Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
77

Sokkal több mint testőr

(The Hitman's Bodyguard)
 
30
24
11
28

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
dulkap   2017. 08. 26.

Ez a film is ékes példája annak, hogy miért kerülöm a trailereket. Kicsit becsapósra sikeredtek az előzetesek szerintem, mert ott egy akciódús vígjátéknak tűnik a film, míg inkább egy vicces akciófilmről van szó. Ettől függetlenül nem beszélhetünk csalódásról, mert egy jó dumákkal, helyzetekkel teli akciófilmről van szó, korrekt akciójelenetekkel és hibátlan szereplőgárdával.

 
Shelby07   2018. 01. 04.

Számomra egy nagyon kellemes időtöltés volt, élveztem a film nézését, és feldobta a napomat. Nagyon tetszett és a jó hír, hogy úgy vélem nem egyszer nézhetős film. A jó színészek pedig még inkább feldobták a film nézhetőségét.

 
Orosz István   2017. 08. 27.

Nekem nagyon tetszett. Humoros volt, és nagyon látványos akció dús film volt. Szokatlan volt a duo, de nagyon jól működött a kémia. Na meg a sztori, is nagyon jó lett

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 09. 17.

Néha kell egy ilyen is…. a viccelődő, májerkodó akció-vígjátékokat kedvelem, van pár nagy kedvencem is a zsánerből, s a Sokkal több mint testőrben talán épp az a legjobb, hogy nem akar többnek látszódni, ami. Szinte non-stop verbális adok-kapok két, szakmájában profi (egy testőr és egy bérgyilkos) között, akik persze a sztori elején nem is akarnak egy hullámhosszon lenni, ám az események hatására együttműködnek, sőt még haverok is lesznek. Persze, ez egy buddy-movie alapséma, és beskatulyázhatnánk szóban forgó filmünket a tucat akció-vígjátékok népes táborába, de egy valami biztos: tud szórakoztatni, azt legalább jól csinálja, és az ilyesmi egy dolgos hétköznap után valljuk be, úgy kell, mint egy falat kenyér. A két főszereplő közül szerintem egyértelműen Samuel L. Jackson volt az, aki lubickolt a szerepében, de elismerem, hogy Ryan Reynoldsnak sem kell szégyenkeznie, mondhatni: felveszi a versenyt a két fél egymás szapulásában. Talán az egyetlen rossz pontként azt rónám fel, hogy Gary Oldmant egy ilyen egydimenziós szerepbe kellett bepréselni (a végét leszámítva szinte végig csak ül, s néha morog valamit). Emellett kellőképp látványos, az akciójelenetek jó vannak összerakva, megkoreografálva (néha már túlontúl is, lásd kézi kamerás rohangálás Amszterdam utcáin). Persze nem hiányozhat a szerelmi szál sem, mind Reynolds, mind Jackson karakterénél, és az sem, hogy valami nagy múltbéli rejtély fog kiderülni a két főszereplő életéből. Persze Reynolds finomkodó románca a nyomába sem érhet Sam L. és Salma brutális (de elképesztően szexi) kapcsolatának, amelyből éppen a kellő mennyiséget, a kellő időben adagolják a filmhez. S ha már Salma Hayeknél tartunk, neki még ez a mocskos szájú, keménycsaj szerep is nagyon jól áll…sőt! A Sokkal több mint testőr tehát egy olyan film, ami a célnak megfelel: egy vidám, nevetéssel teli szűk két órát biztosít, persze a zsáner kötelező kliséit nem megkerülve. Bár elég hasonló építkezést láttunk a Ryan Gosling - Russell Crowe-féle Rendes fickókban is nemrégiben, s nekem talán az egy kicsit jobban tetszett (talán a vagány ’70-es évekbeli, retro hangulat miatt), ám a Sokkal több, mint testőrnek sem kell szégyenkeznie, hiszen a szórakoztatás (itt is, ott is) garantált!

 
moviewer   2017. 09. 11.

Nem rossz film. Maga a történet izgalmas és fordulatos, bár kissé kiszámítható és helyenként nekem erőltetett. Az akciójelenetek látványosak, a poénok viccesek, a színészeket is jól válogatták össze. Nem maradhatott el persze a morális kérdésfelvetés sem, amin érdemes elgondolkozni, habár nem ez a film fő profilja. Szerintem mindenképp érdemes megnézni ezt a filmet, főként annak, aki könnyed szórakozásra vágyik.

Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Elodie Yung
Alan McKenna
Ryan Reynolds
Richard E. Grant
Gary Oldman
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Kirsty Mitchell
Ryan Reynolds
Gary Oldman
Elodie Yung
Joaquim de Almeida
Kirsty Mitchell
Elodie Yung
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Elodie Yung
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
 
A látvány rendben van, a színészek viccesek, a történet elmegy. Jókor érkezett, mert nincs ellenfele, igazi nyárvégi levezető film, mielőtt ősszel beindul az Oscar szezon. Kellően kiüríti az agyunkat, hogy legyen helyünk befogadni a súlyosabb filmeket. A casting pedig kész képregény találkozó, Deadpool, Nick Fury, Elektra és Gordon felügyelő végre egy filmben. 5,5/10 több»
 
A Sokkal több mint testőr egy szórakoztató popcorn film, ami nem követel többet a nézőtől, minthogy hátradőljön és szórakozzon. 75/100 több»
 
Ha egy totálisan kattant, mocskos és valószerűtlen buddy movie-ra vágysz, akkor ez a te filmed! 65/100 több»
 

A film költségvetése 30 millió dollár volt és jelenleg 176 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob )
 

Salma Hayek és Joaquim de Almeida második alkalommal szerepel újra együtt a Desperado (1995) után.

(dulkap )
 

A film végén hallható Nobody Gets Out Alive című dalt Samuel L. Jackson adja elő.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.