Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Kingsman: Az Aranykör (2017)

Kingsman: The Golden Circle
Filmadatlap
 
31
Szereplők
36
Vélemények
32
Képek
10
Videók
Taron Egerton
Jeff Bridges
Channing Tatum
Mark Strong
Taron Egerton
Taron Egerton
Colin Firth
Pedro Pascal
Taron Egerton
Colin Firth
Taron Egerton
Mark Strong
Taron Egerton
Channing Tatum
Halle Berry
Halle Berry
Poppy Delevingne
Pedro Pascal
Hanna Alström
Jeff Bridges
Pedro Pascal
Sophie Cookson
Taron Egerton
Pedro Pascal
Taron Egerton
Mark Strong
Taron Egerton
Colin Firth
Pedro Pascal
Taron Egerton
Colin Firth
Keith Allen
Tom Benedict Knight
 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

Nagyon jó ötletes akciófilm. Pörgős volt minden szála. Taron Egerton az egyik kedvenc színészem és itt sem csalódtam benne. Ütős volt a csavar is a végén és klasszikus jó-gonosz harcban ismét győzött a jó ahogy megszokhattuk. A zenéje kifejezetten tetszett.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Nagyon tetszett az első rész és vártam a folytatást, de egy kicsit keserű a szájízem, mert az akció is csökkent az első részhez képest a brutalitás pedig túlzottan elfajult. Az új karakterek pedig nem kaptak elég teret.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 17.

Szerencsére nem egy tipikusan rossz folytatás

Már az első Kingsman filmnek is megvolt a maga egyedi hangulata: nagyon ügyesen keveri a retro stílust a futurisztikus eszközökkel. A folytatás már nem is lehetne nosztalgikusabb a vérbeli amerikai whiskeykkel na meg Poppy kis sajátbejáratú Amerikájával, ahol a ’60-as évek designja keveredik a vérre szomjazó robotkutyákkal. A díszlettervezők előtt le a kalappal. Na és ha már Poppy-nál tartunk: Julianne Moore végig vigyorog és remekül hozza a ’60-as évek háziasszony style-ját, közben mégis feláll a szőr tőle a hátamon, főleg a saját kezűleg elkészített hamburgere után. Egészen ördögi! Az Aranykörben sokkal több az akció, mint elődjében, amelyek már-már Mátrix-szerű jelenetekkel örvendeztetik ... több»

 
Deku   2018. 02. 15.

Szinte rögtön az elején magába rántott a film cselekménye és alig bírtam elhinni, amikor vége lett. A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét.

 
Artemisia   2017. 12. 03.

Kémfilmnek nagyon jó, szuper kütyüket vonultat fel, Poppy kis birodalmát frappánsan építették fel, különösen a robotkutyák szerepeltetése volt jó ötlet. Vicces húzás volt, hogy elrabolta Elton John-t :-) És kellően komoly volt az Aranykörbe való bekerülés procedúrája is. A sztori is rendben lenne, ha nem hemzsegne nyaktörő logikai bukfencektől. Pl.Poppy hogy-hogy nem számított rá, hogy valaki esetleg nincs otthon, mikor eltervezte a Kingsman megsemmisítését? Ráadásul hiába a viszonylag sok akció és szorult helyzet, nincs tétje egyiknek sem.Hogy lehet, hogy ilyen könnyen és simán megoldanak mindent? Oké, hogy jó kiképzést kaptak, de akkor is méltó ellenfelekről kell gondoskodni, hogy megállja a helyét a történet és lekösse a nézőt. Poppy negédességét is túlzásba vitték - szó se róla, jól áll Julianne Moor-nek- de a világ legnagyobb drogkartellének vezéréről van szó, aki saját kis birodalmat épített ki magának és egy egész világra veszélyt jelentő biológiai fegyvert szabadított el, így nem ide valóan hat, hiába egy családi filmben jól mutatna.A végjátéknak unalmas, mivel abszolút nincs tétje , mégis, hogy lehet, hogy ennek a két embernek minden ilyen könnyen megy?Akkor egyáltalán hogy jutott idáig Poppy, ha ilyen könnyű letörni a hatalmát,hogy 2 ember bemegy és szétveri az egész védelmét anélkül, hogy megizzadna? Szóval sok gyenge pontja van a filmnek, szenzációnak semmi esetre sem mondanám.

 
Azért talán nincs veszve minden. A Kingsman: Az Aranykör így is szórakoztató, véres és humoros, néha elgondolkodtató és fityiszt mutató, vagyis nézhető. Akinek az első rész tetszett, annak alighanem ez is fog, még ha kicsit csalódott is lesz. 6,5/10 több»
 
Szívesen részt vettünk volna Matthew Vaughn valamelyik kingsmanes brainstormingján: tudván, milyen ötletek kerültek bele a filmbe, vajon milyenek lehettek azok, amiket elvetettek? Mindenesetre nem kevés gógyira van szükség ahhoz, hogy valami egyszerre legyen ennyire beteg és cool. 70/100 több»
 
Ugyan felsoroltam az imént néhány negatívumot is, de összességében nézve annyira elégedett voltam a végeredménnyel, hogy egyelőre számomra ez az év filmje. Még mindig stílusos, még mindig laza, még mindig pörgős, és amíg ez a nagyszerű stáb együtt tud dolgozni, addig én vevő leszek akármelyik Kingsman-mozira! 9/10 több»

A film összbevétele 410 902 662 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 242 181 967 forintot termelt. A hazai mozik összesen 175 844 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A reklámkampány során készítettek egy animációs filmet, amelyben Töki karakterét összehozták Sterling Archerrel.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Statesman whiskey-t a rajongók is megvásárolhatják az Old Forester szeszfőzdében. Az ital ízét pedig a film karakterei inspirálták.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amíg a Kingsman ügynököket klasszikus angol színészekről mintázták, mint David Niven és Roger Moore, addig a Statesman ügynökök esetében James Coburn, Steve McQueen és Burt Reynolds volt a minta.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.