Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Ne szólj száj! (2001)

Don't Say a Word
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Filmelemző   2018. 05. 04.

Izgalmas és pörgős pszicho-thriller az azóta fiatalon elhunyt Brittany Murphy és a nagyot alakító Michael Douglas főszereplésével. A film fő erőssége kettejük játéka és a lendületesség. Többször nézhető, élvezetes munka. Nekem tetszett. Értékelés: erős 8 pont a 10-ből.

 
Bernie   2017. 06. 14.

Szerintem nagyon ütős film lett, de igazából semmi extra ha összességében nézzük, mivel nem igazán volt egyetlen egy emlékezetes jelenete sem.


 
lollipopp   2016. 10. 22.

Én úgy gondolom, hogy Michael Douglas alakításán kívül nem sok kiemelkedő van ebben a filmben. Ugyan nem egy rossz alkotás, egy korrekt thrillernek mondanám, de valahogy egyszerűen nem tudott lekötni. Egész jó hangulata van a történet kissé sablonos. Egyszer nézhető.

Brittany Murphy
Michael Douglas
Michael Douglas
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Michael Douglas
Michael Douglas
Famke Janssen
Sean Bean
Victor Argo
Jennifer Esposito
Brittany Murphy
 

Gary Fleder rendező a 35. születésnapját ünnepelte a forgatás alatt.

(diumiu)
 

Gary Fleder elmondása szerint, Skye McCole Bartusiak-nel olyan volt dolgozni, mintha egy felnőttel dolgozott volna. Pedig a forgatások idején csak 8 éves volt.

(diumiu)
 

A Bridgeview Pszichiátriai Kórház fiktív kórház New Yorkban.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.