Thomas Magnum, a laza magánnyomozó Hawai szigetén próbálja meg teljesíteni megbízásait, miközben veszélyes és izgalmas kalandokba keveredik. Szerencsére TC, Rick és Higgins mindig kéznél van, ha komoly a baj, vagy ha segítségre van szüksége.
(erare)Bronzérmes sorozat a számomra, az aranyérmes Polip és ezüstérmes X-akták után. Nagyon eltalált történetek, helyszínek, szereplők és zseniálisan ötvözi a vígjátékot és a krimit.
Ezt a sorozatot is rég láttam már, így most újra elővettem és nem bántam meg! Azon kevés sorozatok közé tartozik, mely sok év távlatából még jobban tetszett, mint anno. Magam is meglepődtem, mennyire élvezhető volt a széria, és végül azon kaptam magam, hogy pár sor leírása után megadom neki a 4 csillagot.
Klasszikus, amin azért nőhettünk fel, mert akkor nem volt jobb, nem volt más. Akkori igazi középszerű tévés sorozat. Éppen úgy átlagos és középszerű, mint a nagy kereskedelmi tévék azon sorozatai amikre talán 20-30 év múlva emlékeznak majd a gyermekeink elmondva, hogy ők ezen nőttek fel.