Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Ne szólj száj! (2001)

Don't Say a Word
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Brittany Murphy
Michael Douglas
Michael Douglas
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Michael Douglas
Michael Douglas
Famke Janssen
Sean Bean
Victor Argo
Jennifer Esposito
Brittany Murphy

Videók (1)

 
Filmelemző   2018. 05. 04.

legújabb vélemény

0

Izgalmas és pörgős pszicho-thriller az azóta fiatalon elhunyt Brittany Murphy és a nagyot alakító Michael Douglas főszereplésével. A film fő erőssége kettejük játéka és a lendületesség. Többször nézhető, élvezetes munka. Nekem tetszett. Értékelés: erős 8 pont a 10-ből.

 
Bernie   2017. 06. 14.

0

Szerintem nagyon ütős film lett, de igazából semmi extra ha összességében nézzük, mivel nem igazán volt egyetlen egy emlékezetes jelenete sem.

 
lollipopp   2016. 10. 22.

0

Én úgy gondolom, hogy Michael Douglas alakításán kívül nem sok kiemelkedő van ebben a filmben. Ugyan nem egy rossz alkotás, egy korrekt thrillernek mondanám, de valahogy egyszerűen nem tudott lekötni. Egész jó hangulata van a történet kissé sablonos. Egyszer nézhető.

A film összbevétele 100 020 092 dollár volt (imdb.com).

 

Gary Fleder rendező a 35. születésnapját ünnepelte a forgatás alatt.

(diumiu)
 

Gary Fleder elmondása szerint, Skye McCole Bartusiak-nel olyan volt dolgozni, mintha egy felnőttel dolgozott volna. Pedig a forgatások idején csak 8 éves volt.

(diumiu)
 

A Bridgeview Pszichiátriai Kórház fiktív kórház New Yorkban.

(diumiu)
 

A film két szereplője is tragikus hirtelenséggel és nagyon fiatalon hunytak el: Brittany Murphy (Elisabeth) 2009-ben 32 évesen, Skye McCole Bartusiak (Jessie) 2014-ben 21 évesen. Mindkettőjük halálát feltehetően kábítószer túladagolás okozta.

(diumiu)
 

Famy Janssen és Sean Bean szerepeltek együtt az Aranyszem (GoldenEye; 1995) című filmben.

(diumiu)
 
Nem egy világmegváltó darab, de nem is kell annak lennie. Megvannak a maga korlátai, a nyomozó karaktere például nagyon haloványka, de ezek felett könnyen szemet lehet hunyni. Bőven elég annyi, hogy pazar alakításokat kapunk, zakatol a cselekmény és képesek növelni a téteket és a feszültséget. több»