Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  

Rólam

A 90-es évek akció filmjein nőttem fel, ez a szerelem megmaradt a mai napig az akció filmek iránt, természetesen vannak abból a korból olyan filmek is amik ma már megmosolyogtatnak. Mostanra kibővítettem a palettát, mindenevő lettem , jóformán bármilyen műfaj jöhet, csak értelmes legyen és szóljon valamiről , ha maradandó alkotás az sem baj ,megnézem, aztán majd eldöntöm, hogy tetszik e vagy sem!

Vélemények (174)

2021. 02. 27.
Jóformán ahogy megkezdődött a hentelés, onnantól kezdve végigröhögtem az egészet. Ahogy a WC pumpával agyonveri a gorillát, nagyon kemény. :) Nem szabad komolyan venni, é... több»
2021. 02. 27.
Rosamund Pike-nak nagyon jól áll ez a kimért, számító, kapzsi szerep. A stílusa, kinézete végig ezt tükrözi, jól eltalálták. Peter Dinklage előtt le a kalappal, minden eg... több»

75 1945  (2017)

2021. 02. 20.
A fekete-fehér képi világ mindenképp jót tett a filmnek, segített könnyebben azonosulni a korabeli szituációval. Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter a valóságban is egy pá... több»
2021. 02. 20.
Anthony Mackie jó színész, Damson Idrist nem ismerem, de talán, ha megcserélik a két színész karakterét, jobban járunk, bár a sokak által emlegetett jó forgatókönyv hiány... több»
2021. 02. 20.
Jó vígjáték rengeteg színes karakterrel, sok vicces szituval. Időnként Amerikai pite érzésem volt, de nem gondolnám koppintásnak. A filmvégi „pusztítás” pedig mindent vis... több»