Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
erahurka   2018. 08. 12.

Nagyon rosszul öregedett, egyszerűen mai szemmel érthetetlen mit szerettek ezen az emberek annak idején. Nem csak a látvány, az egy dolog, de még a történet is béna.

 
feri1   2015. 07. 24.

A film nagyon jó, még sem hozott annyi pénzt az alkotóinak, mint szerették volna. Ennek az lehet az oka, hogy a mesterséges intelligencia akkoriban még nem foglalkoztatta annyira a közönséget, mint manapság. A történet természetesen kamu sci-fi, de ettől még izgalmas, megéri megnézni.


 
quentin   2014. 10. 02.

A film nem mai gyerek, de kétségtelen, hogy sokban megelőzte a korát. A számítógépes effektek ma már nem érik el a kívánt hatást, de gondolom akkor ez csúcsminőségnek számított, ezzel együtt sem gagyi a film. A történet végig érdekes és izgalmas, ezt bizonyítja az is, hogy érdemesnek találták arra, hogy újra feldolgozzák a filmet 2010-ben.

A film összbevétele 33 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

52-en vesztették életüket a filmben.

(Norbi)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

A filmet kizárták az Oscar gáláról, mert akkoriban úgy gondolták, hogy a számítógépes effektek használata csalásnak számít.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.