Bár alaposan megosztotta a nézőket és a kritikusokat, ahhoz nem fér kétség, hogy a 2021-es év egyik legnagyobb dobásának számított a Sokkal több mint testőr 2..

Bár a Morgan Freeman, Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Salma Hayek és Antonio Banderas főszereplésével készült folytatás nem igazán tudta ugyanazt a hangulatot hozni, mint a 2017-ben megjelent Sokkal több mint testőr, ettől függetlenül még így is eszement akciót és persze jópofa humort elegyített magába a történet.

A folytatásban Bryce már azt gondolta, hogy örökre megszabadult Kincaidtől, ám úgy tűnik, hogy a végzet továbbra is ott lohol mindkettőjük nyomában. Rövidesen azonban Darius felesége is felbukkan a színen, a nő pedig talán még mindkettőjüknél is veszélyesebb. Ez a különös és furcsa trió pedig kisvártatva egy világméretű összeesküvés kellős közepén találja magát.

Bár a Rotten Tomatoes portálon a nézők 79 százalékra értékelték Patrick Hughes rendezését, a kritikusok már kevésbé voltak elragadtatva tőle, a szakma mindössze 26 százalékot adott rá. Ezzel szemben a hazai közönség 67 százalékra értékelte a Mafabon.

A Sokkal több mint testőr 2. még január 31-ig elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

A világ leghalálosabb és legfurcsább párosa, Michael Bryce és Darius Kincaid visszatér. Bryce azt gondolta, hogy örökre végeztek egymással, ám úgy tűnik, hogy a sors utoléri... több»