Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
67
Vélemények
36
Képek
9
Videók
 
stevepisti   2020. 08. 08.

legújabb vélemény

Sokak szerint a legjobb folytatás ami valaha készült, szerintem is! Az első részhez képest tudott többet adni, nem is akármit. Sok jó karaktert láthatunk , személyes kedvenceim : Hicks , Hudson, Vasquez. Sokkal több Alien , még veszélyesebbek , intelligensebbek! Nagyon jó akciójelenetekkel, jó ötletekkel, izgalmakkal teli filmet sikerült James Cameronnak összehozni! A műfaj kedvelőinek erősen ajánlott!

 
Artemisia   2018. 03. 20.

Kibontja és tovább szövi a történetet, az egy halálos szörnyeteg után most egy egész bolygónyival állunk szemben. Emellett többet megtudunk az Alien természetéről, szaporodásáról, és egy izgalmas,látványos,vérbeli akció-horrort is kapunk, megspékelve egy szívszorító drámai elemmel, a magára maradt kislánnyal. Ripley kitartása, ereje bámulatos, Sigourney Weaver alakítása páratlan a filmtörténetben. A filmtörténet legjobb akció filmje és a horror feledhetetlen klasszikusa.


 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 06.

Az egyik adó négy hétvégén keresztül adja az Alien- sorozatot, legutóbb épp a második részt sikerült ennek köszönhetően megnéznem. Sok helyen olvastam, hogy legalább olyan jó, sőt jobb, mint az első Alien film. Én is hasonló véleménnyel vagyok, hiszen amellett hogy látványosabb, akciódúsabb volt elődjénél, a történetet sem hanyagolták el a készítők. Karakterfejldőés van benne, valamint az utolsó 15-20 perc, a Királynő és Ripley harca az egyik legemlékezetesebb filmes összecsapások közé tartozik.

 
dulkap   2017. 04. 10.

Sajnos jó pár idegesítő karakter került be, ami nálam eléggé letudja rontani a filmélményt. Arról nem is beszélve, hogy a nagy részéből alig lehet valamit látni, hiába nézi az ember már HD minőségben. De nem rossz film, csak nem ad semmi extrát az első részhez képest. (A speciális verzió plusz jelenetei meg inkább csak elnyújtják a játékidőt, mint kiegészítené az eredeti vágást.)

 
Deku   2017. 07. 10.

Ijesztő de azért voltak gyenge pontok benne ami miatt nem tökéletes. Eme alkotás nem lett túl nagy szám de azért nem is olyan rossz. A története eléggé megkapó és hátborzongató, azonban a karakterek nem tetszettek.

 
HETEDIK   2018. 11. 15.

Legjobb Alien film a mai napig. Cameron, a pusztítás császára igazán kiélhette magát, mikor Ripley kilövi a fészket, annyi töltényt meg gránátot használ el, honvédség 10 évnyi költségvetése elment abban az egy jelenetben. Az Alien királynőt azóta már számtalan film koppintotta, persze meg sem közelítve az ittenit. Bennem egy mondat különösen megragadt a filmből. Még pedig az, mikor Ripley oda mondja a cég emberének: - Tudja Börk, én már nem tudom melyik faj a rosszabb. Ők legalább nem ölik egymást nyomorult százalékokért...

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

Cameron megmutatta nekünk a sötét jövőt! Sikerült neki, és én hittem neki. Zseniális film, sötét, sejtelmes, néhol borzongató, feszültséggel teli alkotás. Sigourney Weaver parádézik, szinte lubickol a szerepben, amit szó szerint ráöntöttek. Erősen ajánlott!

Mark Rolston
Sigourney Weaver
Carrie Henn
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver
Michael Biehn
Bill Paxton
Carrie Henn
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver
Carrie Henn
Bill Paxton
Michael Biehn
Sigourney Weaver
Lance Henriksen
Lance Henriksen
Sigourney Weaver
William Hope
Paul Reiser
Michael Biehn
Bill Paxton
Sigourney Weaver
Sigourney Weaver

A film összbevétele 131 060 248 dollár volt (imdb.com).

 

68-an halnak meg a film során.

(Norbi)
 

A műalkotást sikeresen bevették az 1001 film ,amit látnod kell mielőtt meghalsz katalógusba.

(Norbi)
 

Az irányítható robotot, amiben Ripley harcol, Cameron az Avatarban is felhasználta.

(HETEDIK )
 

Cameron villámjait a Terminátorból mentette át.

(HETEDIK )
 

Cameron több akciót és lövöldözést vitt a filmbe, mint Scott az első részben.

(HETEDIK )
 

A film büdzséjének tízszeresét hozta vissza.

(HETEDIK )
 

A film költségvetése 18,5 millió dollár volt és jelenleg 131 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A Sulaco díszlet nem egy eleme a Nostromo díszletéből származik.

(Artemisia )
 

Amikor Burke megmutatja Ripley-nek a megöregedett lánya, Amanda fényképét, valójában egy Sigourney Weaver édesanyját, Elizabeth Inglis-t ábrázoló képet látunk.

(Artemisia )
 

A Metacritic oldalán 87/100 pontot kapott 9 kritika alapján.

(Bogi87)
 
A világ legjobb sci-fi akciófilmje a zabolátlan James Cameron rendezésében: az Aliens mozivásznon óriási élmény. több»
 
Az Aliens tele van ikonikus beszólásokkal („get away from her, you bitch!”) és klasszikus momentumokkal. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.