Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
52

Walker, a texasi kopó (1993)

Walker, Texas Ranger
Filmadatlap
 
8
Szereplők
6
Vélemények
48
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Chuck Norris-ra írt sorozat, mert nélküle semmit sem ért volna. Igazi ikonná nőtte ki magát és az epizódok történetei is izgalmasak voltak.

 
babsy88   2015. 01. 23.

Chuck Norris nélkül a világegyetem sem létezne. Nem volt elég az a számtalan film, melyben önálló kultúrát teremtett, rendeztek egy külön sorozatot, ahol ő mindenki megmentője. Nem hiába, hogy Superman is Chuck Norrisos pizsamát hord


 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Nem tudom elképzelni, hogy ki nézte ezt a sorozatot, meg miért kellett ezerszer ismételni. Chuck Norris sok poénhoz adott ötletet, bár nem értem a felhajtást körülötte.

 
Norbert93   2019. 04. 26.
A legendás Walker

A filmet látva megalapozottnak tűnnek a Chuck Norris viccek. Ne keressünk a filmben mélységeket vagy elsöprő színészi játékot! Ennek ellenére mégsem egy rossz film, s bár nem nekik készült, de szerintem gyerekek is bátran megnézhetik. Nincs benne vér, mocsok, reális erőszak, a film teljes mértékben igazság és becsületpárti, mindent a törvény keretei között tesz, és igyekszik jó példát állítani.

 
Gigi   2017. 01. 19.

Legendás sorozat, legendás színésszel. A fene sem érti, hogy miért, mert a sztori átlagos, a cselekmény sem különösebben érdekes, és mégis volt benne valami, ami legendává tette.

Chuck Norris
Sheree J. Wilson
Clarence Gilyard
Noble Willingham
Chuck Norris
Clarence Gilyard
Sheree J. Wilson
Chuck Norris
Sheree J. Wilson
Chuck Norris
Chuck Norris
Chuck Norris
Chuck Norris
 

Egy-két epizódban látható volt Mila Kunis, Danny Trejo, Hulk Hogan és Sting is.

(LionelMessi10)
 

A sorozat a harmadik évadától a hatodikik minden évben bekerült a 30 legnézettebb amerikai műsor közé.

(LionelMessi10)
 

Az első néhány évadban az autók alapján könnyedén kiszúrhattuk, kik a rosszfiúk, ők ugyanis mindig Fordot vezettek. A jófiúk közül azok, akik Dodge-t vezettek, túlélték az eseményeket, akinek azonban Chevyjük volt, meghaltak.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.