Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
73%

Pókember 3. (2007)

Spider-Man 3
Filmadatlap
 
31
Szereplők
26
Vélemények
50
Képek
2
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 13.

legújabb vélemény

0

Kifejezetten látványos,és izgalmas mozi.Itt is belekapaszkodik Raimi a színészi játékba is,hiszen a CGI mellé nagyon kell az is.Jók a gonosz karakterek is.Egyszóval,igen,nem lett gyengébb,mint az első két epizód.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Nagyon magával tudja ragadni a nézőt és nem is kellett ennél több nekem amikor megnéztem. A lehető legjobb filmek listáján tartom számon eme darabot. Pörgős, fordulatos és totálisan magával ragadó volt ez a történet.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

1

Kipukkant a lufi. Nagyon sokáig akarták fújni a Pókember sztorit és ez lett a veszte. A sztori elnagyolt és az alapvetően érdekesnek ígérkező alapkoncepcióval se tud mit kezdeni. Ami azért is nagy csalódás, mert ebben sokkalta több volt, mint amit megvalósítottak belőle.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Ez lett a legjobb rész a Trilógiából. Jó lett Méreg karaktere, a Homok ember is nagyon dúrva, egy szóval az utód pókember filmeknek ilyen ütős sztori mellett nehéz volt überelni.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

A trilógia ezen része tetszett a legjobban. Peternek nem csak a legjobb barátjával, és két gonosz bácsival kell szembenéznie, hanem önmagával is. A film végén egy gigászi csata, majd egy szívbe markoló búcsú Harrytől.

 
7ETEDIK   2018. 07. 19.

0

A Raimi féle Pókember utolsó része, sajnos ez tényleg eléggé el lett szúrva, túl sok mindent akartak egyszerre belezsúfolni a filmbe ami megbosszulta magát, de persze közel sem nézhetetlen, sőt egész látványos sokszor és Bryce Dallas Howard valami es... több»

 
Norbert93   2018. 09. 23.

0

Rengeteg gyenge pontja van és több sebből vérzik, de mégis magával tud ragadni. Izgalmas, pörgős és látványos.

Galéria (50)

Videók (2)

A film összbevétele 890 871 626 dollár volt (imdb.com).

 

Az a kislány, aki a filmben Jamesonnak (J. K. Simmons) el akarja adni a kamerát Sam Raimi, a rendező kislánya.

(Shelby07)
 

Topher Grace karakterét, Eddie-t a klasszikus "A csodálatos Pókember" képregények és az "Ultimate Spider-Man' képregények ihlették meg.

(Shelby07)
 

Thomas Haden Church 16 hónapon keresztül edzett, hogy kitűnő formában legyen a szerep kedvéért.

(Shelby07)
 

Mary Jane első részben faképnél hagyott vőlegénye most is felbukkant volna egy űrutazást követően, ő hozta volna magával a fekete szimbiótát, de idő és pénzhiány miatt elvetették az ötletet.

(Shelby07)
 

A három Raimi testvér is részt vett a filmben. Sam rendezte a filmet, Ivan részt vett a forgatókönyv írásban, Ted pedig színészként szerepelt.

(Shelby07)
 

Ben bácsit alakító Cliff Robertson utolsó filmje volt, ugyanis 2011-ben elhunyt, 88 éves volt.

(Shelby07)
 

A két színésznő, Kristen Dunst és Mary Janet esete vicces, hiszen Kristennek, akinek természetesen szőke a hajszíne, vörös hajú karaktert kell alakítania, és Marynek, akinek pedig természetesen vörös a haja, szőke karaktert kell a filmben alakítania.

(Shelby07)
 

Bryce Dallas Howard a forgatás során terhes volt, és ezért olyan nagy szó, hogy saját maga csinálta a kaszkadőrjeleneteit.

(Shelby07)
 

Az összes sikolyt, ami Kristen Dunst torkát elhagyta, a Pókember 2-ből vették és újrahasznosították.

(Shelby07)
 

A következő részben John Malkovich játszotta volna a keselyűt.

(7ETEDIK )