Az 1980-as években A szupercsapat itthon is nagy sikernek örvendett. A széria középpontjában egy csapat katona állt, akik dezertáltak a vietnami háborúból, és olyan zsoldos csapatot formáltak, aki nemes ügyeket segítettek. De mi történt azóta a Murdockot alakító Dwight Schultz-cal (galériánkban)?

A csapat egyik alaptagja Murdock volt, akit Dwight Schultz alakított, aki azóta jócskán eltávolodott a szakmától. Murdock sajátos és gyakran extravagáns tervei, amelyek meglepő módon sikeresnek bizonyultak, nagy nyomot hagytak a nézőkben, akárcsak a csattanós párbeszédei.

Mielőtt Dwight Schultz A szupercsapat sztárjává vált, csak egy maréknyi televíziós sorozatban és filmben játszott. Bár a karrierje csúcsát jelentő széria után nem kapott újabb hasonlóan ikonikus szerepet, olyan sikeres sorozatokban is feltűnt, mint a Star Trek és a Babylon 5.

Valószínűleg sokan emlékeznek még rá, hogy a 2010-es A szupercsapat-filmben is feltűnt, de többnyire szinkronszínészként dolgozott. Hallhattuk a hangját a Family Guyban és számos videojátékban, ezek közé tartozik a Fallout, a Final Fantasy, a Tom Clancy's Splinter Cell vagy épp a God of War.