58% 89 szavazat
Mélyvíz

Mélyvíz

The Deep End
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
31
Szereplők (31)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
1
Fórum (1)
Tilda Swinton
Raymond J. Barry
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Jonathan Tucker
Tilda Swinton
Goran Višnjić
Raymond J. Barry
Goran Višnjić

FILMINFÓ

Margaret Hall egy reggel tóparti házuk fövenyén fia szeretőjének holttestébe botlik. A fiát mindenáron védeni próbáló asszony pánikba esik és a testet a vízbe dobja. Egy nap azonban bekopogtat hozzá egy férfi, aki megzsarolja a nőt: ötvenezer dollárért cserébe neki adja a gyilkosságot bizonyító videofelvételt.

(erare)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2001.11.01.
 
2023.07.15 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény

6/10, majdnem tök jó lett, de csak majdnem

Hát, pfff. Nem sokon múlt. Tilda Swinton jó, mint általában, van egy csomó érdekes téma és kérdés, amit felvet a történet, minden olyan jól alakul, erre beraknak egy totál életszerűtlen döntést hozó rosszfiút. Ezt a részét érdemes lett volna jobban kidolgozni, mert így az az érzésem, hogy kicsit elfuserálták. Értékelem a filmben szunnyadó potenciált, ezért még így is megkapja a 3 csillagot. Amúgy ez a Tahoe-tó (Lake Tahoe) elég jó környéknek néz ki, volt, hogy konkrétan közvetlenül mellette hajtottam el Mammoth Lakesből Sacramento felé menet, megért volna egy kávészünetet. Na mindegy.

0
 
2017.04.10 indingo

A film nem lett volna rossz, csoda, hogy a végén nem jött össze az anyuka meg a zsaroló.lezárásnak valami fantázia dúsabbat is kitalálhattak volna a készítők.

0
 
2017.07.29 Lonka

A leírás alapján izgalmasabbnak gondoltam a filmet és többet vártam tőle. A története kevés volt és Goran Višnjić karakterét sem értettem, furcsa volt hogy meggondolta magát.

0
 
2019.06.21 Attila G.

Az az igazság, hogy annak idején tévedésből láttam ezt a filmet, ugyanis egy másik, kicsit más műfajú, hasonló című filmet akartam megnézni. - Nem először, és nem utoljára jártam így, de azért nem sűrűn fordult elő. - Kicsit gyanús is volt, hogy a Mű... Több

0
 
2016.07.23 KingPin

Pszichotriller, ami csak Tilda Swinton alakításán állt, a többi részét már ezerszer láttam számtalan variációban, szerintem egy egyszerű családi dráma. Kikapcsolódásnak elmegy, de semmi újat nem nyújt.

0

A film összbevétele 8 821 782 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film szerepel az LMBT listán,mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexszuális vagy transznemű szereplők szerepelnek,illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.Szerző: mamiéstöti2

#2
 

A filmet az Egyesült Államok Nevada és Kalifornia államában forgatták.Szerző: dulkap

#3
 

Margaret születési dátuma 1960 november 5., ami megegyezik Tilda Swinton születési dátumával.Szerző: dulkap

#4