Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

A csodálatos Pókember (2012)

The Amazing Spider-Man
Filmadatlap
 
33
Szereplők
37
Vélemények
30
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

legújabb vélemény

0

Imádom Pókembert szinte minden filmben, képregényben és animációs mesében, sorozatban, de ez a film sajnos elég gyengére sikerült. Történetben és színészi alakításban is. Andrew Garfield nekem nem jött be annyira Peter Parkerként.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Egyébként se vagyok egy nagy Marvel rajongó, de az ő általuk készített filmek közül ez az egyik leggyengébb.


 
indingo   2018. 04. 26.

0

Minta néhány évente kötelező volna Pókemberes filmet forgatni. Mindig találnak egy aktuális szereplőt késztenek vele pár rész és annyi. Andrew Garfield elég esetlen Peter Parker volt számomra.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ezt a filmet nem tudták annyira jól megalkotni mint azt vártam ez pedig kellemetlen perceket okozott Pedig nagyon vártam a filmet de nem volt jó. Egyszerűen rémes volt. Kár érte pedig.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Végre egy olyan Pókember és Peter Parker karaktert kaptam ebben a filmben, mint a képregény füzetek lapjain van. Még akkor is humorizált, amikor kilátástalan volt a helyzete.

 
Norbert93   2018. 09. 13.

0

Teljesen felesleges reboot volt. Andrew Garfield jó színész, de ezt a filmet nem menthette meg volna senki.

 
Scramananga   2016. 09. 12.

0

Egy teljesen oké film. Megvannak az erősségei, pl : a látvány, vagy a millió kis visszautalás a képregényre, és a TAS-ra. Emma Stone, és Andrew Garfield jl össze vannak hangolva. De sok benne az idegesítő elem is: Garfield stílusa, egy idő után nagy... több»

Galéria (30)

Videók (2)

A film összbevétele 757 930 663 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Dr.Connors fia is feltűnik egy törölt jelenetben.

(Timo93)
 

Andrew Garfield a forgatási szünetekben helyi fiatalokkal basebollozot, teljes Pókember felszerelésben.

(Shelby07)
 

Gyík mellett Proto-Goblin nevű gonosz is megjelent volna, de a rendezők úgy gondolták, hogy ezzel túl sok eredetsztori szerepelne a filmben, és nem akarták összezavarni a laikusokat, ezért Proto-Goblin szerepét kivágták a forgatókönyvből.

(Shelby07)
 

A rendező, Marc Webb elmondása szerint az oka annak, hogy visszatértek a képregényben is alkalmazott mechanikus hálóvetőhöz az, hogy ezzel is ki akarták fejezni Peter rajongását a tudomány iránt.

(Shelby07)
 

A Gyíkot alakító Rhys Ifans hónapokat gyakorolt a szerepre, több emberrel is találkozott, akinek hiányzott egy karja, és a mindennapokban is arra törekedett, hogy megtanulja csak bal kézzel végezni a mindennapi feladatokat, így hitelesebben tudta alakítani a szerepét.

(Shelby07)
 

Andrew Garfield 3 éves kora óta rajong Pókemberért, ő a hőse, ezért amikor először felvette a Pókember jelmezt, elsírta magát.

(Shelby07)
 

Miután megvolt a szereposztás, Marc Webb azt nyilatkozta: "A neve sokatoknak biztosan ismeretlenül hathat, akik pedig ismerik tisztában vannak nem hétköznapi képességeivel. Az intelligencia és az emberség ritka ötvözetét tudhatja a magáénak. Jegyezzétek meg a szavaimat: imádni fogjátok Andrew Garfieldot, mint Peter Parker."

(Shelby07)
 

Emma Stone és Andrew Garfield a valóságban is összejöttek.

(Bogi87)
 

Rhys Ifansnek a forgatásokon egy zöld ruhadarabbal takarták el a jobbját, ezért a stábtagok el is nevezték Brekinek.

(Bogi87)
 

A film előállítási költsége 230 millió dollár volt, és 752 millió dollárt hozott a konyhára. A kritikusoktól főleg pozitív kritikákat kapott.

(Bogi87)