Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
NA

King's Man: A kezdetek (2021)

The King's Man
Filmadatlap
 
37
Szereplők
Vélemények
17
Képek
4
Videók

Galéria (17)

Videók (4)

 

A Lee Unwint alakító Aaron Taylor-Johnsonnak felajánlották Lee fiának, Eggsy szerepét a 2014-es Kingsman: A titkos szolgálatban, de a színész akkor nem vállalat a szereplést.

(hp)
 

A 2010-es 2010-es Ha/Her után a King's Man: A kezdetek forgatásán ismét együtt dolgozott Aaron Taylor-Johnson és az író-rendező, Matthew Vaughn. Mindkét film egy olyan képregény-adaptáció, melynek szerzője Mark Millar, sőt, a Kingsman és a Ha/Ver képregények ugyanabban a univerzumban is játszódnak, bár erre nincs utalás a filmekben.

(hp)
 

A film számos sztárját láthattuk a szintén a kémfilmek táborába tartozó James Bond-produkciók valamelyikében, beleértve Gemma Artertont (A Quantum csendje), Charles Dance-t (James Bond: Szigorúan bizalmas) és Ralph Fiennes-t (Skyfall, Spectre, Nincs idő meghalni).

(hp)
 

A kezdetek a Kingsman franchise harmadik egészestés mozifilmje.

(hp)
 

A film alapjául Dave Gibbons és Mark Millar képregénye szolgált.

(hp)
 

Matthew Vaughn 2018. júniusában jelentette be hivatalosan, hogy két Kingsman-produkció után elkészíti a történet előzményfilmjét. Szeptemberben derült ki, hogy a film főszerepeit Ralph Fiennes és Harris Dickinson alakítják majd.

(hp)
 

A film forgatása The Great Game (A nagy játék) munkacím alatt zajlott.

(hp)
 

A King's Man: A kezdetek forgatása 2019. január 22-én kezdődött meg az Egyesült Királyságban. A Jugoszláviában játszódó jeleneteket Vaneria Reale-ben, Olaszországban vették fel, de a stáb dolgozott Torinóban is.

(hp)
 

A film első előzetesét bő egy évvel a premier előtt, már 2019. július 15-én közzétették.

(hp)
 

A King's Man: A kezdetek eredetileg 2019. november 15-én debütált volna a mozikban, de többszöri halasztás után a stúdió végül 2020. szeptember 18-ra tűzte ki a premierdátumot.

(hp)