76% 69 szavazat
Anthony Zimmer

Anthony Zimmer

Anthony Zimmer
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
15
Szereplők (15)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Yvan Attal
Sophie Marceau
Sophie Marceau
Sophie Marceau
Sophie Marceau
Yvan Attal
Yvan Attal
Sophie Marceau
Sophie Marceau
Sophie Marceau

FILMINFÓ

Anthony Zimmert, a zseniális bűnözőt a világ valamennyi rendőrsége üldözi. Senki sem tudja, hogy néz ki, de Akermannek, az elszánt zsarunak van egy aduásza a többiekkel szemben: tudja, hogy Zimmer mindent kockára tenne csak azért, hogy újra láthassa Chiarát. Épp mielőtt a fiatal nő találkozhatna a rejtélyes bűnözővel, kap egy üzenetet Zimmer kézírásával. Hogy üldözőit lerázza, Chiarának meg kell környékeznie egy vadidegen embert és úgy kell tennie, mintha ő lenne az, akit mindenki el akar kapni. Chiara Françoist, a teljesen átlagos férfit szúrja ki, akit teljesen rabul ejti a nő közeledése és nem is sejti, micsoda szörnyűségek várnak rá. Francois és Chiara a manipulációk és… Több

Rendező: Jérôme Salle
Forgatókönyvíró: Jérôme Salle
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2006.06.08.

Az utazó  (2010)

 
2022.07.22 Drawen H.

legújabb vélemény

Megint egy.

Megint egy film, amit Amerikából importálva jobban ismer a nagyközönség. "Az utazó". Ebből is kell ami amcsi, tripla költségvetés, sztárok vagy megasztárok. Itt kivételesen nem úgy kezdődött hogy "Amerikai…" valami, mert a francia ötlet és film már elkészült. Hú, ez már kikívánkozott!

0
 
2016.11.19 Dorkateo

Imádom ezt a filmet, véletlenül bukkantam rá Sophie Marceau listáit böngészve. Nem az én műfajom, mégis megfogott. Nagyon elegáns krimi(?) kis csavarral és annál nagyobb alakításokkal. Yvan Attal egyenesen zseniális, ahogy átvedlik csetlő-botló figur... Több

0
 
2016.01.07 Rajkó

Végignéztem, de nem igazán fogott meg, a színhely nem igazán illeszkedik magához a történetnek a hangulatához. Lehet, hogy bennem van a hiba, de ez a film eléggé hígra sikeredett. Mindenesetre korrektnek tartom, mivel nem akar több lenni, mint ami.

0
 
2016.05.26 Face

Még hogy a francia filmek nem szólnak semmiről és unalmasak. Na erre ez biztos rácáfol. Én nagyon élveztem az egészet, nagyon intenzív feszültség van kitartva végig a játékidő alatt, ráadásul Sophie Marceau alakítása egyenesen páratlan. Nagyon jó film!

0
 
2018.11.16 Attila Győri

Lassú, unalmas, vontatott...

Ha valaki látta "Az utazó" című filmet Angelina Jolie-val, akkor ez halál unalmas lesz. Az oké, hogy az amerikai, és 2010-ben készült, ez 5 évvel előbb, és ez szolgált talán alapul, és minden kezdet nehéz, de annyira vontatottan megcsinálni egy filmet azért nem kellene... Néhol a történetet csak azért tudtam követni, mert az "utazóból" tudtam, minek ellene következnie, de ebből a filmből nem derült ki.

0