Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

A fiúk (2019-2023)

The Boys
Filmadatlap
 
58
Szereplők
17
Vélemények
110
Képek
7
Videók

Galéria (110)

Videók (7)

 
Boro   2022. 11. 09.

legújabb vélemény

0

Véleményem szerint nem 18+, hanem inkább 25+. Csillagfény magyarhangja szó szerint botrányosan rossz!

 
Tonyka   2022. 06. 04.

a nap véleménye

1
Csak így tovább!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem bírtam magammal, egy este lepörgettem a két részt. Sosem titkoltam, hatalmas kedvencem ez a sorozat. Több szempontból is imádom. Egyrészt szövevényes a történetvezetés, mindig tudnak újat mutatni, tekerni egyet az eseményeken. Továbbá, az évek so... teljes kritika»

 
Robinson76   2020. 12. 17.

0
A szuperhős-kultúra kritikája

Ez bizony nem egy megszokott szuperhősös széria, de nem ám! Inkább egy brutálisan véres anti-szuperhős akció-dráma. Több száz szuperhős éli világát szerte Amerikában, akikre egy komplett iparágat húztak fel, és évi 300 millió dollár fejében bármelyik város kibérelhet magának egy ilyen szuper képességekkel megáldott celebet. A szuperhősök nem a történetnek a központi elemei, csupán eszközök, hogy fontosabb témák is kibontásra kerülhessenek. Nem igazán vicces, inkább polgárpukkasztó, nem igazán akció dús, de kellően izgalmas és roppant szórakoztató.

 
harnas1207   2022. 05. 24.

0

Fantasztikus ötlet, gyenge megvalósítás. Az alpári és béna humor nem fogott meg, pedig rendkívül sokat vártam tőle.

 
Greta   2019. 11. 28.

1

Jó érzés, hogy a mindent elöntő szuperhős-kultúra mellett Amerika kitermelte a saját önkritikáját is -szinte azonnal, és milyen tehetségesen! Miközben a modern világ minden szánalmas ellentmondását rátolja a nézőkre, nem felejt el izgalmas, szórakozt... több»

 
Erik8csok   2022. 09. 30.

0
Az egyik kedvenc sorozatom.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Már elég régóta nézem, most néztem meg a második évadot, jöhet a harmadik. Nagyon jó kis sorozat, nem sok szuperhős sorozat van, ami ennyire jó minden szempontból. Izgalmas, vicces, egy kicsit még beteg is, de pont ez teszi jóvá. A karakterek nagyon jók, és a történet vezetés is nagyon klassz. Karl Urban jól alakítja Billy Butcher karakterét, szerintem más színész már nem is tudnál ilyen jól eljátszani.Számomra mégis a Homelandert alakító Antony Starr az, aki a legerősebb alakítást nyújtja ebben a sorozatban, még ha a karaktere egy seggfej is.Szóval nekem nagyon tetszik eddig, az első két évad zseniális, remélem, a harmadikba sem fogok csalódni.

 
iq.csabi   2019. 10. 06.

1

Fantasztikusan jó sorozat. Nagyon nem az a tipikus szuperhősös történet. Nagyon nagy társadalom kritikát ad egy két helyen a sorozat és jól mutatja be, hogy milyen világban is élünk valójában. A karakterek erősek, de Karl Urban különösen jól hozza Butchert.

 

A nyugdíjas CIA ügynök, Grace Mallory eredetileg Greg Mallory volt a képregénysorozatban.

(Thibo84)
 

Jim Beaver a Robert Singer nevű karaktert játssza. Az Odaát című sorozatban Bobby Singert alakítja.

(Thibo84)
 

Hughie barátnőjének a neve, Robin Ward egyértelműen Dick Graysonra utal, más néven Robin vagy Éjszárny.

(Thibo84)
 

A Csillagfény új jelmezének tervezője A Hihetetlen családból származó Edna jelmeztervező karakterén alapszik.

(Thibo84)
 

A sorozatnak enyhítenie kellett a drogokat, az ostobaságot és intim jeleneteket, ami jellemző a képregényekre.

(Thibo84)
 
A The Boys egy jóleső nyárközépi beöntés, amely kimossa az emésztőrendszerünkből az idealizált vagy éppen idealizálva realizált szuperhősök megdermedt, becsomósodott lepedékét. több»
 
Egy ideje már a szuperhősfilmek is reflektálnak saját kvázi-zsánerükre vagy éppen a szuperhős lét elviselhetetlen könnyűségére. Mégis kevés olyan alkotás akad, ami a The Boys-hoz hasonlóan állít görbe tükröt nem csupán a jelmezes igazságosztók, de életünk szinte minden területe elé. több»