Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

A 90-es évek akció filmjein nőttem fel, ez a szerelem megmaradt a mai napig az akció filmek iránt, természetesen vannak abból a korból olyan filmek is amik ma már megmosolyogtatnak. Mostanra kibővítettem a palettát, mindenevő lettem , jóformán bármilyen műfaj jöhet, csak értelmes legyen és szóljon valamiről , ha maradandó alkotás az sem baj ,megnézem, aztán majd eldöntöm, hogy tetszik e vagy sem!

Vélemények (319)

2022. 11. 04.
Számomra a legjobb Robin Hood feldolgozás, ami eddig vászonra került. Semmi CGI, semmi szuperképesség, csak egy legenda, akit emberi vonásokkal , tulajdonságokkal ábrázol... több»
2022. 10. 26.
Szépen építkezik a film, a színészi játékok jók, különösen a kislányt és Paulát játszó színésznőé tetszett a legjobban. A végét egy picit kapkodósnak éreztem, de mindenké... több»
2022. 10. 16.
Sokan panaszkodnak miatta, hogy Michael Myers keveset szerepel a filmben, lehet, hogy fizikálisan nem látjuk őt, de végig jelen van a mítosza. Beszélnek róla, félve emleg... több»

58 Lou  (2022)

2022. 09. 25.
Ez egy teljesen élvezhető, izgalmas, esti film, jó színészekkel. Nincs túl bonyolítva, egy irányba megy, a fordulat sem kiszámítható. Hajrá Netflix, csak így tovább.... több»

67 Ők  (2022)

2022. 09. 12.
Az első két harmada nálam nagyon jól működött, aztán a végére átcsapott valamiféle művészi horrorba, na én ezt nem nagyon tudtam értékelni. Minden más jól működött, színé... több»