Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
War
 
Norbert93   2019. 04. 26.

legújabb vélemény

Jet Li igényesebb filmjei közé tudnám sorolni. Cselszövés, némi fordulat, tökös zsaruk és pörgős akciójelenetek. Egy akciófilmnél ennél több nem is kell.

 
Alphik   2014. 10. 12.

Én összességében élveztem a filmet, gyakorlatilag megkaptam azt, amit vártam, de semmi többet. Ami viszont nagy kár, mivel a történetben én láttam nagyon sok lehetőséget, ami egy kicsivel több odafigyeléssel, igényességgel nagyon jól is elsülhetett volna. Kár mindezért így.


 
cody0507   2014. 10. 05.

Jason Statham és Jet Li egy filmben...ebből bármi jó kisülhetett volna, de az egész film egy kihagyott ziccer. Nagyon látszik, hogy semmilyen érdekes történetben nem gondolkodtak a készítők, és a puszta akcióra szerették volna alapozni a filmet, de sajnos az sem sikeredett valami jóra. Ez persze eleve egyfajta kockázatvállalás volt, de nagyon félrement.

Jet Li
Jet Li
Jason Statham
Jet Li
Luis Guzmán
Jason Statham
Jason Statham
Terry Chen
Jason Statham
Jason Statham
Terry Chen
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.