Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
93
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Diesel   2018. 06. 05.

legújabb vélemény

Igazi klasszikus. Gyerekként ezen nőttem fel mondhatni. Emlékszem mennyire vártam mindig a részeket. Mindig jó történetek voltak és nagyon szerettem az összes főszereplőt. Mai szemmel már kicsit retronak tűnik a sorozat, de akkor is meg van a maga hangulata. Látványos is volt, annak ellenére hogy akkor még nem volt túl tolva a CGI. A zenéje is igazi klasszikus lett egyfajta himnusza a Szupercsapatnak. Bárhol megszólal szerintem mindenki felismeri. Összességében mind a maga idején mind napjainkban egy korrekt akció sorozat humorral fűszerezve.

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Erre mondják azt: Régi klasszikus. Olyan amiből pont 12 egy tucat, de legalább fennmaradt. Meg lehet nézni, nincs vele semmi komoly baj. És ez komoly érték a mai sorozatokhoz képest. Akkor nem volt jellemző a DNS teszt, a csapat nem is hivatalos nyomozókból áll - Nincs irreális pár perces DNS teszt. Akkor nem volt jellemző a GPS, a mobil. Nem is találják ki, hogy a GPS a műhold segítségével valakit bemérnek. Akkor nem volt laptop. Nem is húznak fel úgy gépen belül sok tűzfalat, hogy az jelszót is kérjen, és nem csak az informatikus, de a békés nyugdíjas is tudja, hogy a sorozatban hülyeségeket beszélnek. A házilagos páncélozás, a barkácsmegoldások, a kemény fickók trükkjei pedig legalább az átlag ember számára, tisztes távolságból hitelesnek tűnnek. Nincsenek azonnali hajtépést okozó hibák. Ezért az akkori időszak technikailag a mainál talán gyengébb sorozatai mégis sokkal jobbnak tűnnek sok mai tucat terméknél. A hasonló klasszikusokat éppen ez emeli ki ma az átlaghoz képest.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.