Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Thor: Sötét világ (2013)

Thor: The Dark World
Filmadatlap
 
37
Szereplők
79
Vélemények
69
Képek
1
Videók

Galéria (69)

Chris Hemsworth
Chris Hemsworth
Chris Hemsworth
Chris Hemsworth
Chris Hemsworth
Anthony Hopkins

Videók (1)

 
bkzsani   2023. 01. 10.

legújabb vélemény

0

Nem rossz, nekem tetszett. Voltak benne érdekes fordulatok.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 26.

1
Akárcsak egy puzzle

Nem vagyok túl nagy rajongója a szuperhősös filmeknek, ennek ellenére a Marvel-féle univerzum építés egyfelől lenyűgöz (szuperül ki van minden találva, minden kis kirakós darabka szépen lassan a helyére kerül), másrészt viszont mérhetetlenül felbossz... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Teljesen átlagos szalagfilm.Nincsenek benne sem jó,és sem rossz részek.Ledarálják,és jön a következő!Színészi teljesítmény nulla,csak zakatol a CGI !Egyszer nézős,és utána felejtős!

 
Yosihiro   2016. 05. 16.

0

Thor története is remek mű és azt hiszem ezzel a résszel vált teljessé. Bár még egy folytatás mindenképp ajánlott de a film igazán látványos és izgalmasra sikerült. Mindenképp meg kell nézni hiszen akik ezt a műfajt szeretik azoknak egy nem mindennapi alkotás. Én bátran ajánlom mindenkinek ! Üdv Yosi

 
Thibo84   2019. 04. 13.

0

Számomra a három rész közül ez viszi el a pálmát, bár lehet ezzel egyedül vagyok. Látványos akció jelenetek, arról nem is beszélve, hogy sokkal több van benne, mint az egyben. Ez a rész nem hatott úgy nálam, hogy összecsapták, hanem igen is, jól fel ... több»

 
Orosz István   2017. 07. 22.

0

Nekem ez viszont sajnos gyengébbre sikerült mint az első rész. Az ellenség ezek a sötét tündérek sem igazán nyerték el a tetszésemet. Talán ez a Loki Thor dráma volt még benne a jó.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 22.

0

Thor történetszála kissé félreesőn kapcsolódik a nagy egészhez, és ez a második rész is egy gyengécske, mégis izgi és kellemes Marvel filmként létezik. Hozzátenni nem tesz hozzá semmit a nagy egészhez, mint önálló rész viszont tökre elfogadható. Talá... több»

A film összbevétele 644 783 140 dollár volt (imdb.com).

 

Christopher Eccleston játszotta Malekith karakterét. A forgatás végén több helyen is azt nyilatkozta, hogy kizárólag a pénz miatt vállalta el a szerepet és egyáltalán nem élvezte a forgatást. Többek között azért sem, mert több órát kellett a sminkesek székében töltenie, mire fölpakolták rá a maszkot.

(stevepisti)
 

Az utolsó jelenetben Chris Hemsworth nem Natalie Portmant csókolja meg, hanem a feleségét, Elsa Patakyt. A jelenet a forgatási időn túl vették fel, amikor Natalie Portman már egy másik filmen dolgozott. Elsa Patakyn Natalie Portman parókája és kosztümje volt.

(Puncs)
 

Malekith szerepét eredetileg Mads Mikkelsennek szánták, ám a dán színész egyeztetési problémák miatt végül nemet mondott a felkérésre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Natalie nem volt hajlandó megpofozni Thort, de egy idő után belejött.

(mamiéstöti2)
 

A kőből álló lény egy kranon, és a Journey Into Mistery 83-as számában jelent meg.

(mamiéstöti2)