Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
94%
Filmadatlap
 
58
Szereplők
7
Vélemények
110
Képek
9
Videók
The Boys
 
norveeg   2020. 11. 18.

legújabb vélemény

Annyira fantáziátlan, klisés, amerikai íze van már a legelején, ahova a közepesen fordulatos sorozatok csak a harmadik évadra jutnak el. Három epizódot bírtam. 3/10

 
iq.csabi   2019. 10. 06.

Fantasztikusan jó sorozat. Nagyon nem az a tipikus szuperhősös történet. Nagyon nagy társadalom kritikát ad egy két helyen a sorozat és jól mutatja be, hogy milyen világban is élünk valójában. A karakterek erősek, de Karl Urban különösen jól hozza Butchert.


 
stevepisti   2020. 07. 15.

Wáo!

Olvastam több helyen róla, hogy ez nem egy hagyományos értelemben vett szuperhősös sorozat, na de ezt, nem gondoltam volna! Ahogy még sosem merték megmutatni ezeket a karaktereket, most megmutatják! Karl Urban, nagyon jól játszik, kemény , kegyetlen, számító. Igazi profi munka. Várós a második évad!

 
Supe-Homelander   2020. 10. 01.

Szuperhősök

A "The Boys" sorozat nem a már jól megszokott jó és gonosz oldalt mutatja be, ahogy azt megszokhattuk már akár a Marvel, akár a DC filmadaptációktól. Itt nem veszi körbe a szuperhősöket holmi varázslatos aura, inkább megmutatja, hogy milyen gyarlók é... teljes kritika»

 
Greta   2019. 11. 28.

Jó érzés, hogy a mindent elöntő szuperhős-kultúra mellett Amerika kitermelte a saját önkritikáját is -szinte azonnal, és milyen tehetségesen! Miközben a modern világ minden szánalmas ellentmondását rátolja a nézőkre, nem felejt el izgalmas, szórakozt... több»

 
Tussocky   2020. 10. 23.

Ismét sikerült besorolni valamit. Ez vígjáték? Micsoda? Ez egy ultra-brutál vérengzős anti-szuperhős akció-dráma. Nem igazán vicces, viszont kellően izgalmas. Csak erős idegzetű felnőtteknek ajánlott!

 
Cliff Booth   2020. 02. 18.

2019 legjobb sorozata szerintem. Pörgős, vicces, szerethető és jól megvan írva a cselekménye. A 2. évad már csak jobb lehet.

Galéria (110)

Videók (9)

 

A nyugdíjas CIA ügynök, Grace Mallory eredetileg Greg Mallory volt a képregénysorozatban.

(Thibo84)
 

Jim Beaver a Robert Singer nevű karaktert játssza. Az Odaát című sorozatban Bobby Singert alakítja.

(Thibo84)
 

Hughie barátnőjének a neve, Robin Ward egyértelműen Dick Graysonra utal, más néven Robin vagy Éjszárny.

(Thibo84)
 

A Csillagfény új jelmezének tervezője A Hihetetlen családból származó Edna jelmeztervező karakterén alapszik.

(Thibo84)
 

A sorozatnak enyhítenie kellett a drogokat, az ostobaságot és intim jeleneteket, ami jellemző a képregényekre.

(Thibo84)
 

A Vought vezető hőseinek csapata, A Hét a DC Igazság Ligájának laza utánzata, paródiája. A hét közül többnek ugyanaz a hatalma, és hasonló a megjelenése, mint a DC hőseinek: Hazafi/Superman, Maeve királyné/Csodanő, Mélység/Aquaman, Gyorsvonat/The Flash. A híres hősök számos más paródiája szerepel a The Boys képregényeiben, és hivatkoztak is rájuk, de még nem szerepeltek a sorozatban, mint például a Tek Knight (Batman alapú) és a G-Men (a Marvel X-Menje alapján).

(Thibo84)
 

Az Áttetsző egy új karakter, amelyet a sorozathoz hoztak létre. A képregényben A Hét eredeti tagja, egy Jack Jupiter nevű földönkívüli karakter volt, aki a DC Martian Manhunter (Marsbéli vadász) megfelelője.

(Thibo84)
 

Simon Pegg és Karl Urban együtt játszottak a újraindított Star Trek (2009) trilógiában; Scottyt (Pegg) és McCoy-t (Urban) alakították.

(Thibo84)
 

Jack Quaid, amerikai színész Hughie szerepét játssza a sorozatban. A képregényben Hughie Skóciából származik, és hasonlít az angol színészre, Simon Peggre. Eredetileg Peggnek kellett volna játszania Hughie-t, de mivel a sorozat forgatása sok időbe telt, Hughie apját játssza.

(Thibo84)
 
A The Boys egy jóleső nyárközépi beöntés, amely kimossa az emésztőrendszerünkből az idealizált vagy éppen idealizálva realizált szuperhősök megdermedt, becsomósodott lepedékét. több»
 
Egy ideje már a szuperhősfilmek is reflektálnak saját kvázi-zsánerükre vagy éppen a szuperhős lét elviselhetetlen könnyűségére. Mégis kevés olyan alkotás akad, ami a The Boys-hoz hasonlóan állít görbe tükröt nem csupán a jelmezes igazságosztók, de életünk szinte minden területe elé. több»