Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Kingsman: Az Aranykör (2017)

Kingsman: The Golden Circle
Filmadatlap
 
31
Szereplők
42
Vélemények
32
Képek
9
Videók

Galéria (32)

Taron Egerton
Jeff Bridges
Channing Tatum
Mark Strong
Taron Egerton
Taron Egerton
Colin Firth
Pedro Pascal
Taron Egerton
Colin Firth
Taron Egerton
Mark Strong
Taron Egerton
Channing Tatum
Halle Berry
Halle Berry
Poppy Delevingne
Pedro Pascal
Jeff Bridges
Pedro Pascal
Sophie Cookson
Taron Egerton
Pedro Pascal
Taron Egerton
Mark Strong
Taron Egerton
Colin Firth
Pedro Pascal
Taron Egerton
Colin Firth
Keith Allen

Videók (9)

 
HE7EDIK   2021. 12. 30.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Itt már mindennel átestek a ló túloldalára, ami az elsőben működött. A poénok és a verekedések erőltetettek, a negatív karakterek is mérföldekkel gyengébbek, Elton John meg fogalmam sincs, hogy mit keresett a filmben. Idén kapott egy előzményrészt a széria, de az még ennél is gyengébb lett.

 
Artemisia   2017. 12. 03.

3

Kémfilmnek nagyon jó, szuper kütyüket vonultat fel, Poppy kis birodalmát frappánsan építették fel, különösen a robotkutyák szerepeltetése volt jó ötlet. Vicces húzás volt, hogy elrabolta Elton John-t :-) És kellően komoly volt az Aranykörbe való beke... több»

 
indingo   2020. 08. 18.

1

Talán még jobban bejött, mint az első rész. Jó a film tempója, nem rövid, de valahogy mindig történik valami, ami miatt egy cseppet sem unalmas film.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

0

Nagyon tetszett az első rész és vártam a folytatást, de egy kicsit keserű a szájízem, mert az akció is csökkent az első részhez képest a brutalitás pedig túlzottan elfajult. Az új karakterek pedig nem kaptak elég teret.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 17.

0
Szerencsére nem egy tipikusan rossz folytatás

Már az első Kingsman filmnek is megvolt a maga egyedi hangulata: nagyon ügyesen keveri a retro stílust a futurisztikus eszközökkel. A folytatás már nem is lehetne nosztalgikusabb a vérbeli amerikai whiskeykkel na meg Poppy kis sajátbejáratú Amerikájá... teljes kritika»

 
Deku   2018. 02. 15.

0

Szinte rögtön az elején magába rántott a film cselekménye és alig bírtam elhinni, amikor vége lett. A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét.

 
HercegPeter   2017. 10. 16.

0

Tucatfilmet vártam, szenzációt kaptam. Az első rész nem volt rossz, ezért adtam egy esélyt a másodiknak is. Úgy voltam vele, mint a legtöbb folytatásnál: meg se közelíti majd az elsőt. De nem így történt. Szerintem sokkal jobb lett mint az elődje. Hu... több»

A film összbevétele 410 902 662 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 242 181 967 forintot termelt. A hazai mozik összesen 175 844 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A reklámkampány során készítettek egy animációs filmet, amelyben Töki karakterét összehozták Sterling Archerrel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Statesman whiskey-t a rajongók is megvásárolhatják az Old Forester szeszfőzdében. Az ital ízét pedig a film karakterei inspirálták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amíg a Kingsman ügynököket klasszikus angol színészekről mintázták, mint David Niven és Roger Moore, addig a Statesman ügynökök esetében James Coburn, Steve McQueen és Burt Reynolds volt a minta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor kezdett biztossá válni, hogy folytatják a népszerű filmet, Matthew Vaughn rendező azzal viccelődött, hogy Zombi Harryként hozza vissza Colin Firth karakterét.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film fő gonoszának, Poppynak a neve utalás a mákra, amelyből a legtöbb drog alapanyagot nyerik ki.

(ArpiHajdu és Réci)
 
Szívesen részt vettünk volna Matthew Vaughn valamelyik kingsmanes brainstormingján: tudván, milyen ötletek kerültek bele a filmbe, vajon milyenek lehettek azok, amiket elvetettek? Mindenesetre nem kevés gógyira van szükség ahhoz, hogy valami egyszerre legyen ennyire beteg és cool. több»