Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
77%

Borotvaélen (2012)

Man on a Ledge
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Nem szeretem Ed Harrist,és itt sem változott a véleményem.Nem túl jól sikerült filmet láttam,és valahogy nem jött át,pedig mozgalmas,és fordulatos.A lényeg elveszett,és így a film is érdektelenné csúszott vissza.

 
indingo   2019. 07. 02.

0

Először kicsit unalmasnak tűnt, de a végére egy kerek történet lett belőle ami még némi izgalmat is tartogatott.


 
Filmelemző   2018. 03. 23.

2

Egy nagyon színvonalas, élvezetes krimi 2012 -ből, mely szerintem kiváló sztorija és pörgős rendezése miatt lett annyira jó. Kiváló benne Sam Worthington, egyszerre hozza a marcona, kőkemény nyomozót és a rafinált, a szálakat háttérből mozgató, zseni... több»

 
Deku   2017. 10. 22.

0

Ezért nem szeretem ha másokra hallgatva nézek meg egy filmet mert bizony ilyen bukta is beleesik néha. Sajnos már rögtön a bemutató nem fogott meg sem pedig a történet, viszont ismerős ajánlása miatt úgy döntöttem mégis belenézek.

 
ZeroHero   2019. 10. 01.

0

Emlekszem mennyire vartam, mert mar a bemutato alapjan elkepzeltem, hogy micsoda fordulatos, minden idok legokosabb, legfordulatosabb krimije lesz, aztan vegre eljott a nagy nap es a film kozben azon gondolkodtam a moziban, hogy masnap hova vigyem le... több»

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Tetszett, bár már nem friss a filmélmény. Nem sablonos akciófilm, nincsenek benne nagy jelenetek, látványos megoldások, de a történet tetszett. Érdemes volt megnézni.

 
Bizsu82   2015. 04. 23.

0

Jó a témaválasztás. Tetszik, hogy nem tipikus akciófilm, a sztori az átlagnál jobb. Nekem izgalmas volt, tetszett a főszereplő alakítása, valóban jól összerakott film.

Galéria (6)

Videók (1)

A film összbevétele 46 221 189 dollár volt (imdb.com).

 

A párkányon látható madárpiszok következetlenül több alkalommal is egyszerre eltűnik, majd újra feltűnik a vágások között.

(ps)
 

A filmben látható szálloda a Roosevelt Hotel. A filmben említettektől eltérően az épület azonban nem 24, hanem "csak" 18 emeletes.

(ps)
 

Jamie Bell a filmben ügyetlenül táncol, de valójában profi táncos.

(ps)
 

A Borotvaélen több párhuzamot is mutat a Fourteen Hours (1951) című amerikai fekete-fehér filmmel.

(ps)
 

Az összes párkányon játszódó jelenetet valóban egy párkányon vették fel. A biztonsági kötél vagy el volt rejtve a kamera látószöge elől, illetve utólag retusálták.

(ps)
 

Amy Adams is esélyes volt Lydia szerepére.

(ps)
 
Összességében a Borotvaélen egy erős és ütős akció-krimi, mely egyszerre tudja elvarázsolni a csavaros sztorikra, elgondolkodtató helyzetekre fogékony mozirajongók és az akciómániás adrenalin-függők figyelmét. Értékelésünk, erős 8 / 10 pont. több»