Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

A csodálatos Pókember (2012)

The Amazing Spider-Man
Filmadatlap
 
33
Szereplők
40
Vélemények
80
Képek
2
Videók

Galéria (80)

Videók (2)

 
harnas1207   2022. 07. 30.

legújabb vélemény

0

Nekem kicsit vicc kategória ez a pókember. A röhejes szerelmi szál és a ki-be sétálgatok a szupertitkos laboratóriumba amúgy is agyromboló... Mindig is vallottam, hogy póki a tini nézőket hivatott megszólítani, de ez a feldolgozás még nekik is övön aluli.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Egyébként se vagyok egy nagy Marvel rajongó, de az ő általuk készített filmek közül ez az egyik leggyengébb.

 
indingo   2018. 04. 26.

0

Minta néhány évente kötelező volna Pókemberes filmet forgatni. Mindig találnak egy aktuális szereplőt késztenek vele pár rész és annyi. Andrew Garfield elég esetlen Peter Parker volt számomra.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Végre egy olyan Pókember és Peter Parker karaktert kaptam ebben a filmben, mint a képregény füzetek lapjain van. Még akkor is humorizált, amikor kilátástalan volt a helyzete.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Ezt a filmet nem tudták annyira jól megalkotni mint azt vártam ez pedig kellemetlen perceket okozott Pedig nagyon vártam a filmet de nem volt jó. Egyszerűen rémes volt. Kár érte pedig.

 
MoviesChris   2022. 04. 17.

0

Véleményem szerint a legjobb Pókember-film. A legjobb Pókemberrel. Andrew Garfieldra mintha ráöntötték volna ezt a szerepet, akárcsak a marha jól kinéző "Pók-ruhát" is. Nagyon jól nyomja a srác, és megvan a kellő lazaság, ami egy tinédzser mindennap... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

0

Imádom Pókembert szinte minden filmben, képregényben és animációs mesében, sorozatban, de ez a film sajnos elég gyengére sikerült. Történetben és színészi alakításban is. Andrew Garfield nekem nem jött be annyira Peter Parkerként.

A film összbevétele 757 930 663 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Dr.Connors fia is feltűnik egy törölt jelenetben.

(Timo93)
 

Andrew Garfield a forgatási szünetekben helyi fiatalokkal basebollozot, teljes Pókember felszerelésben.

(Shelby07)
 

Gyík mellett Proto-Goblin nevű gonosz is megjelent volna, de a rendezők úgy gondolták, hogy ezzel túl sok eredetsztori szerepelne a filmben, és nem akarták összezavarni a laikusokat, ezért Proto-Goblin szerepét kivágták a forgatókönyvből.

(Shelby07)
 

A rendező, Marc Webb elmondása szerint az oka annak, hogy visszatértek a képregényben is alkalmazott mechanikus hálóvetőhöz az, hogy ezzel is ki akarták fejezni Peter rajongását a tudomány iránt.

(Shelby07)
 

A Gyíkot alakító Rhys Ifans hónapokat gyakorolt a szerepre, több emberrel is találkozott, akinek hiányzott egy karja, és a mindennapokban is arra törekedett, hogy megtanulja csak bal kézzel végezni a mindennapi feladatokat, így hitelesebben tudta alakítani a szerepét.

(Shelby07)