72% 233 szavazat
Nindzsagyilkos

Nindzsagyilkos

Ninja Assassin
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
31
Szereplők (31)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Az Ozunu klán, egy titkos szervezet, árva gyerekekből képez könyörtelen bérgyilkosokat. Raizo kitűnik a tehetségével, azonban nem lelkesedik a klán céljaiért, és amikor legközelebbi társa is áldozatul esik az akcióiknak, elmenekül. Raizo türelmetlenül várja a lehetőséget, hogy megbosszulhassa… Több


Rendező: James McTeigue
Forgatókönyvíró: Matthew Sand, J. Michael Straczynski
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2010.04.20.
 
2024.07.01 Ари Шандор

legújabb vélemény

Kövezzetek meg érte... de nekem ez 5 csillagos

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Valaha gyerekként szerettem a nindzsás filmeket. Meg a kungfus filmeket. Akkoriban nagyon jónak tűntek. Felnőttként megnézve azonban a legtöbb borzalmasan gagyin volt megoldva, hiába akartam nosztalgiázni. Ez a film viszont kifejezetten jól van elkészítve. Nagyban hozzájárul persze az is, hogy a főszereplő (Rain) tánckoreográfus. Gyönyörű a mozgása. Ha arra vágysz, hogy visszavigyen a 80-as évekbe, és a mostani körülmények közt elhitesse veled, hogy megtörténik mindaz, amit látsz, akkor ez a film az! Nem repkednek, nem járnak vízen és nem nyilvánvaló a kötélen húzás... Odafigyeltek arra, hogy hihetőnek nézzen ki. Odafigyeltek a látványra, gyönyörűek az akciójelenetek. Ha történetiséget, bonyolult cselekményt, fejtörőt keresel, akkor ez nem a te filmed. De ha általános iskolás korodban szeretted a 80-as évek ninjás filmjeit, akkor érdemes megnézni! Látványos. Jó szórakozás. Többször láttam, és mindig leköt végig.

0
 
2019.09.27 ZeroHero

Kellemes kikapcsolodas a film, a latvany es a koreografia elviszi a hatan, a sztori es a szineszi jatek nyilvan nem a legerosebb, de ezt senki nem is varta. A fordulatok borzasztoak, a parbeszedek pedig teljesen feleslegesek, de ezt es az ilyen filmeket nem is ezert nezzuk.

0
 
2018.09.09 Norbert93

Talán meganimálva jobb lett volna. Alapjában véve nem egy rossz film, egyfajta 80as évek behatással és néhol übergagyi fordulatokkal és párbeszédekkel.

0
 
2018.07.31 Megamovie

Ahhoz képest hogy nem vagyok nagy nindzsa fan egész jól elvoltam vele. Tetszett a történet vezetése ahogyan párhuzamosan ugrálunk múlt és jelen között, az akciók is rendben voltak kellően véresek és látványosak. Összességében egy egyszer nézhető teljesen korrekt akciófilm.

0

A film összbevétele 38 105 077 dollár volt (imdb.com).

#1