Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Sokkal több mint testőr 2. (2021)

Hitman's Wife's Bodyguard
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
25
Képek
8
Videók

Galéria (25)

Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Patrick Hughes
Patrick Hughes
Salma Hayek
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Antonio Banderas
Salma Hayek
Ryan Reynolds
Salma Hayek
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Antonio Banderas
Samuel L. Jackson
Salma Hayek
Caroline Goodall
Frank Grillo
Antonio Banderas
Samuel L. Jackson
Morgan Freeman
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Salma Hayek
Salma Hayek
Ryan Reynolds
Samuel L. Jackson
Salma Hayek
Salma Hayek
Frank Grillo

Videók (8)

 
Zsolt Szabó   2022. 12. 12.

legújabb vélemény

0
Gyenge folytatás

A Lionsgate és Patrick Hughes rendező elhozta nekünk a Sokkal több, mint testőr folytatását cirka 4 évvel a sikeres első rész után, akkor már tudható volt, hogy az első rész sikerére alapozva előbb-utóbb jönni fog a második rész, csak az volt a kérdé... teljes kritika»

 
JRD   2022. 11. 23.

2
3,5*

Se jobb, de nem is igazán rosszabb, mint az elődje, de nem érzem jogosnak a 4*-ot, ahogyan a 3-at sem. Bevallom, kissé tartottam attól, hogy elbír-e egy folytatást az amúgy szórakoztató hülyeséghullám akcióba ágyazva, de úgy néz ki, elbírta. Jó volt, hogy az első részben csak epizódszereplő Hayek nagyobb teret kapott a filmben. Így ez a dilis, őrült trió hozta az elvárt szitukat. Nem egyéb, mint könnyed kikapcs, vérben tocsogva. De ne hallgass rám! Nézd meg és döntsd el magad! Szóval filmre fel és jó szórakozást!

 
stevepisti   2021. 12. 06.

2

Én jól szórakoztam rajta, nem kerestem benne semmi értelmet, logikát, csak sodródtam az eseményekkel, élveztem a sok baromságot, amit összehordtak a hőseink. Salma Hayek még mindig jó nő, Morgan Freemannek örültem, profi volt, mint mindig. Néha ilyen is kell.

 
HE7EDIK   2022. 03. 15.

1

Valamivel jobb az első résznél, lehet röhögni a trágár beszéden, meg van néhány pofás CGI-akció is. Ebben ennyi volt.

 
Képkockák   2022. 03. 31.

1
Tipikus második rész

Az első rész egy kellemes akció/vígjáték volt, amiben Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson karaktere kiegészítette egymást, és a történet is kellően kidolgozott volt. A második epizód szinte mindezt kidobta a kukába, és szerintem az első rész paródiája lett csak. A történet szinte teljesen kidolgozatlan, a karaktereknek nincs mélysége, és folyamatosan az erőltetett Salma Hayek akadályozza azt, hogy az első részben megismert páros újra jól működjön a vásznon. B kategóriás filmnek hívni is túlzás lenne, és a CGI is csak nevetségesebbé teszi a film színvonalát. Sajnálom, hogy arra a sorsra jutott, mint a John Wick-folytatások, mert lett volna benne lehetőség.

 
Csillagpor   2022. 01. 31.

2

Ryan Reynoldscal és az ő sajátságos játékával az utóbbi időben szinte bármit el lehet adni. Itt is ez történt. Kifejezetten tetszetős akciófilm, egész jól fekvő poénokkal, de nem egy értékes darab számomra. Kissé tucatra sikerült.

 
Nk   2022. 01. 17.

1

Ahogy egy igazi folytatáshoz illik, mindenben emelték a tétet, még több klisé, akció, egysoros beszólás, de sajnos hiába. Másodjára már nem olyan szórakoztató. Ráadásul a trióvá fejlődött csapat is ellentmondásos, mert Samuel L. Jackson és Ryan Reyno... több»

A film összbevétele 61 780 903 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 69 682 040 forintot termelt. A hazai mozik összesen 42 673 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Sokkal több mint testőr 2. (Hitman's Wife's Bodyguard) c. film klubjelenetében Michael Bryce (Ryan Reynolds) a bárpultnál valakit egy Aviation Gin üveggel üt le. A jelenet későbbi részében a bárpult melletti Aviation Gin üvegekkel teli dizájnpolcnak dobják, és az üvegek összetörnek, ő pedig leesik a padlóra. Ryan Raynolds prémium alkoholosital-márkája az Aviation Gin. A cégben co-owner (társtulajdonos), board member (igazgatósági tag), creative director (kreatív vezető), brand ambassador (a márka nagykövete) szerepet vállal.

(Curacao86)
 

A filmen közel 150 stábtag dolgozott.

(csd)
 

A Sokkal több mint testőr 2. az eredeti tervek szerint 2020 nyarán debütált volna, a koronavírus-járvány miatt azonban egy évvel elhalasztották a premiert.

(csd)
 

Az első film, amelyben Morgan Freeman és Samuel L. Jackson együtt szerepel.

(csd)
 

Az első részhez hasonlóan a folytatást európai országokban forgatták, köztük: Olaszország, Horváthország, Bulgária, Szlovénia és az Egyesült Királyság.

(csd)
 
A Sokkal több mint testőr 2 nem nagyon akar több lenni egy tét nélküli ökörködésmaratonnál, és ezért még azt is bevállalja, hogy a szereplői időnként már-már rajzfilmfigurákká váljanak. több»