Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

A 90-es évek akció filmjein nőttem fel, ez a szerelem megmaradt a mai napig az akció filmek iránt, természetesen vannak abból a korból olyan filmek is amik ma már megmosolyogtatnak. Mostanra kibővítettem a palettát, mindenevő lettem , jóformán bármilyen műfaj jöhet, csak értelmes legyen és szóljon valamiről , ha maradandó alkotás az sem baj ,megnézem, aztán majd eldöntöm, hogy tetszik e vagy sem!

Vélemények (291)

41 Arcátlan  (2022)

2022. 01. 16.
Leginkább egy jó hosszúra elnyújtott tévéfilm érzésem volt végig. Semmi extra, egy nagyon átlagos krimi, némi romantikus szállal. Csak nagyon unalmas időkre ajánlom.... több»

88 Sikoly  (2022)

2022. 01. 15.
Teljesen rendben van, a régi szereplők jól tudnak együttműködni az újakkal, Sidney-ék hozzák a nosztalgikus hangulatot. Jól adagolják a humort, mellette tud jó horror mar... több»
2022. 01. 09.
Nagyon sajnálom, hogy a végére nem kaptunk egy „hús-vér” lényt, akitől lehet félni, helyette az anya bekattanását kellett végignézni, nem erre számítottam. Kb. a közepéig... több»
2022. 01. 05.
Egy könnyed vígjáték, végig lehet rajta mosolyogni, de semmi extra. Vártam valami nagyobb poént a végére, de tudván, hogy valós eseményt dolgoz fel, valószínűleg nem akar... több»
2021. 12. 31.
Nem rossz film, viszont engem annyira megvezetett a címe, hogy végig arra vártam, hogy valami kulcsfontosságú szerepet fog betölteni a lány abban a bizonyos sárga pulcsib... több»