Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
85

Amerika Kapitány: A tél katonája (2014)

Captain America: The Winter Soldier
Filmadatlap
 
35
Szereplők
130
Vélemények
33
Képek
4
Videók
Chris Evans
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
Samuel L. Jackson
Chris Evans
Anthony Mackie
Chris Evans
Scarlett Johansson
Chris Evans
Joe Russo
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 06.

legújabb vélemény

A Marvel filmek egyik gyenge pontja Amerika kapitány, bár az tény, hogy Chris Evansnél jobb embert erre a karakterre nehezen találtak volna, de a történet engem nem kötött le.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 04. 08.

Nincs benne üresjárat

Az új Bosszúállók-filmre való készülés keretében megpróbálom pótolni és/vagy újranézni néhány régebbi MCU-darabot, s mivel az egyik tv-adó műsorra tűzte Amerika Kapitány második kalandját, így éltem a lehetőséggel. Ritkán szoktam képregényfilmre ilyet mondani, de jelen esetben az van, hogy: ez igen! A Russo-fivérek egy pörgős darabot tettek le az asztalra, amelyben egy percnyi üresjárat sincs. Az akciójelenetek nagyon jól vannak megkomponálva, ahogy Bucky Barnes karakterének felvezetését is remekül oldották meg. Ami viszont különlegessé teszi jelen képregény-adaptációt, hogy nemcsak egy szimplán látványos akciófilm kerekedett ki belőle (persze a látványra most sem panaszkodhatunk), hanem egy... több»


 
Deku   2017. 07. 17.

Az első részben az tetszett, hogy végig vezet a szerény kapitány kialakulásán. Itt pedig már készen van és mindent bevet a már megszokott stílusával. Hatalmas rész ez is.

 
Orosz István   2017. 07. 22.

Nagyon jó lett méltó folytatása az első epizódnak. Van benne akció érzelem. Szerintem a tél katonája is remek karakter lett, gondolok én az egyben ellenség és barát viszonyra.

 
GedyPapa   2017. 03. 12.

Nekem az első jobban tetszett, de ez is bejött. Csak nem kapott el annyira, mint az első, főleg nem a "főgonosz" személye. Viszont Amerika Kapitány hozta azt, amit elvártam és vártam tőle.

A film összbevétele 714 766 572 dollár volt (imdb.com).

 

Tél Katona, vagyis Bucky Barnes teljes neve James Buchanan Barnes, amelyet az Egyesült Államok 15. elnökéről (James Buchanan) kapott.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Sebastian Stan a forgatási szünetekben sokat gyakorolta a késsel való természetes mozgást és hadonászást.

(mamiéstöti2)
 

Jessica Brown Findlay játszhatta volna Sharon Carter szerepét.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.