Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Sokkal több mint testőr (2017)

The Hitman's Bodyguard
Filmadatlap
 
28
Szereplők
48
Vélemények
28
Képek
12
Videók

Galéria (28)

Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Elodie Yung
Alan McKenna
Ryan Reynolds
Richard E. Grant
Gary Oldman
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Kirsty Mitchell
Ryan Reynolds
Gary Oldman
Elodie Yung
Joaquim de Almeida
Kirsty Mitchell
Elodie Yung
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Elodie Yung
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson

Videók (12)

 
drg0602   2022. 05. 26.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó humor mellett, sok jó akciójelenettel fűszerezett film. Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds nagyot alakítanak. Gary Oldman a gonosz szerepet tökéletesen eljátssza. Ez film nagyon kellemes szórakozás volt számomra. Nagyon jól kidolgozott jelenetekkel, állandó humorral rendelkező film. Érdemes megnézni. Értékelés: 8/10.

 
HercegPeter   2018. 06. 23.

a nap véleménye

2

Sokáig nem volt bátorságom nekikezdeni. Valószínűleg az idióta magyar cím miatt féltem tőle, ami bárgyú vígjátékot sejtet. Ennek ellenére kellemes csalódás ért. Egy egész jó vígjátékot kapunk, ami mintha szándékosan építene klisékre és kiszámítható j... több»

 
dulkap   2017. 08. 26.

3

Ez a film is ékes példája annak, hogy miért kerülöm a trailereket. Kicsit becsapósra sikeredtek az előzetesek szerintem, mert ott egy akciódús vígjátéknak tűnik a film, míg inkább egy vicces akciófilmről van szó. Ettől függetlenül nem beszélhetünk cs... több»

 
Shelby07   2018. 01. 04.

1

Számomra egy nagyon kellemes időtöltés volt, élveztem a film nézését, és feldobta a napomat. Nagyon tetszett és a jó hír, hogy úgy vélem nem egyszer nézhetős film. A jó színészek pedig még inkább feldobták a film nézhetőségét.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

0

Olyan igazi akcióvígjáték lett ebből a sztoriból tényleg. Nagyon jó a szereposztás és jó szórakozás volt ez a film.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 08. 04.

0
Jó akció lett, k*cs*g

Nem olvastam semmiféle információt, amikor megtudtam, hogy érkezik ez a fajta akció-vígjáték. Már felkeltette az érdeklődésemet a két főszereplő neve: Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds, valamint Gary Oldman "fő gonoszként". Reynolds mostanában igencsak jól illik ehhez az akció-vígjáték kettőshöz. Gondolok itt a lőszer fogyasztásra, nagyszerű akciójelenetekkel tarkítva, és ezt megfűszerezve jobbnál jobb poénokkal. Jackson nagyon jól illett Reynolds mellé, és szerintem igazán jó párost alkottak ebben a kategóriában. Mindkettő karaktere egészen sokoldalú volt, amit nagyon jól alakított mindkét színész. Ha kellett, akkor komolyak voltak, de ott volt mindig az egymás "szurkálása". Nekem nagyon tetszett a jól felépített, izgalmas cselekmény mellett az állandó humor, amiből jócskán adatott, szinte minden jelenetben volt valami. Ez mellett pedig adatott drámából is, amit a készítők nagyon jó érzékkel csinálták, hiszen a sok akció és vígjáték mellett jó érzékkel vágták el, és tértek át a komolyságra. Arról nem beszélve, hogy a sok humor mellé igen pörgős és jól felépített akciósorozatokat kaptunk, egy percig sem unalmas film. Egy jól bevált recepttel dolgoztak ugyan, de tudjuk, hogy ez nem mindig készpénz. A végén a dráma is jól sült el, kellett is egy kis hullámvasút. Szinte mindig jól nyúltak bele, és dobták fel a filmet.

 
indingo   2018. 08. 20.

0

Én kifejezetten untam. Samuel L. Jackson amúgy se tartozik a kedvenceim közé, de ez nem szokott zavarni, ha jó a film. Abszolút nem illett össze Salma Hayekkel. A története gyengécske, talán ha kétszer elmosolyodtam rajta.

A film összbevétele 176 586 701 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Darius magyarázza Michaelnek, hogyan ölte meg Kurosawát, azt mondja, hogy 300 méterről lőtte ki. Ehhez képest a visszaemlékezésnél, ahol Darius megpillantja Kurosawát a távolságmérőjén keresztül, az eszköz 803 yardot mutat, ami kicsivel több, mint 734 méter.

(Bence377940)
 

A hardver üzletben Michael egy szögbelövővel lő, ami nincs légkompresszorhoz csatlakoztatva. Ráadásul a szögbelövők csak akkor működnek, ha valamilyen felülethez vannak nyomva.

(Bence377940)
 

A kórházat elhagyó helikopter színe piros és fehér, pedig Hollandiában ezek világos sárga színűek.

(Bence377940)
 

Fehéroroszországban nincsenek hegyek, a film elején mégis látható egy.

(Bence377940)
 

Kb. 00:13:43-nál Jean Amelia vállára teszi a kezét, a következő szögben viszont már a karját fogja.

(Bence377940)
 
A Sokkal több mint testőr egy szórakoztató popcorn film, ami nem követel többet a nézőtől, minthogy hátradőljön és szórakozzon. több»
 
Ha egy totálisan kattant, mocskos és valószerűtlen buddy movie-ra vágysz, akkor ez a te filmed! 65/100 több»