Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
25
Szereplők
38
Vélemények
19
Képek
7
Videók
 
Laca//Ho/rr/oR//   2018. 05. 14.

Legrégebbi még is a legjobb Predator film. Természetesen nem a frappáns beszólásokon és párbeszédeken volt a hangsúly, ha nem az Arnold Schwarzeneggerel az oldalán felsorakozott izom colossusokról és a ragadozóról. Tipikus 80-as évekbeli akciófilm, ami jó pár éveinkben járó akciófilmet letaszít. Számomra ez az esőerdőben játszódó akció kaland még mindig elnyeri a tetszésemet bármikor megnézem, szóval bátran ajánlom a mai napig bárkinek.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 07. 11.

Egy igazi '80-as évekbeli akciófilm, amely napjainkban is megállja a helyét. Schwarzeneger ekkor már túl volt a Terminátor első részén és a Conan filmeken, ezzel a filmmel pedig még jobban mélyítette a hollywoodi izomkolosszus státuszát. Ugyanakkor ebben a filmben már azt is megmutatta, hogy sebezhető, s akad méltó ellenfele (még ha egy földönkívüli csúcsragadozó személyében). Egy nagyon élvezhető film remek dzsungel zenével. A Predator figurájával szép munkát végzett Stan Winston és csapata, bár a végén mikor felrobbantja magát, s közben "emberien" nevet, nos az a nevetés kissé bagatellnek tűnt számomra, de ez legyen a legnagyobb negatívuma a filmnek.


 
Deku   2017. 07. 10.

Ez a film tud ám ijesztő pillanatokat okozni a nézőjének. A hirtelen felbukkanásokkal remek pillanatokat okoz. Szerintem nagyon szórakoztató volt horror film létére is.

 
HETEDIK   2018. 08. 02.

Kultfilm. McTiernan megalkotta az egyik legnagyobb álomgyári mészárost, Schwarzi pedig itt bombaformában volt, izmai úgy feszültek hogy az ember azt hitte szétrobbannak. Azóta készült néhány Predator mozi, de ezt meg se karcolják.

 
ZeroHero   2015. 05. 12.

Az igazi nagybetus dzsungelakcio! Ebben a filmben minden es mindenki a helyen van, egyszeruen nem lehet benne semmi kivetnivalot talalni. Persze nincs hatalmas CGI parade, osszevissza rangatozo kamera es stb, de megis mennyivel jobb, mint a mai akciofilmek.

Carl Weathers
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Bill Duke
Arnold Schwarzenegger
Elpidia Carrillo
Arnold Schwarzenegger
Bill Duke
Sonny Landham
Kevin Peter Hall
Kevin Peter Hall
 
Arnie karizma és karizmája nélkül lehet élni, csak nem érdemes, a Predator egy igazi menő rosszfiú, adunk az akciónak, izgalomból sincs hiány, kell ennél több?
8/10 több»
 

Shane Blacket (akinek a neve akkoriban már ismert volt a Halálos fegyver kapcsán) elsősorban azért szerződtették le a filmhez (mint színész), hogy segítsen a forgatókönyv javítgatásában, ám mivel csak színészi gázsit kapott, elutasította.

(ArpiHajdu és Réci )
 

64 ember hal meg benne.

(Norbi )
 

Kevin Peter Hall színész volt egyben a Predator szerepében és a helikopterpilóta karakterében az elején.

(Laca//Ho/rr/oR// )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.