Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Pókember 3. (2007)

Spider-Man 3
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
50
Képek
2
Videók

Galéria (50)

Videók (2)

 
Kósa Bence   2021. 08. 27.

legújabb vélemény

0

Egy alulértékelt film. Persze egy kicsit zsúfolt, és sok karaktert mozgat, de szerintem a lényeget bemutatja. Tobey itt a legjobb, főleg az utolsó félórában. James Franco is itt a legszimpatikusabb. A látvány és a zene itt is pazar. 9/10

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nagyon magával tudja ragadni a nézőt és nem is kellett ennél több nekem amikor megnéztem. A lehető legjobb filmek listáján tartom számon eme darabot. Pörgős, fordulatos és totálisan magával ragadó volt ez a történet.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

A trilógia ezen része tetszett a legjobban. Peternek nem csak a legjobb barátjával, és két gonosz bácsival kell szembenéznie, hanem önmagával is. A film végén egy gigászi csata, majd egy szívbe markoló búcsú Harrytől.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

1

Kipukkant a lufi. Nagyon sokáig akarták fújni a Pókember sztorit és ez lett a veszte. A sztori elnagyolt és az alapvetően érdekesnek ígérkező alapkoncepcióval se tud mit kezdeni. Ami azért is nagy csalódás, mert ebben sokkalta több volt, mint amit megvalósítottak belőle.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 13.

0

Kifejezetten látványos,és izgalmas mozi.Itt is belekapaszkodik Raimi a színészi játékba is,hiszen a CGI mellé nagyon kell az is.Jók a gonosz karakterek is.Egyszóval,igen,nem lett gyengébb,mint az első két epizód.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Ez lett a legjobb rész a Trilógiából. Jó lett Méreg karaktere, a Homok ember is nagyon dúrva, egy szóval az utód pókember filmeknek ilyen ütős sztori mellett nehéz volt überelni.

 
7ETEDIK   2018. 07. 19.

0

A Raimi féle Pókember utolsó része, sajnos ez tényleg eléggé el lett szúrva, túl sok mindent akartak egyszerre belezsúfolni a filmbe ami megbosszulta magát, de persze közel sem nézhetetlen, sőt egész látványos sokszor és Bryce Dallas Howard valami es... több»

A film összbevétele 890 871 626 dollár volt (imdb.com).

 

Az a kislány, aki a filmben Jamesonnak (J. K. Simmons) el akarja adni a kamerát Sam Raimi, a rendező kislánya.

(Shelby07)
 

Topher Grace karakterét, Eddie-t a klasszikus "A csodálatos Pókember" képregények és az "Ultimate Spider-Man' képregények ihlették meg.

(Shelby07)
 

Thomas Haden Church 16 hónapon keresztül edzett, hogy kitűnő formában legyen a szerep kedvéért.

(Shelby07)
 

Mary Jane első részben faképnél hagyott vőlegénye most is felbukkant volna egy űrutazást követően, ő hozta volna magával a fekete szimbiótát, de idő és pénzhiány miatt elvetették az ötletet.

(Shelby07)
 

A három Raimi testvér is részt vett a filmben. Sam rendezte a filmet, Ivan részt vett a forgatókönyv írásban, Ted pedig színészként szerepelt.

(Shelby07)