Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

A 90-es évek akció filmjein nőttem fel, ez a szerelem megmaradt a mai napig az akció filmek iránt, természetesen vannak abból a korból olyan filmek is amik ma már megmosolyogtatnak. Mostanra kibővítettem a palettát, mindenevő lettem , jóformán bármilyen műfaj jöhet, csak értelmes legyen és szóljon valamiről , ha maradandó alkotás az sem baj ,megnézem, aztán majd eldöntöm, hogy tetszik e vagy sem!

Vélemények (263)

71 Az utazás  (2021)

2021. 10. 16.
Meglepően jó norvég film, nem erre számítottam. Sok fekete humorral, nem kevés akcióval, egyszerű történettel. Jó színészi játékok, a helyszín is rendben van. Csak ajánla... több»
2021. 10. 10.
Nem volt ez annyira tragikus, mint amennyire sokan minősítik. Nekem kifejezetten tetszett Szabó Simon alakítása, jó poénokat sikerült összehozni vele, voltak persze erőlt... több»

68 Barátzóna  (2021)

2021. 10. 10.
Vicces hangulatú, megmosolyogtató film, a helyszínek jók, zene jó, a karakterek átlagosak, de semmi extra, kikapcsolódásra megfelelő.... több»
2021. 10. 07.
Így kell kettes fokozatba kapcsolni. Nálam nagyon rendben volt, Stephen Lang még mindig nagyon jól hozza a vak férfi szerepét. A kislány is ügyesen játszott, a banda tagj... több»
2021. 10. 07.
Jól összerakott sablonfilm, sokadik hasonló horrorfilm ezzel a sablon felállással. Vártam, hátha sikerül valami újat belecsempészni, de sajnos nem így lett, talán a gyilk... több»