Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77

Sokkal több mint testőr (2017)

The Hitman's Bodyguard
Filmadatlap
 
28
Szereplők
38
Vélemények
28
Képek
12
Videók
 
iq.csabi   2019. 10. 06.

legújabb vélemény

Vicces, laza, pörgős sok jó színésszel. Nincs nagy sztorija, de nagyon jól van tálalva. Nagyon szórakoztató! A maga műfajában ettől több nem kell.

 
HercegPeter   2018. 06. 23.

a nap véleménye

Sokáig nem volt bátorságom nekikezdeni. Valószínűleg az idióta magyar cím miatt féltem tőle, ami bárgyú vígjátékot sejtet. Ennek ellenére kellemes csalódás ért. Egy egész jó vígjátékot kapunk, ami mintha szándékosan építene klisékre és kiszámítható jelenetekre, így akarva elérni egyfajta paródiaszerű hatást. Itt ez működik. Egyszerre vicces és pörgős. Az akciójelenetek kissé túlzóak, de jók. Ezt a paródia dolgot az is alátámasztja, hogy a Kincaid simán leugrik a háztetőről annak ellenére, hogy a lábát nem is olyan régen átlőtték. Egy másik eléggé logikátlan dolog például az is, amikor Bryce a barkácsáruházban harcol és mikor éppen legyőz mindenkit, akkor hirtelen felbukkan a társa, mintha tudta volna, hogy ő egyáltalán merre van. Tehát kicsit ellentmondásosak ezek a dolgok, de én úgy vettem, hogy ezek szándékos túlzások, amelyeknek a célja az, hogy kifigurázza a hasonló filmeket. A párbeszédekről ugyanezt tudom elmondani. Annyira egyszerűek és klisések, hogy biztos vagyok benne hogy szándékosan lettek így megírva. De azért volt pár duma ami tetszett, például a "köcsögözés". A zenével nincs gond, mostanában megszokhattuk hogy rengeteg retro számot építenek be a filmekbe. Ha színészeket nézzük akkor szintén nem lehet panaszunk. A két főszereplő hozza azt, amit kell és egy ilyen szerep megkíván. Gary Oldman-nek sok dolga nem volt. Nálam kicsit Salma Hayek lóg ki a sorból. Szerintem ez nem állt jól neki. Bár lehet, hogy pont ez volt a cél és ezzel is a paródiahatást akarták erőltetni. De ha nem és egyszerűen csak rossz választás volt, akkor én inkább egy Michelle Rodriguez-t vagy egy Sofia Vergara-t néztem volna meg ebben a szerepben. Na de elég ennyi, összefoglalva annyit mondanék, hogy ez vagy egy nagyon jól összerakott paródiajellegű vígjáték, vagy egy borzasztóan rosszul összerakott kliséktől áztatott, kiszámíthatóságban tocsogó tucat akcióvígjáték. Én inkább az előbbire szavazok. Nekem bejött.


 
dulkap   2017. 08. 26.

Ez a film is ékes példája annak, hogy miért kerülöm a trailereket. Kicsit becsapósra sikeredtek az előzetesek szerintem, mert ott egy akciódús vígjátéknak tűnik a film, míg inkább egy vicces akciófilmről van szó. Ettől függetlenül nem beszélhetünk csalódásról, mert egy jó dumákkal, helyzetekkel teli akciófilmről van szó, korrekt akciójelenetekkel és hibátlan szereplőgárdával.

 
Shelby07   2018. 01. 04.

Számomra egy nagyon kellemes időtöltés volt, élveztem a film nézését, és feldobta a napomat. Nagyon tetszett és a jó hír, hogy úgy vélem nem egyszer nézhetős film. A jó színészek pedig még inkább feldobták a film nézhetőségét.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

Olyan igazi akcióvígjáték lett ebből a sztoriból tényleg. Nagyon jó a szereposztás és jó szórakozás volt ez a film.

 
indingo   2018. 08. 20.

Én kifejezetten untam. Samuel L. Jackson amúgy se tartozik a kedvenceim közé, de ez nem szokott zavarni, ha jó a film. Abszolút nem illett össze Salma Hayekkel. A története gyengécske, talán ha kétszer elmosolyodtam rajta.

 
Orosz István   2017. 08. 27.

Nekem nagyon tetszett. Humoros volt, és nagyon látványos akció dús film volt. Szokatlan volt a duo, de nagyon jól működött a kémia. Na meg a sztori, is nagyon jó lett

Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Elodie Yung
Alan McKenna
Ryan Reynolds
Richard E. Grant
Gary Oldman
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Kirsty Mitchell
Ryan Reynolds
Gary Oldman
Elodie Yung
Joaquim de Almeida
Kirsty Mitchell
Elodie Yung
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Elodie Yung
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

A film összbevétele 176 586 701 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 30 millió dollár volt és jelenleg 176 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Salma Hayek és Joaquim de Almeida második alkalommal szerepel újra együtt a Desperado (1995) után.

(dulkap)
 

A film végén hallható Nobody Gets Out Alive című dalt Samuel L. Jackson adja elő.

(dulkap)
 

A filmben Samuel L. Jackson 122 alkalommal használ valami trágár kifejezést.

(dulkap)
 

Az amszterdami forgatásról kikerült egy amatőr felvétel, melyen egy Porsche Cayenne üldöz egy Smartot, s melyen ez utóbbi belezuhant a vízbe. A felvétel azonnal elterjedt a világhálón, és sokan azt gondolták, hogy egy valódi autós üldözésről van szó.

(hp)
 

Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds második közös filmje a Turbo (2013) után.

(hp)
 

A filmet vegyesen fogadták a kritikusok. A RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon jelenleg 46 százalékon áll (2017. augusztus).

(hp)
 

Ez Ryan Reynolds és Gary Oldman második közös filmje a Beépített tudat után.

(hp)
 

Samuel L. Jackson és Gary Oldman harmadik alkalommal állt együtt a kamerák elé (Tiszta románc, Robotzsaru).

(hp)
 

A film forgatása 2016. április 2-án kezdődött meg. A stáb forgatott Londonban, Amszterdamban és Szófiában.

(hp)
 
A látvány rendben van, a színészek viccesek, a történet elmegy. Jókor érkezett, mert nincs ellenfele, igazi nyárvégi levezető film, mielőtt ősszel beindul az Oscar szezon. Kellően kiüríti az agyunkat, hogy legyen helyünk befogadni a súlyosabb filmeket. A casting pedig kész képregény találkozó, Deadpool, Nick Fury, Elektra és Gordon felügyelő végre egy filmben. 5,5/10 több»
 
A Sokkal több mint testőr egy szórakoztató popcorn film, ami nem követel többet a nézőtől, minthogy hátradőljön és szórakozzon. 75/100 több»
 
Ha egy totálisan kattant, mocskos és valószerűtlen buddy movie-ra vágysz, akkor ez a te filmed! 65/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.