Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Meghalsz újra! (1991)

Dead Again
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Meghalsz újra!

Galéria (8)

Andy García
Kenneth Branagh
Emma Thompson
Emma Thompson
Andy García
Kenneth Branagh
Andy García
Kenneth Branagh
Derek Jacobi
Andy García
Emma Thompson
Emma Thompson
Kenneth Branagh

Videók (1)

 
elekm90   2019. 03. 23.

legújabb vélemény

0

Szerencsére beindul a film, nekem az elején nem jött be, de ahogy kibontakozott a sztori, egyre jobb lett. Tényleg olyan érzése van az embernek, mintha egy 40-es/50-es évekbeli thrillert nézne. 7/10

 
Deku   2017. 10. 23.

0

Elméletileg hoznia kellett volna egy jó szintet és gyakorlatilag meg is tette. Szerintem nagyon is. Eszméletlenül erős és ütős lett ez a film. Igazi kuriózum! Természetesen mást nem is vártam el tőle.

 
Berto49   2017. 08. 06.

0

Misztikus, romantikus és krimi. Jól össze van keverve, de hatásos. Kenneth Branagh a rendezője és maga is a kettős főszereplő, meg vele szerepel az akkori felesége Emma Thompson, aki akkor (1991) nagyon szép volt és tehetséges. A szépség múlandó, a t... több»

 
lollipopp   2015. 10. 30.

0

Egy kissé Hitchcock beütésű a film, de nem több a szerelem halhatatlanságát boncolgató örök témánál. Azt meg kell hagyni, hogy irtó hangulatos.

 
bocerkaa   2014. 12. 26.

0

Valóban ez a hitchcocki vonal nagyon emlékezetes filmé teszi ezt a mozit, de valahogy nem képes újat hozni a műfajban, ami szerintem, nagy kár. A másik, ami nagyon emlékezetes, azok a színészi alakítások. Emiatt mindenkinek nagyon ajánlom!

A film összbevétele 38 016 380 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 15 millió dollár volt és jelenleg 39 millió bevételnél tart az USA-ban.

(Bob)
 

Két további kettős szerep is van a filmben Mike/Roman és Grace/Margareten kívül. Az apáca az árvaházból később felbukkan mint egy sznob sztarjelölt az 1940-es partin, és a rendőr az elmegyógyintézetből szintén feltűnik a partin ellenszenves vendégként.

(rbernadett)
 

Amikor először találkozunk Mike Churchcsel, akkor épp az utca a rossz oldalán parkol. A legtöbben azt gondolták, hogy Kenneth Branagh ezzel tisztelegni szeretne a brit múltja előtt. Azonban nem erről van szó, egész egyszerűen szerette volna ha látszanak a felhőkarcolók a háttérben.

(rbernadett)
 

Robin Williams nem akarta, hogy a neve szerepeljen a film elején a szereplők között, mert attól tartott, hogy a nézőket megtévesztve még azt gondolnák, hogy vígjátékról van szó.

(rbernadett)