Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
78%
Filmadatlap
 
150
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
Videók
Baywatch
 
petraszab   2019. 05. 23.

legújabb vélemény

Gyerekkorom nagy kedvence volt. Ikonikus főcímdal, tengerpart, napsütés! Kell ennél több? Voltak benne egészen izgalmas részek is.

 
indingo   2017. 04. 14.

Nem volt egy rossz sorozat, sok minden történt benne az alaptörténet mellett. A piros fürdődresszről máig mindenkinek a Baywatch jut eszébe. Kíváncsi leszek erre a leporolt mozifilmre, bár a trailer alapján borzalmas lesz.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

Szerintem izgalmas sorozat volt és a színészek is jók voltak benne. Mindig több szálon futottak az események.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

A maga idejében megállta a helyét. Sokrétű volt, mert az életmentéseken kívül kaptunk a szereplők magánéletéből, volt benne szerelem, meg küzdés.

 
Lonka   2017. 07. 25.

Anno kedveltem a sorozatot, elég érdekes részeket raktak össze. sok nyomozás is volt benne és persze az elengedhetetlen cápás részek. sok családi szálat is bemutattak.

 
baalint   2017. 11. 21.

80as évek egyik legjobb sorozata. Emlékszem fiatalkoromban ez volt az egyik olyan sorozat amit sosem hagytam ki ha ment a tvben :) David H. Itt már nem fiatal de nagyon felhúzza még a sorozatot :)

 
Turro   2016. 01. 24.

Nem mindegyik része volt jó és kifejezetten rühelletem, mikor egy egy új arc jött, nehezen dolgoztam fel. Ezt meg...hogy most meg feldolgozták és h ki játssza a főszerepet...ezt meg alig tudom elfogadni...:(

Pamela Anderson

A film 382 465 601 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 285 314 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Hasselhoff egyszer egy interjúban elárulta, hogy az iráni sah felesége mesélte neki, hogy azok a teheráni lakosok, akik rendelkeztek műholdas tv-adással, jegyeket árultak a sorozat vetítésére az otthonukba.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Baywatch legnézettebb időszaka 1993-ban volt, amikor is heti szinten 1 milliárd néző követte figyelemmel a sorozatot.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Pamela Andersont majdnem kihagyták a sorozatból, mert David Hasselhoff úgy vélte, egy Playboy-nyuszi elvonná a figyelmet az ő karakteréről.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti elképzelések szerint Leonardo DiCaprio játszotta volna Hobie Buchannon karakterét, ám a producerek szerint az akkor 15 éves DiCaprio túl öreg volt a szerepre, s végül a négy évvel fiatalabb Jeremy Jackson lett Mitch Buchannon fia.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat készítői olyan színészeket utasítottak el, mint Neve Campbell, Alicia Silverstone, Denise Richards, Paula Abdul és Sandra Bullock.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A színészek szerződése tartalmazta, hogy tartaniuk kell a súlyukat és védeniük kell a bőrüket, ezért havonta 40 doboz naptej is elfogyott a forgatáson.

(ArpiHajdu és Réci)
 

David Hasselhoff egyszer úgy nyilatkozott, hogy a lassított futások mindig jól jöttek töltelék elemként abban az esetben, ha egy-egy epizód túl rövidnek bizonyult.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A lassított futás, amely a sorozat védjegyévé vált, a széria egyik író-producerének, Michael Berknek az ötlete volt, aki 1988-ban a szöuli olimpián futókat filmezett, s gyakran alkalmazott lassításokat is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szériában Jason Momoa is szerepet kapott 19 éves korában, mint vízi mentő. Ez azonban inkább bukás volt számára mint siker, mert 4 éven át egyetlen színészügynökség sem vállalta a vele való munkát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1999-ben rebootolták a sorozatot a megemelkedő gyártási költségek miatt, s a forgatás Ausztráliába költözött. Ez lett volna a Baywatch: Down Under, amelyet egy kétrészes pilot vezetett volna át, ám az új helyszínen a helyiek tüntetéseket szerveztek az élővilág védelméért, így az elképzelés megvalósulatlan maradt. Helyette Hawaii-on forgatták le az utolsó két évadot, amely már Baywatch: Hawaii címen futott.

(ArpiHajdu és Réci)