Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
26
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A szupercsapat
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

legújabb vélemény

Nem volt rossz film, de nem lett a kedvencem. Aki a régit szerette az ezt is fogja, de nem tudta túlszárnyalni a sorozatot. Erősen a nosztalgiafaktorra hajt a film és így nem igazán tud maradandót alkotni. Izgalmas és akciódús, egyszernézős kikapcsolódás.

 
Diesel   2018. 06. 05.

Véleményem szerint méltó lett a régi sorozat színvonalához. Hannibál (Liam Neeson) és a "Szépfiú" (Bradley Cooper) alakítása kiváló volt. A történet kidolgozott és csavaros lett. Látványos és tele van akcióval. Teljesen átadta azt a pörgést amit a mára már klasszikussá váló 1983-as elődje nyújtott. Kő kemény akció jelenetek mellett szerencsére voltak poénos megnyilvánulások is, amely elemekkel egészen szórakoztató lett a film. Tetszett még hogy a fegyverhasználat és a különböző katonai műveletek realisztikusak voltak. Jót nosztalgiáztam, és kellemes kikapcsolódást nyújtott a film.


 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Sajnos nem éri el a sorozat színvonalát. Főleg Rosszfiún és Murdock-on bukott el a film. Ez a két karakter meg sem közelíti az eredetit. Az akciók rendben voltak, a humor is jelen volt, de így is csalódás számomra. Talán kellene egy újabb nekifutás, két másik színésszel.

 
HETEDIK   2018. 12. 31.

Kár hogy nem kapott folytatást, mert remek kis akcióvígjáték ez. Rosszfiút egy UFC harcos alakította, Neeson és Cooper hozza a tőlük elvárt színvonalat, nekem mégis Murdock tetszett a legjobban, ahogy parodizálja Gibsont a Rettenthetetlenből, parádés! Az akciók és a CGI parádés, a legjobb jelenetek a tankos és a végén a kikötős részek. De végig pörög a film, szinte nincs is benne üresjárat. Megérdemelte volna a folyatást.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Nagy várakozással indultam neki, de egyszerűen unalmasnak találom. Csalódtam. A történet nem köt le, a karakterek laposak (még úgy is, hogy a sorozatot ismerem és kedvelem), túl sok az akciójelenet, olyan, mint egy végeláthatatlan, kapkodós, pufogtatós számítógépes játék.

A film összbevétele 177 238 796 dollár volt (imdb.com).

 

A műben a meghalt emberek száma 52.

(Norbi)
 

Hannibál (Liam Neeson) megrendezi a halálát hogy kiszabaduljon a börtönből. Mellette látható egy kórlap amin az orvos neve Dr. Schultz. Ez egy utalás Dwight Schultzra, aki Murdockot alakította az eredeti Szupercsapatban 1983-ban.

(Diesel)
 

A rendőrök az útleveleket ellenőrző jelenetben Norvég rendőrségi egyenruhát használnak.

(Diesel)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.