Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91

A Jedi visszatér (1983)

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi
Filmadatlap
 
34
Szereplők
71
Vélemények
33
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
drg0602   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Jó kis rész a trilógiából, jó történet, jó színészek igaz gyengébb mint a Birodalom Visszavág, de azért simán egyik kedvenc Star Wars részem közzé tartozik! Zseniális alkotás.

 
Deku   2017. 07. 08.

A trilógia szerintem igazán méltó befejezést kapott korának hű technológiai megoldásokkal. Még mindig eltudja szórakoztatni a nézőt és nekem nincs kétségem afelől sem, hogy ennél jobb Star Wars filmet már nem fognak készíteni.


 
Artemisia   2018. 06. 22.

Szépen építi, bonyolítja tovább a történetet. Izgalmas, akciódús és kalandos, messze a legjobb film a 80-as években, A bolygó neve:Halál mellett. Hitelesen és sokszínűen alkották meg az Endor bolygó, és az akciójelenetek is látványosak a film korához képest. Jópár drámai szál is vegyül a történetben, például, kiderül,hogy Luke és Leia testvérek, de a Yoda haldoklása, az hogy Obi Wan szelleme megjelenik Luke-nak vagy Dart Vader film végi vívódása a jó és rossz oldal között is nagyon meghatóra sikeredett.

 
Orosz István   2017. 08. 01.

A cím nagyon találó lett, Jedi visszatér, értik Darth Vaderre, aki a végén újra Anakinként néz szembe a Sithekkel. Ez a legjobb rész szerintem, örök klasszikus.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

Nagyon nehezemre esett, de egy csillagot le kellett vonnom az eredeti trilógia utolsó darabjától. Az ewokok jelenléte nálam rontotta az összképet. Nem illettek ezek a cukiságfaktort kimaxoló állatkák egy ilyen jelentős filmélménybe.

Carrie Fisher
Harrison Ford
Carrie Fisher
Ian McDiarmid
Ian McDiarmid
Carrie Fisher
Carrie Fisher
Harrison Ford
David Prowse
Mark Hamill
Carrie Fisher
Mark Hamill
Mark Hamill

A film összbevétele 572 705 079 dollár volt (imdb.com).

 

A 2. Halálcsillag 460%-kal nagyobb az elsőnél.

(Artemisia)
 

Az első változatban a film alcíme " A Jedi bosszúja" lett volna. Plakátok is jelentek meg ezzel a címmel.

(Artemisia)
 

Az ewokok tibeti nyelvet beszéltek.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.