Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

A mágus

(The Illusionist)
 
indingo  2017. 10. 01.

Azt hiszi az ember, hogy szinte a legvégéig nem történik semmi, aztán jön a fordulat. Mesterien felépített, remek szereposztású film, ahol minden apróságra figyelni kell.

 
Deku  2017. 10. 25.

Furcsa de azt hittem katasztrofális lesz a film és habár nem lett olyan de tűrhető sem igazán. Több volt benne a negatív tényező és így sajnos hiába minden igyekezet nem volt szerethető.

 
Bazzzsi  2017. 11. 18.

Ezek a varázslós filmek mindig el tudnak varázsolni... Tetszett a film hangulata, meg maga a kor is. A történetében sok megújulás volt és a szerelmi szél is igényes volt.

 
Lonka  2017. 07. 23.

Igazi romantikus varázslós film. Voltak nagyon tetszetős trükkök és olyanok is amelyek csak a kamerának szóltak. A végén nagyon tetszett, ahogy a nyomozó összerakta a dolgokat.

 
Greeta  2017. 12. 15.

A nyomozóval együtt göngyőlíti fel a néző a szálakat, hogy mi is történt pontosan. Különleges ez a szerelmi szál, ahogy összehozták a varázslással.

Edward Norton
Paul Giamatti
 

Amikor Uhl nyomozó és az emberei átkutatják Eisenheim műhelyét, a nyomozó felemel egy üveget, amiben sötétvörös folyadék van. Ez ugyanaz az üveg, amit Eisenheim Sophienak adott a „gyilkosság” előtt.

(SódóGA)
 

A szerelmi jelenetnél kerozinos lámpásokat használtak. Mindegyik felvétel végére úgy megtelt a szoba füsttel, hogy alig lehetett látni.

(SódóGA)
 

Eisenheim karaktere Erik Jan Hanussen történetéből merít, aki bűvész (és állítólagos látnok) volt a 20. századi Bécsben, és náci tisztek ölték meg 1933-ban.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.