Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82
Filmadatlap
 
30
Szereplők
51
Vélemények
60
Képek
2
Videók
Pókember
 
indingo   2017. 12. 04.

Ez az egyetlen Pókember film, aminek emlékszem a történetére és van valami köze a képregényhez. A története nem rossz, bár az zavar egy kicsit, hogy huszonévesek játszanak középiskolásokat.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nem rossz film csak az a baj, hogy azóta sokkal jobb részeket kaptunk és emiatt sok hibája feltűnik ennek a filmnek. Kezdve Tobey-val aki nagyon nem erre a szerepre termett.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Jó kezdése egy kultikus szuperhős bemutatásának. Tobey Maguire jól hozza a figurát és Willem Defoe is kiváló Zöld Manó. Az viszont látszik rajta, hogy még keresi az útját és azt, hogy hogyan is kéne megvalósítani az igazán átütő eredményt. Ennek ellenére egy kifejezetten nézhető film.

 
HETEDIK   2018. 07. 19.

Willem Dafoe zseniális alakítása egy egész korrekt Pókember kezdőfilmben. Raimi kedvenc szuperhőse Pókember, persze egyedi stílusa itt is tettenérhető, gondolok az égőház vagy híd jelenetekre.

 
szaka123   2016. 01. 25.

Egyik legjobb Pókember feldolgozás, szvsz. Nagyon szeretem ezt a részt. Jó a színészgárda, jó a sztori és még egy kis humort is sikerült belecsempészni a filmbe!

Tobey Maguire
Tobey Maguire
 

Mary Jane szerepére jelentkezett Elizabeth Banks is, aki olyan filmből ismert, mint A tökéletes hang, de ő végül csak egy titkárnő szerepét, Betty Brant karakterét kapta meg.

(Shelby07)
 

A képregényekben Pókember eredetileg egy mechanikus hálóvetőt tervezett és készített el, ellenben a filmben a testéből képes a háló kilövésére. Azért lett így alakítva a film, mert hitelesebbnek gondolták, mint azt hogy egy középiskolás képes legyen egy ilyen szerkezet elkészítésére.

(Shelby07)
 

James Francónak eredetileg feketés haja van, de a film kedvéért be kellett festenie barnára, hogy a filmben alakított apja, Williem Dafoe és ő jobban hasonlítson egymásra.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.