Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

Filmnézés közben olyan érzésem támad, mintha egy másik univerzumba csöppentem volna.

Kedvelem a magyar filmeket, rajongok értük, de más nemzetek filmjeit is szívesen megnézem. Álalában a kevésbé felkapott, méltatlanul nélkülözött filmeket keresem nem pedig az ilyen-olyan díjjal kitüntetetteket. Nagy öröm, ha ilyenekre rálelek, ezeket keresem...

Az Ötödik pecsét, A tanú, Egészséges erotika, Eszkimó asszony fázik, Rocktérítő, Megáll az idő. Újabbak közül a Kontroll, Liza a rókatündér, A hentes a kurva és a félszemű, Testről és lélekről c. filmek a kedvenceim, és még sorolhatnám a teljesség igénye nélkül. Ezeket a filmeket bármikor meg tudom nézni.

Más nemzetek filmjei közül angol, francia és a skandináv filmeket állnak közel hozzám. Főleg azokat kedvelem melyek ismeretlenek, kevés nézettséggel és pontszámmal rendelkeznek.

 

2023. 04. 30.
Csodaszép vízi világ
Mosonyi Szabolcs és Bagladi Erika alkotópárosa, azaz a NatFilm Hungary számos díjnyertes alkotást készített az utóbbi években. A természetfilmek kedvelői az új filmek bem... több»
Ez az egyik legjobb thriller, amit valaha láttam
Ez az egyik legjobb thriller, amit valaha láttam, legalábbis magyar alkotóktól. Ebben a thrillerben Teréz, a budapesti pincérnő beleszeret egy rendőrbe, Lászlóba. Itt a C... több»

88 Larry  (2022)

2023. 04. 08.
Magyarországi látlelet...
Bitang jó film és egyben magyarországi látlelet. Sokan közülünk el sem tudják képzelni micsoda nyomorban élnek emberek milliói ebben az országban. Ez a film ezt mutatja m... több»

91 Defekt  (1977)

2023. 04. 04.
Pokoli jó film
Gyerekkoromban láttam, de csak véletlenül, mert a szüleim elaludtak. Én utána viszont nem tudtam, mert reszkettem a félelemtől. Ez még napokig tartott. Csodálom, hogy meg... több»
2023. 03. 16.
Bájosan szórakoztató
Laza, könnyed cseh film. Ugyanolyan, mint az a jó pár cseh vígjáték, amit eddig láttam. Utánozhatatlan.... több»
Hableány (2007)