Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

A szupercsapat (2010)

The A-Team
Filmadatlap
 
33
Szereplők
27
Vélemények
49
Képek
2
Videók

Galéria (49)

Videók (2)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Gyengék lettek a fimben a karakterek,és a színvonal is hagy némi kívánnivalót.Nézhető,de számomra nem szerethető mozi.Egy gyengécske remake,ami nem időtálló,olyan kifejezetten egyszer nézős.A humora sem az igazi,kissé mesterkélt.

 
Thibo84   2016. 06. 16.

0

A csapatot jó színészekből válogattak össze, van pár jó akció és látványos jelent, mint pl. amikor a tankkal menekülnek a levegőben, de ennyi. A történet nem fogott meg.

 
Diesel   2018. 06. 05.

1

Véleményem szerint méltó lett a régi sorozat színvonalához. Hannibál (Liam Neeson) és a "Szépfiú" (Bradley Cooper) alakítása kiváló volt. A történet kidolgozott és csavaros lett. Látványos és tele van akcióval. Teljesen átadta azt a pörgést amit a m... több»

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

0

Sajnos nem éri el a sorozat színvonalát. Főleg Rosszfiún és Murdock-on bukott el a film. Ez a két karakter meg sem közelíti az eredetit. Az akciók rendben voltak, a humor is jelen volt, de így is csalódás számomra. Talán kellene egy újabb nekifutás, két másik színésszel.

 
HE7EDIK   2018. 12. 31.

0

Kár hogy nem kapott folytatást, mert remek kis akcióvígjáték ez. Rosszfiút egy UFC harcos alakította, Neeson és Cooper hozza a tőlük elvárt színvonalat, nekem mégis Murdock tetszett a legjobban, ahogy parodizálja Gibsont a Rettenthetetlenből, parádés... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

0

Nagy várakozással indultam neki, de egyszerűen unalmasnak találom. Csalódtam. A történet nem köt le, a karakterek laposak (még úgy is, hogy a sorozatot ismerem és kedvelem), túl sok az akciójelenet, olyan, mint egy végeláthatatlan, kapkodós, pufogtatós számítógépes játék.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

0

Nem volt rossz film, de nem lett a kedvencem. Aki a régit szerette az ezt is fogja, de nem tudta túlszárnyalni a sorozatot. Erősen a nosztalgiafaktorra hajt a film és így nem igazán tud maradandót alkotni. Izgalmas és akciódús, egyszernézős kikapcsolódás.

A film összbevétele 177 238 796 dollár volt (imdb.com).

 

A műben a meghalt emberek száma 52.

(Norbi)
 

Hannibál (Liam Neeson) megrendezi a halálát hogy kiszabaduljon a börtönből. Mellette látható egy kórlap amin az orvos neve Dr. Schultz. Ez egy utalás Dwight Schultzra, aki Murdockot alakította az eredeti Szupercsapatban 1983-ban.

(Diesel)
 

A rendőrök az útleveleket ellenőrző jelenetben Norvég rendőrségi egyenruhát használnak.

(Diesel)
 

A film végén látható hajó német neve "Die Vergeltung", az az "A megtorlás".

(Diesel)
 

Woody Harrelson, és Ryan Reynolds is esélyes volt Murdock szerepére.

(Diesel)