Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
33
Szereplők
26
Vélemények
11
Képek
3
Videók
Pókember 3.
 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Kipukkant a lufi. Nagyon sokáig akarták fújni a Pókember sztorit és ez lett a veszte. A sztori elnagyolt és az alapvetően érdekesnek ígérkező alapkoncepcióval se tud mit kezdeni. Ami azért is nagy csalódás, mert ebben sokkalta több volt, mint amit megvalósítottak belőle.

 
Deku   2017. 10. 22.

Nagyon magával tudja ragadni a nézőt és nem is kellett ennél több nekem amikor megnéztem. A lehető legjobb filmek listáján tartom számon eme darabot. Pörgős, fordulatos és totálisan magával ragadó volt ez a történet.


 
Orosz István   2017. 07. 27.

Ez lett a legjobb rész a Trilógiából. Jó lett Méreg karaktere, a Homok ember is nagyon dúrva, egy szóval az utód pókember filmeknek ilyen ütős sztori mellett nehéz volt überelni.

 
HETEDIK   2018. 07. 19.

A Raimi féle Pókember utolsó része, sajnos ez tényleg eléggé el lett szúrva, túl sok mindent akartak egyszerre belezsúfolni a filmbe ami megbosszulta magát, de persze közel sem nézhetetlen, sőt egész látványos sokszor és Bryce Dallas Howard valami eszméletlen gyönyörű. Raimi később bocsánatot kért a filmért, de hát a legnagyobbak is hibáznak. Én sajnálom, mert megnéztem volna egy John Malkovich féle keselyűt a negyedik részben.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

A trilógia ezen része tetszett a legjobban. Peternek nem csak a legjobb barátjával, és két gonosz bácsival kell szembenéznie, hanem önmagával is. A film végén egy gigászi csata, majd egy szívbe markoló búcsú Harrytől.

A film összbevétele 890 871 626 dollár volt (imdb.com).

 

Az a kislány, aki a filmben Jamesonnak (J. K. Simmons) el akarja adni a kamerát Sam Raimi, a rendező kislánya.

(Shelby07)
 

Topher Grace karakterét, Eddie-t a klasszikus "A csodálatos Pókember" képregények és az "Ultimate Spider-Man' képregények ihlették meg.

(Shelby07)
 

Thomas Haden Church 16 hónapon keresztül edzett, hogy kitűnő formában legyen a szerep kedvéért.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.