A világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendő Kingsman széria előzményfilmjében egészen a huszadik század elejéig utazunk vissza, hogy szemtanúi legyünk a titkos ügynökség születésének. Amikor néhány lángelméjű bűnöző olyan tervet sző, mely milliók halálához vezethet, Oxford hercegére (Ralph Fiennes) és pártfogoltjára, Conradra (Harris Dickonson) hárul a feladat, hogy biztosítsák az emberiség jövőjét, és a világ elkerülje a háborúval járó pusztító katasztrófát.
Matthew Vaughn két sikeres Kingsman-film után, melyek összbevételei megközelítik az 1 milliárd dollárt, ezúttal az ügynökség hajnalának idejére kalauzolja el a nézőket a tőle megszokott pörgős akciójelenetekkel és csavaros történetvezetéssel Frank Millar és Dave Gibbons 'A titkos szolgálat' című kultikus képregényei alapján a két Oscar-díjra jelölt Ralph Fiennes és a feltörekvő hollywoodi tehetség, Harris Dickinson főszereplésével.
A 20th Cenutry Fox égisze alatt készült King's Man: A kezdetek a Forum Hungary forgalmazásában a mozikban.
(hp)A Lee Unwint alakító Aaron Taylor-Johnsonnak felajánlották Lee fiának, Eggsy szerepét a 2014-es Kingsman: A titkos szolgálatban, de a színész akkor nem vállalat a szereplést.
(hp )A 2010-es 2010-es Ha/Her után a King's Man: A kezdetek forgatásán ismét együtt dolgozott Aaron Taylor-Johnson és az író-rendező, Matthew Vaughn. Mindkét film egy olyan képregény-adaptáció, melynek szerzője Mark Millar, sőt, a Kingsman és a Ha/Ver képregények ugyanabban a univerzumban is játszódnak, bár erre nincs utalás a filmekben.
(hp )A film számos sztárját láthattuk a szintén a kémfilmek táborába tartozó James Bond-produkciók valamelyikében, beleértve Gemma Artertont (A Quantum csendje), Charles Dance-t (James Bond: Szigorúan bizalmas) és Ralph Fiennes-t (Skyfall, Spectre, Nincs idő meghalni).
(hp )Matthew Vaughn 2018. júniusában jelentette be hivatalosan, hogy két Kingsman-produkció után elkészíti a történet előzményfilmjét. Szeptemberben derült ki, hogy a film főszerepeit Ralph Fiennes és Harris Dickinson alakítják majd.
(hp )A King's Man: A kezdetek forgatása 2019. január 22-én kezdődött meg az Egyesült Királyságban. A Jugoszláviában játszódó jeleneteket Vaneria Reale-ben, Olaszországban vették fel, de a stáb dolgozott Torinóban is.
(hp )A King's Man: A kezdetek eredetileg 2019. november 15-én debütált volna a mozikban, de többszöri halasztás után a stúdió végül 2020. szeptember 18-ra tűzte ki a premierdátumot.
(hp )Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »