Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83

Vasember 3 (2013)

Iron Man Three
Filmadatlap
 
36
Szereplők
97
Vélemények
66
Képek
1
Videók
Vasember 3
 
HETEDIK   2020. 04. 27.

legújabb vélemény

Meg sem közelîti a második részt, ez a mandarinos szarság amúgy mi akart lenni? Ennek már nagyon gagyi bosszúállók feelingje volt.

 
Deku   2017. 07. 18.

Szerencsére harmadjára sem kellett csalódnom a Vasember filmekben. Robert Downey Jr. még mindig piszok humoros, szórakoztató és hát gazdag. Nagyon ütős lett ez a rész is.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 01.

Vasember vas nélkül

Újabb marvel film újabb szelet az univerzum nagy tortájából. A Vasember 3 több szempontból is lényeges filmnek tekinthető. Karakter fejlődés szempontjából mindenképp. Tony Stark a Bosszúállók után kétségbeesik és mindentől pánikol mert fél hogy nem tudja megóvni szeretteit. Az aggódás teszi ki napjai nagy részét és azt hiszi hogy páncélja nélkül nem tud békét és nyugalmat teremteni. Ez az alap felállás. Az események sorozatában mégis kénytelen lesz a páncélja nélkül helyt állni és rájön hogy tulajdonképpen vas-suite ide-oda ő akkor is nagy elme és tudja az eszét kamatoztatni. A másik szempont a potenciális előkészítés a következő részhez. Ugyanis ez az állandő félelme az okozója hogy megalko... több»

 
Thibo84   2016. 08. 28.

A három rész közül ez sikerült a legjobban. Jó a történet, királyok a páncélok, végén a harcról már nem is beszélve. És bővelkedik poénokkal elég rendesen.

 
NGN   2020. 01. 17.

A trilógia leggyengébb darabja lett. Nem tudom, de valahogy olyan kusza lett, túl sokat akartak markolni ezzel a résszel, de inkább a kevesebb több lett volna.

A film összbevétele 1 215 439 994 dollár volt (imdb.com).

 

Jon Favreau, az előző két film rendezője ismét megjelenik a filmben, Hogan szerepében.

(Scramananga)
 

A történet alapját a Vasember-képregények egyik legsikeresebbikje, az Extremis-széria adta, melyet Warren Ellis és Adi Granov alkotott.

(Bogi87)
 

Amikor Downey Jr. bokája megsérült, kénytelenek voltak a forgatással 9 napra leállni.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.