Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
26
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A szupercsapat
 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

legújabb vélemény

Nem volt rossz film, de nem lett a kedvencem. Aki a régit szerette az ezt is fogja, de nem tudta túlszárnyalni a sorozatot. Erősen a nosztalgiafaktorra hajt a film és így nem igazán tud maradandót alkotni. Izgalmas és akciódús, egyszernézős kikapcsolódás.

 
HercegPeter   2016. 12. 05.

Sajnos nem éri el a sorozat színvonalát. Főleg Rosszfiún és Murdock-on bukott el a film. Ez a két karakter meg sem közelíti az eredetit. Az akciók rendben voltak, a humor is jelen volt, de így is csalódás számomra. Talán kellene egy újabb nekifutás, két másik színésszel.


 
Diesel   2018. 06. 05.

Véleményem szerint méltó lett a régi sorozat színvonalához. Hannibál (Liam Neeson) és a "Szépfiú" (Bradley Cooper) alakítása kiváló volt. A történet kidolgozott és csavaros lett. Látványos és tele van akcióval. Teljesen átadta azt a pörgést amit a mára már klasszikussá váló 1983-as elődje nyújtott. Kő kemény akció jelenetek mellett szerencsére voltak poénos megnyilvánulások is, amely elemekkel egészen szórakoztató lett a film. Tetszett még hogy a fegyverhasználat és a különböző katonai műveletek realisztikusak voltak. Jót nosztalgiáztam, és kellemes kikapcsolódást nyújtott a film.

 
Thibo84   2016. 06. 16.

A csapatot jó színészekből válogattak össze, van pár jó akció és látványos jelent, mint pl. amikor a tankkal menekülnek a levegőben, de ennyi. A történet nem fogott meg.

 
HETEDIK   2018. 12. 31.

Kár hogy nem kapott folytatást, mert remek kis akcióvígjáték ez. Rosszfiút egy UFC harcos alakította, Neeson és Cooper hozza a tőlük elvárt színvonalat, nekem mégis Murdock tetszett a legjobban, ahogy parodizálja Gibsont a Rettenthetetlenből, parádés! Az akciók és a CGI parádés, a legjobb jelenetek a tankos és a végén a kikötős részek. De végig pörög a film, szinte nincs is benne üresjárat. Megérdemelte volna a folyatást.

A film összbevétele 177 238 796 dollár volt (imdb.com).

 

A műben a meghalt emberek száma 52.

(Norbi)
 

Hannibál (Liam Neeson) megrendezi a halálát hogy kiszabaduljon a börtönből. Mellette látható egy kórlap amin az orvos neve Dr. Schultz. Ez egy utalás Dwight Schultzra, aki Murdockot alakította az eredeti Szupercsapatban 1983-ban.

(Diesel)
 

A rendőrök az útleveleket ellenőrző jelenetben Norvég rendőrségi egyenruhát használnak.

(Diesel)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.