Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
78%

A szupercsapat (2010)

The A-Team
Filmadatlap
 
33
Szereplők
27
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Gyengék lettek a fimben a karakterek,és a színvonal is hagy némi kívánnivalót.Nézhető,de számomra nem szerethető mozi.Egy gyengécske remake,ami nem időtálló,olyan kifejezetten egyszer nézős.A humora sem az igazi,kissé mesterkélt.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

0

Sajnos nem éri el a sorozat színvonalát. Főleg Rosszfiún és Murdock-on bukott el a film. Ez a két karakter meg sem közelíti az eredetit. Az akciók rendben voltak, a humor is jelen volt, de így is csalódás számomra. Talán kellene egy újabb nekifutás, két másik színésszel.


 
Diesel   2018. 06. 05.

1

Véleményem szerint méltó lett a régi sorozat színvonalához. Hannibál (Liam Neeson) és a "Szépfiú" (Bradley Cooper) alakítása kiváló volt. A történet kidolgozott és csavaros lett. Látványos és tele van akcióval. Teljesen átadta azt a pörgést amit a m... több»

 
Thibo84   2016. 06. 16.

0

A csapatot jó színészekből válogattak össze, van pár jó akció és látványos jelent, mint pl. amikor a tankkal menekülnek a levegőben, de ennyi. A történet nem fogott meg.

 
7ETEDIK   2018. 12. 31.

0

Kár hogy nem kapott folytatást, mert remek kis akcióvígjáték ez. Rosszfiút egy UFC harcos alakította, Neeson és Cooper hozza a tőlük elvárt színvonalat, nekem mégis Murdock tetszett a legjobban, ahogy parodizálja Gibsont a Rettenthetetlenből, parádés... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

0

Nagy várakozással indultam neki, de egyszerűen unalmasnak találom. Csalódtam. A történet nem köt le, a karakterek laposak (még úgy is, hogy a sorozatot ismerem és kedvelem), túl sok az akciójelenet, olyan, mint egy végeláthatatlan, kapkodós, pufogtatós számítógépes játék.

 
Edii   2015. 04. 23.

0

Kellemeset csalódtam, mivel én a sorozatot nem szerettem! De ez egy izgalmas, humoros film lett, látványos és nagyon poénos lett. És nagyon jó a csapat is! :)

Galéria (55)

Videók (1)

A film összbevétele 177 238 796 dollár volt (imdb.com).

 

A műben a meghalt emberek száma 52.

(Norbi)
 

Hannibál (Liam Neeson) megrendezi a halálát hogy kiszabaduljon a börtönből. Mellette látható egy kórlap amin az orvos neve Dr. Schultz. Ez egy utalás Dwight Schultzra, aki Murdockot alakította az eredeti Szupercsapatban 1983-ban.

(Diesel)
 

A rendőrök az útleveleket ellenőrző jelenetben Norvég rendőrségi egyenruhát használnak.

(Diesel)
 

A film végén látható hajó német neve "Die Vergeltung", az az "A megtorlás".

(Diesel)
 

Woody Harrelson, és Ryan Reynolds is esélyes volt Murdock szerepére.

(Diesel)
 

Liam Neeson Hannibál szerepének kedvéért őszre festette a haját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film folytatását elvetették.

(7ETEDIK )
 

A népszerű tv sorozat filmváltozata.

(7ETEDIK )
 

Wilson és Neeson első közös filmje.

(7ETEDIK )
 

A filmben cameozik az eredeti Szépfiú (Dirk Benedict) és Murdock (Dwight Schultz).

(ifjJanóGyörgy)