65% 63 szavazat
Privát kopó

Privát kopó

Privát kopó
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
20
Szereplők (20)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Szurdi Miklós rendezte sorozatban Simon magánnyomozó kalandjait követhetjük figyelemmel. A fordulatokban bővelkedő epizódokban a Simont alakító Kern mellett olyan sztárokat láthatunk, mint Eszenyi Enikő, Cserhalmi György vagy Verebes István.

Rendező: Szurdi Miklós
Ország: Magyarország
Premier (HU): 2005.05.06.

Sorozat áttekintés

1. évad (1993) - 6 epizód
Kern András
 
2022.11.15 m.kaladze

legújabb vélemény

Imádtam ezt a sorozatot, talán a nosztalgia miatt. Érdekes nézni a cselekményt és Budapestet 1993-ból. Érdekes történetek, jó színészek, kicsit máshogy szemlélni a dolgokat, de magyar sorozattól nagyon jó. Tudja valaki, miért csak 6 rész készült belőle?

0
 
2022.09.08 Robinson76

Egyik kopó, másik eb, avagy apa és fia nyomoz

Annak idején sokak kedvence volt, mai szemmel nézve inkább már csak jól sikerült korrajz, érdekes esetekkel, de nem a leglátványosabban megvalósított történetekkel. Több, akkortájt népszerű és remek színész szerepel benne, de nálam mind közül a kisfiú viszi a prímet. Minden rész más és más történetet dolgoz fel, de van olyan része is, ahol több bűnügy egyszerre kap szerepet és függ össze egymással. További érdekesség, hogy vegyesen szerepelnek benne az akkori régi és új rendszámok az autókon. Magyar szinten ugyan jó, de összességében közepesre értékelem.

0
 
2014.10.17 FunBoi

Annyira szerettem volna azt mondani, hogy ez egy jó sorozat, de sajnos nagyon kezdetleges. A forgatókönyv érezhetően hányaveti módon lehetett megírni, mert néhány klisés jeleneten kívül mást nem igazán tud felmutatni az egész.

0
 
2015.11.09 Denisqoo

Kellemes nosztalgikus hangulat fogott el, ha másért nem, talán már csak emiatt is érdemes nézni. :)

0