Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
84

Vasember 3

(Iron Man Three)
 
ereln  2016. 04. 27.

Sajnos csalódnom kellett ebben a filmben, egyáltalán nem ezt vártam, teljesen átverve érzem magamat. Remélem mihamarabb csinálnak egy igazi Mandarinos filmet, mert ez ultragáz volt.

 
gazsika1978  2016. 04. 25.

Nagyon vártam a folytatást de az igazat megvallva vegyes érzelmekkel ültem le megnézni a folytatást. Kíváncsi voltam tudnak e újat mutatni és pozitívan kellett csalódnom most is. Nem jobb az első 2 résznél, "csak" ugyanazon a szinten mozog, de látványosabb és viccesebb. Végig vicces, még mindig hatalmas poénok vannak benne és Robert Downey Jr. nagyon nagyot alakít most is.

 
Deku  2017. 07. 18.

Szerencsére harmadjára sem kellett csalódnom a Vasember filmekben. Robert Downey Jr. még mindig piszok humoros, szórakoztató és hát gazdag. Nagyon ütős lett ez a rész is.

 
Szivárvány1  2016. 10. 23.

A vasember trilógiából ez a rész tetszett talán a legjobban. Örültem hogy Robert Downey Jr. végre nem nyomja el Pepper karakterét. Végre nem egy megmentésre váró női karakter volt a Marvel film központjában. Vasembert végül Pepper mentette meg ami számomra felüdülés volt.

 
Leilani  2016. 07. 25.

Ez a kedvenc Vasember filmem. Nagyon tetszik a történet, bár nem Vasember a kedvenc karakterem a Marveltől. A film nagyon akciódús és mozgalmas. Főleg csak azért néztem meg mert a Marvel-moziverzum része. Mindenkinek ajánlom.

 

Jon Favreau, az előző két film rendezője ismét megjelenik a filmben, Hogan szerepében.

(Scramananga)
 

A történet alapját a Vasember-képregények egyik legsikeresebbikje, az Extremis-széria adta, melyet Warren Ellis és Adi Granov alkotott.

(Bogi87)
 

Amikor Downey Jr. bokája megsérült, kénytelenek voltak a forgatással 9 napra leállni.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.