Miért állt be a projekt mögé a Thunder Road?

"Amikor megkaptuk a lehetőséget, hogy segítsünk visszahozni a MacManus testvéreket a filmvászonra, azonnal lecsaptunk a lehetőségre. Egyedülálló, hogy az ikonikus mitológiára és a karakterekre építhetünk a sorozat régi rajongói számára, valamint egy teljesen új generáció számára is megmutathatjuk a sorozatot. Ez olyan lehetőség, ami miatt nem is lehetnénk izgatottabbak." - mondta Basil Iwanyk, a Thunder Road Films munkatársa.

Mit szólnak a színészek mindehhez?

Reedus így nyilatkozott: "Nagyon örülök, hogy Basil Iwanyk Thunder Road Films és Todd Myers Dragonfly Films cégével dolgozhatok együtt, hogy a testvérek történetét még jobban megismertessük a közönséggel. Alig várom, hogy mindenki láthassa, amiért már régóta dolgozunk. Régi barátunk és kapitányunk, Troy Duffy nélkül folytatjuk a munkát. Ő úgy döntött, hogy ír egy Boondock Saints könyvsorozatot, és alig várom, hogy elolvashassam."

Flanery pedig ezt fűzte hozzá: "Basil és Todd a tökéletes partnerek, hogy kiszabadítsák a testvéreket a börtönből. Az ő vezetésükkel ez lesz az eddigi legjobb Szentek."

akció | krimi | thriller

Bostonban él egy ír testvérpár, Connor (Sean Patrick Flanery) és Murphy (Norman Reedus) McManus, akik túláradó igazságérzettel rendelkeznek, és bárkinek szívesen beverik a... több»