Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
82
Filmadatlap
 
30
Szereplők
54
Vélemények
60
Képek
2
Videók
Pókember
Tobey Maguire
Tobey Maguire
 
NGN   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

Talán a legjobb pókember filmek egyike. Tobey kiváló a pókarc szerepében és a látvány is tökéletes. Sam Raiminak sikerült maradandót alkotnia. Egy ízig-vérig hangulatos, akció-kaland a javából.

 
indingo   2017. 12. 04.

Ez az egyetlen Pókember film, aminek emlékszem a történetére és van valami köze a képregényhez. A története nem rossz, bár az zavar egy kicsit, hogy huszonévesek játszanak középiskolásokat.


 
Deku   2017. 07. 18.

Nem rossz film csak az a baj, hogy azóta sokkal jobb részeket kaptunk és emiatt sok hibája feltűnik ennek a filmnek. Kezdve Tobey-val aki nagyon nem erre a szerepre termett.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Jó kezdése egy kultikus szuperhős bemutatásának. Tobey Maguire jól hozza a figurát és Willem Defoe is kiváló Zöld Manó. Az viszont látszik rajta, hogy még keresi az útját és azt, hogy hogyan is kéne megvalósítani az igazán átütő eredményt. Ennek ellenére egy kifejezetten nézhető film.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

A sok baki ellenére, egy elég kellemes popcorn mozit kapunk.

A film összbevétele 821 708 551 dollár volt (imdb.com).

 

Mary Jane szerepére jelentkezett Elizabeth Banks is, aki olyan filmből ismert, mint A tökéletes hang, de ő végül csak egy titkárnő szerepét, Betty Brant karakterét kapta meg.

(Shelby07 )
 

A képregényekben Pókember eredetileg egy mechanikus hálóvetőt tervezett és készített el, ellenben a filmben a testéből képes a háló kilövésére. Azért lett így alakítva a film, mert hitelesebbnek gondolták, mint azt hogy egy középiskolás képes legyen egy ilyen szerkezet elkészítésére.

(Shelby07 )
 

James Francónak eredetileg feketés haja van, de a film kedvéért be kellett festenie barnára, hogy a filmben alakított apja, Williem Dafoe és ő jobban hasonlítson egymásra.

(Shelby07 )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.