2021.02.23 14:57 Yosihiro Olvasottság: 304x
3

Mágus

Hazudnék, ha azt mondanám, nem varázsolt el a film. Szerintem remek kis misztikus mozit kapunk, és a történet is remek lett. Azt hiszem, erre lehet mondani, hogy szinte tökéletes. Kritikus szemmel nézve voltak olyan apróbb hibák, melyek miatt nem emelkedik öt csillagra ez a produkció.

Kezdeném a látvánnyal. Szerintem többet ki lehetett volna hozni ebből látványilag, főleg a varázslatok miatt, hiszen nézőként már szinte alig várjuk, hogy újabb varázslat, csoda történjen. A forgatókönyvbe is kicsit belemásznék, mivel volt olyan pont a filmben, ahol igazítani lehetne. De ezt mindenki döntse el saját maga! Nekem az nem tetszett, hogy amikor mesélik a mágus életét, rövidre fogják. Hát igen, elég érdekes évek estek ki, de ebből a szemszögből nézve talán még egy-két részt szívesen néztem volna.

Mágus

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés jó. A színészek közül csak Edward N.-t tudom kiemelni, aki olyat mutat nekünk, ami tényleg varázslatos. Mindenképp emel a filmen, és a gerincét adja. A hangi és képi effektek jó és közepes között mozognak. Így azt hiszem, kapunk egy remek misztikus szerelmi drámát, amit érdemes megnézni. A négy csillagot megérdemli.

Remek befejezés, még ha "kutyafuttában" is adják elő a történéseket, ettől jó egy film, hogy a végére jön a csattanó és a boldog befejezés. Azt hiszem, ez olyan plusz, hogy ha akarnánk, se tudnánk jobb befejezést adni neki. :) Szerintem remek kikapcsolódás, mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden megtalálható benne, amit szeretünk: romantika, izgalom, misztikum és boldog befejezés. Azt hiszem, ennél több nem is kell. Üdv, Yosi

dráma | misztikus | romantikus | thriller

Eisenheim, a bűvész egész Bécset elvarázsolja mutatványaival, köztük Ferenc József fiát, Leopold herceget is. Ám amikor Leopold menyasszonya, Sophie felismeri Eisenheimben... több»

3