Az utazó (2010)

The Tourist

drg0602   2022. 12. 05.

Jó, de egy kicsit lassú ez a film. Elég vontatott, de jó a témája. Lehetett volna egy kicsit cselekményesebb. Így is elég jó sikerült alkotás. Jó színészi teljesítmények, sok jó párbeszéd, érdemes megnézni. Értékelés: 8/10

indingo   2018. 01. 06.

Ahogy a film csordogált az tetszett. Után elkezdtem gondolkodni, hogy mi értelme is volt ennek a kis színjátéknak? Alexander (Depp) arca lelepleződött és még a pénz is visszaadta.

Deku   2017. 12. 23.

Ez tipikusan középszerű film lett és ez nekem kifejezetten tetszett. Nem volt gond vele. Nem lett túl kiemelkedő film. Ez itt persze nem egyértelműen negatív dolog mert néha kell ilyen is.

Dorkateo   2016. 11. 19.

H anem láttam volna az eredeti francia változatot (Anthony Zimmer), akkor talán jót is adtam volna erre filmre. Hiszen egy jó amerikai üldözős-bujkálós film, nagy nevekkel, látványos jelenetekkel. De sajnos (inkább szerencsére) láttam Sophie Marceu-t... több»

MP170506   2016. 11. 23.

Nagyon szeretem ezt a filmet. Fordulatos, akció dús, izgalmas történet, amit a színészek kiváló alakítása csak tetőz. Szerintem Johnny Deep ismét megmutatta tehetségét és Jolie-r se lehet panaszunk.

hsanya182   2017. 03. 08.

Nem valami izgalmas film, inkább aki a romantikus filmeket szereti annak egy jobbféle kalandfilm, miközbe romantika, elegáns szerepek és csodálatos Velencében gyönyörködhetünk. Egynek elmegy.

andor50   2015. 02. 26.

Sok mindenkinek nem tetszett, de szerintem nagyon kellemes filmecske. Kikapcsolódásnak remek, főleg két szerethető főszereplővel. Engem megfogott

Paul Bettany Az utazó miatt utasította vissza a később 4 Oscar-díjat elnyerő A király beszéde (2010) főszerepét. Később beismerte, hogy ezzel élete legnagyobb hibáját követte el.

(hp)

Franket eredetileg Tom Cruise játszotta volna, őt azonban tisztázatlan okokból Sam Worthingtonra cserélték le. A színész és a film készítői közti nézeteltérés miatt végül Johnny Depp kapta meg a szerepet.

(hp)

Elise szerepét eredetileg Charlize Theron játszotta volna.

(hp)

Angelina Jolie a Vogue magazinnak elmondta, hogy csak azért vállalta el a szerepet, mert tudta, hogy a forgatás mindössze néhány hétig fog tartani, ráadásul Velencében.

(hp)

Angelina Jolie 12 különleges estélyi ruhában tűnt fel a filmben.