Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A titkos ablak (2004)

Secret Window
Filmadatlap
 
26
Szereplők
22
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Timothy Hutton
Johnny Depp
Johnny Depp
Johnny Depp

Videók (1)

 
Erik8csok   2022. 10. 23.

legújabb vélemény

0

Na ez egy igazán jó kis film lett! Sokan mondják, hogy már lehet sejteni mi lesz a vége. Hát, én nem sejtettem, és mikor jött a csattanó, meg is lepődtem. Szeretem a misztikus thrillereket és a csavaros filmeket, és ez a film egy jó választás volt. É... több»

 
Varga_Júlia   2020. 08. 30.

1

Nekem ez a film – még moziban láttam, te jó ég! – a klasszikus wtf-élmények közé tartozott, amit csak nézek, nézek, nagyon nézek, és próbálom megérteni, hogy mi van, aztán kiderül, hogy szerencsére nem kell mindig mindenben a logikát keresni. Nem tud... több»

 
indingo   2018. 01. 01.

0

Nem a legjobb Stephen King sztori. A közepétől lehet sejteni a dolgokat, hogy mi is folyik itt. Onnantól kezdve pedig annyi a dolognak. Stephen King imádja a kukoricát.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

A könyv zseniális, a film pedig egy tisztességes iparosmunka. Depp átalakulása nagyon jól sikerült, de Torturro is kell a film sikeréhez. Komor hangulatú, drámai elemekkel átszőtt, igazi thriller. Nem a kedvencem, de azért többször is meg tudom nézni, és ez nagy szám.

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Szerintem nem volt akkora veszett nagy gond a filmben, aláírom, hogy voltak gyenge jelenetek. Néha az ilyen filmek is bejönnek. Nem dobott fel úgy igazán de mást sem tett.

 
Szilonka   2018. 04. 09.

0

A legvégégi megvolt a nézőben a bizonytalanság, hogy pontosan mit is lát, mi is maga a történet. Nem áll össze egyből a dolog, csak sodródunk a történésekkel.

 
Norbert93   2018. 09. 09.

0

Nem kiemelkedően jó film, de nem is rossz. Közepes thriller, a film közepétől már lehet valószínűsíteni a végkifejletet.

A film összbevétele 92 913 171 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben két olyan színész is játszik, aki megszemélyesítette Sweeney Toddot: Johnny Depp a filmvásznon, míg Len Cariou a Broadwayen.

(SódóGA)
 

A filmet Stephen King Titkos ablak, titkos kert című novellája ihlette.

(SódóGA)
 

Mort Rainey Rumnapló c. könyve mellé dobja le a kalapját. A film főszereplője, Johnny Depp játszott a Rumnapló filmes adaptációjában 2011-ben.

(SódóGA)
 

A film sztárja és rendezője, Johnny Depp és David Koepp egy napon születtek.

(SódóGA)
 

John Turturro csak azért vállalta el ezt a szerepet, mert a fia nagy Stephen King rajongó, és kérte, hogy szerepeljen a filmben.

(SódóGA)