2022.12.12 03:59 Zsolt Szabó Olvasottság: <100x
0

Gyenge folytatás

A Lionsgate és Patrick Hughes rendező elhozta nekünk a Sokkal több, mint testőr folytatását cirka 4 évvel a sikeres első rész után, akkor már tudható volt, hogy az első rész sikerére alapozva előbb-utóbb jönni fog a második rész, csak az volt a kérdés, hogy mikor. Erre egészen 2021 nyaráig kellett várni, bizonyos pandémiai okok miatt is, a film késett, de őszintén, ne bánjuk, hogy késett, mivel számomra ez olyan folytatás, ami jobb lett volna, ha meg se születik, hiába az ütős trió szereplőgárda. Ryan Reynolds, Samuel L.Jackson és a még mindig dögös Salma Hayek, és kiegészülve eme színészgárdával még Morgan Freeman és Antonio Banderas, aki a film főgenyája is egyben. Erre akár a tenyerünket is dörzsölhetnénk, hogy milyen ütős alkotás lesz, de a sok trágárság és az eszement akciókon kívül igazán mást nem kapunk, valahogy ezen dolgok az első részben sokkal jobban működtek.

Viszont a világ leghalálosabb páratlan párja – Michael Bryce ex-testőr és Darius Kincaid bérgyilkos – ismét egy életveszélyes küldetésre készül. A még mindig engedély nélküli és ellenőrzés alatt álló Bryce-ot Darius még ingatagabb felesége, a hírhedt nemzetközi szélhámos, Sonia Kincaid cselekvésre kényszeríti. Miközben Bryce-ot a két legveszélyesebb védelmezője áthajtja a határon, a trió a fejük fölött beszáll egy globális összeesküvésbe, és hamarosan rájönnek, hogy ők állnak Európa és egy bosszúálló (Banderas) és hatalmas őrült között. Számomra ez igen erőteljesen csak közepes értékelést kap, de ez mind csak az én egyéni véleményem, így mozira fel!

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

A világ leghalálosabb és legfurcsább párosa, Michael Bryce és Darius Kincaid visszatér. Bryce azt gondolta, hogy örökre végeztek egymással, ám úgy tűnik, hogy a sors utoléri... több»

0