Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
62
Vélemények
65
Képek
3
Videók
Thor
Chris Hemsworth
Natalie Portman
Natalie Portman
 
sabnock666   2019. 09. 01.

legújabb vélemény

Egyszerűen már sok(sokk!) ez a fajta film,filmek.Nem győzöm kapkodni a fejem,hol vannak a színészek,igazi jelenetek,igazi film? Nem jó irányba megy a filmgyártás....sajnos!

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 26.

Felejthető

Amikor az ember egy trilógia harmadik részét akarja megnézni, rá kell döbbennie arra, hogy úgy nehezen fogja érteni a dolgokat, ha nem látta az első két részt a szériából. Nos, a Thorral így jártunk, mert annak idején nem igazán tudta felkelteni az érdeklődésünket, de azért a Ragnarök előtt nem ártott tisztában lenni azzal, hogy a kalapácsvető istenség története honnan is ered. A 2011-es Thor film a Marvel mozis univerzumának negyedik filmje, s lehet, hogy ez a korai szárnypróbálgatásokból fakad, de összehasonlítva a mostanában készült Marvel-filmekkel, a Thor első része minden tekintetben a „gagyi” jelzőt juttatja eszembe. Túltolt CGI, roppant egyszerű történet, gyenge poénok, egyszóval: ne... több»


 
Deku   2017. 07. 24.

Megint csak egy Marvel remek filmmel van dolgunk. Szerintem hibát vajmi keveset vélhetünk felfedezni benne. A szereplők pedig egytől egyig kiválóak voltak.

 
Orosz István   2017. 07. 22.

Ismételten egy zseniális Marvel film jó a sztori tetszik ez a mitológia, és a Marvel univerzum összevetése. A sztori a csatajelenetek is mind fantasztikusak.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 27.

Kiforratlannak éreztem a filmet. Nagyon kezdetlegesnek és lyukacsosnak mint egy szelet sajt. Tudom a bemutatás volt a célja hogy felvezesse Thort és Lokit, de Thor nagyképű pupákként lépett a színre Loki pedig túlságosan épész érvekkel " vezette meg " a körülötte lévőket. Átlagos szerintem nem annyira kimagasló mint az ez utáni 2 rész mégis ha egészet akarunk kapni Thor világáról és történetvonaláról muszáj megnézni, már csak a viszálykodások végett. A belső konfiktusok az itt elhangzottak miatt válnak csak érthetővé.

A film összbevétele 449 326 618 dollár volt (imdb.com).

 

Tom Hiddleston jelentkezett Thor szerepére, viszont a rendező úgy vélte, hogy belőle sokkal jobb gonosz válna.

(Shelby07 )
 

Chris korábban, még a színészkedés előtt építészként dolgozott, így nem állt távol tőle, hogy kalapácsot ragadjon.

(Shelby07 )
 

David J. Peterson alkotta a filmben hallható shivaisith mesterséges nyelvet.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.