Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
58
Szereplők
9
Vélemények
110
Képek
7
Videók

Vélemények: The Boys (2019)

 
Armina Steiner   2021. 02. 20.

legújabb vélemény

1

Úgy látom, eddig senkinek nem tűnt fel, mit is akar bemutatni a sorozat. Szerintem azt, hogy akikért az emberek rajonganak – legyenek azok sztárok, színészek, politikusok, zenészek stb..., – azok ugyanúgy lehetnek rossz és aljas emberek, mint a "föld... több»

 
iq.csabi   2019. 10. 06.

1

Fantasztikusan jó sorozat. Nagyon nem az a tipikus szuperhősös történet. Nagyon nagy társadalom kritikát ad egy két helyen a sorozat és jól mutatja be, hogy milyen világban is élünk valójában. A karakterek erősek, de Karl Urban különösen jól hozza Butchert.


 
stevepisti   2020. 07. 15.

0
Wáo!

Olvastam több helyen róla, hogy ez nem egy hagyományos értelemben vett szuperhősös sorozat, na de ezt nem gondoltam volna. Ahogy még sosem merték megmutatni ezeket a karaktereket, most megmutatják. Karl Urban nagyon jól játszik, kemény, kegyetlen, számító. Igazi profi munka. Várós a második évad.

 
Robinson76   2020. 12. 17.

0
A szuperhős-kultúra kritikája

Ez bizony nem egy megszokott szuperhősös széria, de nem ám! Inkább egy brutálisan véres anti-szuperhős akció-dráma. Több száz szuperhős éli világát szerte Amerikában, akikre egy komplett iparágat húztak fel, és évi 300 millió dollár fejében bármelyik város kibérelhet magának egy ilyen szuper képességekkel megáldott celebet. A szuperhősök nem a történetnek a központi elemei, csupán eszközök, hogy fontosabb témák is kibontásra kerülhessenek. Nem igazán vicces, inkább polgárpukkasztó, nem igazán akció dús, de kellően izgalmas és roppant szórakoztató.

 
norveeg   2020. 11. 18.

1

Annyira fantáziátlan, klisés, amerikai íze van már a legelején, ahova a közepesen fordulatos sorozatok csak a harmadik évadra jutnak el. Három epizódot bírtam. 3/10

 
Supe-Homelander   2020. 10. 01.

1
Szuperhősök

A "The Boys" sorozat nem a már jól megszokott jó és gonosz oldalt mutatja be, ahogy azt megszokhattuk már akár a Marvel, akár a DC filmadaptációktól. Itt nem veszi körbe a szuperhősöket holmi varázslatos aura, inkább megmutatja, hogy milyen gyarlók é... teljes kritika»

 
Greta   2019. 11. 28.

1

Jó érzés, hogy a mindent elöntő szuperhős-kultúra mellett Amerika kitermelte a saját önkritikáját is -szinte azonnal, és milyen tehetségesen! Miközben a modern világ minden szánalmas ellentmondását rátolja a nézőkre, nem felejt el izgalmas, szórakozt... több»

 
Tussocky   2020. 10. 23.

0

Ismét sikerült besorolni valamit. Ez vígjáték? Micsoda? Ez egy ultra-brutál vérengzős anti-szuperhős akció-dráma. Nem igazán vicces, viszont kellően izgalmas. Csak erős idegzetű felnőtteknek ajánlott!

 
Cliff Booth   2020. 02. 18.

0

2019 legjobb sorozata szerintem. Pörgős, vicces, szerethető és jól megvan írva a cselekménye. A 2. évad már csak jobb lehet.