Egy titkos CIA-alakulat feladata az, hogy kordában tartsa a szuperhősöket - bármi áron.
Nem bírtam magammal, egy este lepörgettem a két részt. Sosem titkoltam, hatalmas kedvencem ez a sorozat. Több szempontból is imádom. Egyrészt szövevényes a történetvezetés, mindig tudnak újat mutatni, tekerni egyet az eseményeken. Továbbá, az évek so... teljes kritika»
Ez bizony nem egy megszokott szuperhősös széria, de nem ám! Inkább egy brutálisan véres anti-szuperhős akció-dráma. Több száz szuperhős éli világát szerte Amerikában, akikre egy komplett iparágat húztak fel, és évi 300 millió dollár fejében bármelyik város kibérelhet magának egy ilyen szuper képességekkel megáldott celebet. A szuperhősök nem a történetnek a központi elemei, csupán eszközök, hogy fontosabb témák is kibontásra kerülhessenek. Nem igazán vicces, inkább polgárpukkasztó, nem igazán akció dús, de kellően izgalmas és roppant szórakoztató.
Jó érzés, hogy a mindent elöntő szuperhős-kultúra mellett Amerika kitermelte a saját önkritikáját is -szinte azonnal, és milyen tehetségesen! Miközben a modern világ minden szánalmas ellentmondását rátolja a nézőkre, nem felejt el izgalmas, szórakozt... több»
Olvastam több helyen róla, hogy ez nem egy hagyományos értelemben vett szuperhősös sorozat, na de ezt nem gondoltam volna. Ahogy még sosem merték megmutatni ezeket a karaktereket, most megmutatják. Karl Urban nagyon jól játszik, kemény, kegyetlen, számító. Igazi profi munka. Várós a második évad.
A nyugdíjas CIA ügynök, Grace Mallory eredetileg Greg Mallory volt a képregénysorozatban.
(Thibo84 )Jim Beaver a Robert Singer nevű karaktert játssza. Az Odaát című sorozatban Bobby Singert alakítja.
(Thibo84 )Hughie barátnőjének a neve, Robin Ward egyértelműen Dick Graysonra utal, más néven Robin vagy Éjszárny.
(Thibo84 )A Csillagfény új jelmezének tervezője A Hihetetlen családból származó Edna jelmeztervező karakterén alapszik.
(Thibo84 )A sorozatnak enyhítenie kellett a drogokat, az ostobaságot és intim jeleneteket, ami jellemző a képregényekre.
(Thibo84 )