Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
26
Szereplők
18
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
indingo   2018. 01. 01.

Nem a legjobb Stephen King sztori. A közepétől lehet sejteni a dolgokat, hogy mi is folyik itt. Onnantól kezdve pedig annyi a dolognak. Stephen King imádja a kukoricát.

 
Deku   2017. 10. 22.

Szerintem nem volt akkora veszett nagy gond a filmben, aláírom, hogy voltak gyenge jelenetek. Néha az ilyen filmek is bejönnek. Nem dobott fel úgy igazán de mást sem tett.


 
Szilonka   2018. 04. 09.

A legvégégi megvolt a nézőben a bizonytalanság, hogy pontosan mit is lát, mi is maga a történet. Nem áll össze egyből a dolog, csak sodródunk a történésekkel.

 
TomÁcs   2018. 04. 18.

Nem egy szokványos SK történet, nem annyira vérfagyasztó, mint megszoktuk tőle. Könyvben élvezetesebb, de a film sem rossz. Végig fenntartja a néző kíváncsiságát.

 
hsanya182   2016. 11. 22.

Johnny Depp remek alakításával egy "lazább" középszerű pszichóthriller. Igazán nem kötötte le az elmémet, nem ragadott magával, a közepén már már unalomba fulladt, összességében érdekes a történet egésze, egynek jóó volt.

Timothy Hutton
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp

A film összbevétele 92 913 171 dollár volt (imdb.com).

 

A filmmben két olyan színész is játszik, aki megszemélyesítette Sweeney Toddot: Johnny Depp a filmvásznon, míg Len Cariou a Broadwayen.

(SódóGA)
 

A filmet Stephen King Titkos ablak, titkos kert című novellája ihlette.

(SódóGA)
 

Mort Rainey Hunter S. Thompson Rumnapló c. könyve mellé dobja le a kalapját. A film főszereplője, Johnny Depp játszott a Rumnapló filmes adaptációjában 2011-ben.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.