Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
66%

Véres románc (2010)

All Good Things
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
14
Képek
Videók
 
Zsceeeka   2018. 03. 31.

legújabb vélemény

Ez a film ugye igaz történeten alapszik, arról néztem egy dokumentumfilmet, így kerültem kapcsolatba a filmmel. A sztori eléggé le van finomítva, de azért valamennyire átjön. Az alakítások sem rosszak.

 
hsanya182   2016. 12. 26.

Szemtanuja lehetünk egy szerelmi kapcsolat megismerkedésétől a házoságon át a tragédiájáig. Hatásos film, romantikus és inkább krimi mint thriller, de megdöbbentő az biztos. Első egy óra lehet lagymatagabb, de aztán elég erős befejezést kap, elgondolkodtató szociopata... Megtörtént esemény ihlette.


 
mamiéstöti2   2016. 08. 07.

Ez egy nagyon unalmas, vontatott film, nagyon semmi sem történik benne. Én szeretem az igaz történeteket, de itt vagy nem volt mit megfilmesíteni, vagy nem sikerült jól lehozni a nagy sztorit.

 
feketerigous   2016. 07. 18.

Ez a film elképesztő, és miután megtudtam, hogy igaz történet alapján készül, a hideg is kirázott. Kristen Dunst és Ryan Gosling a szerepeiket hiba nélkül játszották el. Remek film, nem egy könnyed film, de nekem pont ezért is tetszett annyira.

 
MethMan   2016. 10. 09.

Ez egy nagyon erős film, nekem kifejezetten tetszett. Remek választás volt a főszerepre Gosling és Dunst, jól hozták a figurájukat, habár a színésznő esetében volt olyan érzésem, hogy mindent megcsinált úgy, ahogyan a rendező kívánta, de semmi több. ... több»

 
duhaj   2016. 05. 08.

Remek főszereplői játékok, fordulatokban gazdag cselekmény, feszültségfokozó zene, jó kameramozgás. Minden adott volt egy ütős film elkészítéséhez, nekem azonban mégis hiányzott valami...

A film összbevétele 578 382 dollár volt (imdb.com).

 

A film forgatókönyve Robert Durst és felesége, Kathleen McCormack 1982-es hányattatásai alapján készült el.

(erare)
 

David Margulies-nek ez volt a harmadik olyan filmje, melyben polgármestert alakított - a Szellemirtók 1. és 2. részében is New York első számú emberének bőrében volt látható.

(erare)
 

A film betétdalainak felvételénél közreműködött a Prágai Filharmonikusok együttese is.

(erare)
 

Kirsten Dunst-nak ez volt az első filmje azt követően, hogy ismét visszatért a színészi pályára, miután depressziójával kapcsolatban kezelték hosszabb ideig egy klinikán.

(erare)
 

Ryan Gosling olyan kellemetlenül érezte magát azt követően, hogy az egyik jelenetben durván meg kellett rángatnia Kirsten Dunst haját, hogy másnap virágcsokorral próbálta meg kiengesztelni (saját magát) és színésznőtársát.

(erare)
 

Dunst úgy nyilatkozott a filmmel kapcsolatban, hogy David Marks feleségének szerepe jelentette karrierje eddigi legjelentősebb alakítását.

(erare)
 

Kirsten Dunst Jimmy Fallon show-műsorában elárulta, hogy a film főhőse, akit a történetben David Marks-nak neveztek el, s akit Ryan Gosling formált meg, személyesen is részt vett a film forgatásán.

(erare)