65% 96 szavazat
Walker, a texasi kopó

Walker, a texasi kopó

Walker, Texas Ranger
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
8
Szereplők (8)
48
Képek (48)
Videók
9
Érdekességek (9)
Díjak
Filmkritika
10
Cikkek (10)
Fórum
tamas84  

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

Chuck Norris
Sheree J. Wilson
Clarence Gilyard
Noble Willingham
Chuck Norris
Clarence Gilyard
Sheree J. Wilson
Chuck Norris
Sheree J. Wilson
Chuck Norris
Chuck Norris
Chuck Norris
Chuck Norris

FILMINFÓ

Cordell Walker (Chuck Norris), a cowboykalapos texasi ranger félelmet nem ismerve száll szembe a környék gonosztevőivel. A zárkózott, komor természetű Walker nevét csakhamar mindenki megjegyzi.

(hp)

Premier: 1993.04.21.
 
2019.04.26 Norbert93

legújabb vélemény

A legendás Walker

A filmet látva megalapozottnak tűnnek a Chuck Norris viccek. Ne keressünk a filmben mélységeket vagy elsöprő színészi játékot! Ennek ellenére mégsem egy rossz film, s bár nem nekik készült, de szerintem gyerekek is bátran megnézhetik. Nincs benne vér, mocsok, reális erőszak, a film teljes mértékben igazság és becsületpárti, mindent a törvény keretei között tesz, és igyekszik jó példát állítani.

0
 
2018.12.06 mamiéstöti2

Chuck Norris-ra írt sorozat, mert nélküle semmit sem ért volna. Igazi ikonná nőtte ki magát és az epizódok történetei is izgalmasak voltak.

1
 
2015.01.23 babsy88

Chuck Norris nélkül a világegyetem sem létezne. Nem volt elég az a számtalan film, melyben önálló kultúrát teremtett, rendeztek egy külön sorozatot, ahol ő mindenki megmentője. Nem hiába, hogy Superman is Chuck Norrisos pizsamát hord

0
 
2017.11.21 Bazzzsi

Nem tudom elképzelni, hogy ki nézte ezt a sorozatot, meg miért kellett ezerszer ismételni. Chuck Norris sok poénhoz adott ötletet, bár nem értem a felhajtást körülötte.

0
 
2017.01.19 Gigi

Legendás sorozat, legendás színésszel. A fene sem érti, hogy miért, mert a sztori átlagos, a cselekmény sem különösebben érdekes, és mégis volt benne valami, ami legendává tette.

0
 

Egy-két epizódban látható volt Mila Kunis, Danny Trejo, Hulk Hogan és Sting is.Szerző: LionelMessi10

#1
 

A sorozat a harmadik évadától a hatodikik minden évben bekerült a 30 legnézettebb amerikai műsor közé.Szerző: LionelMessi10

#2
 

Az első néhány évadban az autók alapján könnyedén kiszúrhattuk, kik a rosszfiúk, ők ugyanis mindig Fordot vezettek. A jófiúk közül azok, akik Dodge-t vezettek, túlélték az eseményeket, akinek azonban Chevyjük volt, meghaltak. Szerző: hp

#3
 

Clarence Gilyard karaktere vegetáriánus.Szerző: hp

#4
 

Csak C.D. Parker (Noble Willingham) szólítja Walkert a keresztnevén. Szerző: hp

#5