Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78

Thor: Sötét világ (2013)

Thor: The Dark World
Filmadatlap
 
37
Szereplők
73
Vélemények
70
Képek
1
Videók
 
freeman   2019. 10. 15.

legújabb vélemény

Király film

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 11. 26.

Akárcsak egy puzzle

Nem vagyok túl nagy rajongója a szuperhősös filmeknek, ennek ellenére a Marvel-féle univerzum építés egyfelől lenyűgöz (szuperül ki van minden találva, minden kis kirakós darabka szépen lassan a helyére kerül), másrészt viszont mérhetetlenül felbosszant. Ahhoz ugyanis, hogy a néző mindent értsen, minden karakterfilmet ismernie kell. A Thor első részét kissé bugyutának éreztem, de azért még élvezhető, a második rész viszont elképesztően unalmasra sikerült. Valahogy az volt az érzésem, hogy túl komolyan szeretné venni magát, annak ellenére is, hogy mind az első (mind a 3. részben) érezhető volt a történetben némi irónia, a Ragnarök meg aztán különösen épít a szuperhősös paródia elemekre (olyan... több»


 
Orosz István   2017. 07. 22.

Nekem ez viszont sajnos gyengébbre sikerült mint az első rész. Az ellenség ezek a sötét tündérek sem igazán nyerték el a tetszésemet. Talán ez a Loki Thor dráma volt még benne a jó.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 22.

Thor történetszála kissé félreesőn kapcsolódik a nagy egészhez, és ez a második rész is egy gyengécske, mégis izgi és kellemes Marvel filmként létezik. Hozzátenni nem tesz hozzá semmit a nagy egészhez, mint önálló rész viszont tökre elfogadható. Talán ebben a részben a leggyengébb Thor karaktere. Asgard és a többi város viszont látványos és ötletesen kitalált, nem úgy, mint a harcjelenetek, melyek egy-egy ponton nagyon gyengécskékre sikerültek.

 
Thibo84   2019. 04. 13.

Számomra a három rész közül ez viszi el a pálmát, bár lehet ezzel egyedül vagyok. Látványos akció jelenetek, arról nem is beszélve, hogy sokkal több van benne, mint az egyben. Ez a rész nem hatott úgy nálam, hogy összecsapták, hanem igen is, jól fel van építve az egész történet, nem érzem rajta a kapkodást, volt idejük rendesen megcsinálni a filmet.

Anthony Hopkins

A film összbevétele 644 783 140 dollár volt (imdb.com).

 

Az utolsó jelenetben Chris Hemsworth nem Natalie Portmant csókolja meg, hanem a feleségét, Elsa Patakyt. A jelenet a forgatási időn túl vették fel, amikor Natalie Portman már egy másik filmen dolgozott. Elsa Patakyn Natalie Portman parókája és kosztümje volt.

(Puncs)
 

Malekith szerepét eredetileg Mads Mikkelsennek szánták, ám a dán színész egyeztetési problémák miatt végül nemet mondott a felkérésre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Natalie nem volt hajlandó megpofozni Thor-t, de egy idő után belejött.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.