Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
indingo   2017. 10. 01.

Azt hiszi az ember, hogy szinte a legvégéig nem történik semmi, aztán jön a fordulat. Mesterien felépített, remek szereposztású film, ahol minden apróságra figyelni kell.

 
Deku   2017. 10. 25.

Furcsa de azt hittem katasztrofális lesz a film és habár nem lett olyan de tűrhető sem igazán. Több volt benne a negatív tényező és így sajnos hiába minden igyekezet nem volt szerethető.


 
dailyfilmsan   2018. 06. 28.

Engem magával ragadott ez a film. Bár történelmi és politikai elemeket is belevettek hogy velősebb legyen a sztori de ezek a politikai szálak kicsit át lettek alakítva hogy hamarabb elkeljen ez a film és hogy izgalmasabb legyen. A végén a fordulat pedig nagyon frappáns igaz az ember eljátszik a gondolattal hogy mi lenne ha minden csak átverés lenne de a végére letesz a gondolatról és akkor üt a film egyet és beigazolja a megérzést. A díszlet is szemet gyönyörködtető nagyon jól hozzák a monarchia korabeli idők hangulatát.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

Ezek a varázslós filmek mindig el tudnak varázsolni... Tetszett a film hangulata, meg maga a kor is. A történetében sok megújulás volt és a szerelmi szél is igényes volt.

 
harnas1207   2018. 12. 07.

A tökéletes trükk árnyékában nehéz megélni. Ennél a filmnél is előre eldöntöttem, hogy biztos rossz lesz. Nem volt az, de nem is lett maradandó. Mindenesetre megtanított arra, hogy ne skatulyázzam be előre a hasonló filmes próbálkozásokat.

Edward Norton
Paul Giamatti

A film összbevétele 87 892 388 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Uhl nyomozó és az emberei átkutatják Eisenheim műhelyét, a nyomozó felemel egy üveget, amiben sötétvörös folyadék van. Ez ugyanaz az üveg, amit Eisenheim Sophienak adott a „gyilkosság” előtt.

(SódóGA)
 

A szerelmi jelenetnél kerozinos lámpásokat használtak. Mindegyik felvétel végére úgy megtelt a szoba füsttel, hogy alig lehetett látni.

(SódóGA)
 

Eisenheim karaktere Erik Jan Hanussen történetéből merít, aki bűvész (és állítólagos látnok) volt a 20. századi Bécsben, és náci tisztek ölték meg 1933-ban.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.