Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
91

A Jedi visszatér

(Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi)
 
BallEr  2016. 04. 11. 20:29

Ezt a filmet nem tudom az egekbe magasztalni mivel nagyon nem az én szájízemnek megfelelően alakult. Annyira rossz nem volt a történet, de az, ahogy tálalták nem vette be a gyomrom.

 
Orosz István  2017. 08. 01. 12:24

A cím nagyon találó lett, Jedi visszatér, értik Darth Vaderre, aki a végén újra Anakinként néz szembe a Sithekkel. Ez a legjobb rész szerintem, örök klasszikus.

 
Snowball  2016. 12. 14. 22:39

Ez a film egy katasztrófa. Akkora csalódást okozott, hogy azt elképzelni se tudtam volna az elején. Egyszer mindenképpen vállalható mivel annyira nem lett rossz mint gondoltam. Nézhető kategória simán.

 
GedyPapa  2017. 03. 06. 12:34

Nagyon nehezemre esett, de egy csillagot le kellett vonnom az eredeti trilógia utolsó darabjától. Az ewokok jelenléte nálam rontotta az összképet. Nem illettek ezek a cukiságfaktort kimaxoló állatkák egy ilyen jelentős filmélménybe.

 
mdlg4th  2016. 02. 04. 20:21

Igazán tetszetős kis film darab volt. El lett találva benne minden, pár apróbb kis hiba talán akadt, de ez nekem nem tűnt fel mivel nagyon jól elszórakoztatott. Bátran tudom ajánlani.

Carrie Fisher
Harrison Ford
Carrie Fisher
Ian McDiarmid
Ian McDiarmid
Carrie Fisher
Carrie Fisher
Harrison Ford
David Prowse
Mark Hamill
Carrie Fisher
Mark Hamill
Mark Hamill
 

A Jedi visszatér rendezését felajánlották David Lynch-nek is, ám ő visszautasította a lehetőséget arra hivatkozva, hogy szerinte ez George Lucas feladata lenne. Később Lynch mégis elvállalt egy sci-fi film rendezést (Dűne), amellyel azonban hatalmasat bukott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Yoda mester jellegzetes külső vonásait Albert Einsteinről mintázták.

(Szilonka)
 

A legnagyobb bevételt hozó film az USA-ban, 1983-ban.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.