Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

A Fiúk ördögi oldala (2022)

Diabolical
Filmadatlap
 
62
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Videók (2)

 
luba323   2022. 03. 06.

legújabb vélemény

0

Néhány jól megírt és néhány kevésbé jól megírt epizód antológiája. Ez utóbbiak meglepő módon epizódonként csak ~10 percet jelentenek, a stáblista nélkül. Ettől függetlenül legalább rövidek, és összességében csak másfél órányi tartalmat kell végigülni.

 
Nomacool   2022. 03. 05.

0

A fiúk első és második évada is csodálatos, és valószínűleg a kedvenc sorozatom. Szeretem az animációs akciót és az animációs vígjátékokat. De nem lehet másképp mondani: ez a sorozat borzalmas. A szinkronhangok rendben vannak. Az animáció a legjobb e... több»

 
Az Amazon The Boys című sorozata kellő iróniával, vérrel és vulgaritással, egy jó adag posztmodernizmussal fűszerezve a szuperhős műfajt, hamar belopta magát a nézők szívébe. Ezt a stílust viszi tovább a széria animációs spin-offja is, ami a Seven (a Hét) helyett sokkal inkább koncentrál a kisemberek életére és problémáira. Modern eleme ez a csinovnyik irodalomnak (azaz a fölösleges ember), ami groteszk módon mutatja be, mennyire jelentéktelennek érezheti magát az ember egy szuperhősökkel teli világban, ahol a Compound V minden probléma forrása és megoldása is lehet egyben. The Boys: Diabolical sorozatkritika. több»