Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
16
Vélemények
28
Képek
1
Videók
Harcban élve
 
harnas1207   2019. 01. 02.

legújabb vélemény

Jason Statham film létére nézhető volt. Bár a tucatfilm színész itt se alkotott maradandót, de legalább a szokásos béna sablonok nagy részét otthon hagyta, Rég láttam ezzel a színésszel értékelhető filmet, de ez az volt.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Staham filmhez képest elég intelligens filmre sikeredett. Érzelmes oldalát is megmutatja Jason és a film teljesen lekötött engem és izgalmas is volt.


 
dulkap   2015. 01. 23.

A főcím utáni rész elég gyengén indul, kezdve a gyerekek konfliktusától a város büdös bunkóin át, egészen az egyébként normális seriffel tapló Brokerig. Az egész film úgy indult, mintha egy Steven Seagal film lenne 10 évvel ezelőttről. Alapjaiban a film végéig ez meg is marad, ám valahogy mégis több annál. Az alább említett forgatókönyvi hibák valóban szembetűnőek és még nem is említette mindet. Ám a film sok hibája mellet valahogy mégis működik és nem is nehéz kitalálni mitől: a két főszereplőtől. Nem is a karakterektől, hiszen az egyik a klasszikus kemény csávó, a másik meg egy szerencsétlen kis drog dealer, aki azt hiszi ő a legkeményebb a világon. Viszont Franco még ebben a karakterben is erős, már-már sajnálatra méltó a vége felé, Statham meg hozza azt a karizmát, amivel egy közepes akciófilmet is el tud vinni a hátán. Ők ketten együtt, de még talán a kislány is megdobják annyira ezt a sablonos akciófilmet, hogy nincs szívem rá közepest adni.

 
Berto49   2018. 03. 03.

Kedvelem Jason Statham filmjeit, de ez egy kicsit túlságosan sablonos volt. Állítólag Sly írta a forgatókönyvet, ami eléggé összecsapott munka, hemzsegnek benne a közhely szituációk, jobban mondva az egész egy ezerszer látott egy kaptafára összekalapált iromány. Igaz, hogy egyszer így is nézhető, főleg Statham miatt. A Kolibri-kódot meg sem közelíti!

 
kissjanos21   2016. 04. 18.

Nagyon megfogott ez a film, bár az tény, hogy nagyon szeretem Statham filmjeit, így ebben sem csalódtam. Tetszett a sztori és a szerepek eljátszása is, mindenki oda tette magát, hozta a tőle elvárhatót.

 
Leoni   2016. 04. 25.

Tetszett ez a film, jó volt, hogy plusz érzelmi töltet van Jason motivációjában, hogy nem önmagáért, hanem a kislányáért harcol, ettől érdekesebb lett, mint a többi hasonló alakítása.

 
kovi23   2015. 02. 25.

Nagyon szeretem Statham filmjeit, ebben sem kellett csalódnom. Elkezdtem nézni, és az a kb. másfél óra szélvész gyorsan eltelt. Nagyon szimpatikus volt Broker, és a lánya erkölcsössége valamint a negatív szereplők-így, pl. Gator csaja. Leginkább Gatoron láthattuk a vívódást, legfőképp akkor, amikor lelőtte testvére feleségét. Tetszett a sztori és a szerepek eljátszása is.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.