Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

A csodálatos Pókember (2012)

The Amazing Spider-Man
Filmadatlap
 
34
Szereplők
37
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Egyébként se vagyok egy nagy Marvel rajongó, de az ő általuk készített filmek közül ez az egyik leggyengébb.

 
indingo   2018. 04. 26.

Minta néhány évente kötelező volna Pókemberes filmet forgatni. Mindig találnak egy aktuális szereplőt késztenek vele pár rész és annyi. Andrew Garfield elég esetlen Peter Parker volt számomra.


 
Deku   2017. 09. 24.

Ezt a filmet nem tudták annyira jól megalkotni mint azt vártam ez pedig kellemetlen perceket okozott Pedig nagyon vártam a filmet de nem volt jó. Egyszerűen rémes volt. Kár érte pedig.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Végre egy olyan Pókember és Peter Parker karaktert kaptam ebben a filmben, mint a képregény füzetek lapjain van. Még akkor is humorizált, amikor kilátástalan volt a helyzete.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Imádom Pókembert szinte minden filmben, képregényben és animációs mesében, sorozatban, de ez a film sajnos elég gyengére sikerült. Történetben és színészi alakításban is. Andrew Garfield nekem nem jött be annyira Peter Parkerként.

A film összbevétele 757 930 663 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Dr.Connors fia is feltűnik egy törölt jelenetben.

(Timo93)
 

Andrew Garfield a forgatási szünetekben helyi fiatalokkal basebollozot, teljes Pókember felszerelésben.

(Shelby07)
 

Gyík mellett Proto-Goblin nevű gonosz is megjelent volna, de a rendezők úgy gondolták, hogy ezzel túl sok eredetsztori szerepelne a filmben, és nem akarták összezavarni a laikusokat, ezért Proto-Goblin szerepét kivágták a forgatókönyvből.

(Shelby07)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.