Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Rólam

A 90-es évek akció filmjein nőttem fel, ez a szerelem megmaradt a mai napig az akció filmek iránt, természetesen vannak abból a korból olyan filmek is amik ma már megmosolyogtatnak. Mostanra kibővítettem a palettát, mindenevő lettem , jóformán bármilyen műfaj jöhet, csak értelmes legyen és szóljon valamiről , ha maradandó alkotás az sem baj ,megnézem, aztán majd eldöntöm, hogy tetszik e vagy sem!

Vélemények (234)

59 Az otthonom  (2020)

2021. 08. 02.
Jól építkező thriller, nem is annyira valószínűtlen történettel. Javier Gutiérreznek megvan a fizimiskája ahhoz, hogy jól eljátsza az elkeseredett családfő szerepét, aki ... több»
2021. 08. 01.
Nem számítottam ekkora bugyuta történetre, nulla komolyság, hatalmas önirónia, jó akciók. A franciáknak van egy furcsa humora, amivel ha az első perctől kezdve sikerül az... több»

66 Idő  (2021)

2021. 08. 01.
Vártam a filmet, kíváncsi voltam, mivel rukkol elő Shyamalan. Nem is volt vele gondom egész a filmvégi csattanóig, ami már a rendező névjegyévé vált, nekem ez túl gyors v... több»
2021. 07. 26.
Nálam betalált, nem egy szokványos vámpíros film, nem a hagyományos értelemben vett vámpírokkal. Tetszettek a visszatekintések, amikből kiderült, Nadja sokáig nem tudta, ... több»
Összességében engem nagyon meglepett ez a trilógia, pozitív értelemben okozott csalódást. Az első rész hozta a 90-es évek tinihorror stílusát, amit pl. a Sikoly filmekben... több»