Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Baywatch (1989-2001)

Baywatch
Filmadatlap
 
150
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
Videók
 
petraszab   2019. 05. 23.

legújabb vélemény

0

Gyerekkorom nagy kedvence volt. Ikonikus főcímdal, tengerpart, napsütés! Kell ennél több? Voltak benne egészen izgalmas részek is.

 
indingo   2017. 04. 14.

1

Nem volt egy rossz sorozat, sok minden történt benne az alaptörténet mellett. A piros fürdődresszről máig mindenkinek a Baywatch jut eszébe. Kíváncsi leszek erre a leporolt mozifilmre, bár a trailer alapján borzalmas lesz.


 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Szerintem izgalmas sorozat volt és a színészek is jók voltak benne. Mindig több szálon futottak az események.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

0

A maga idejében megállta a helyét. Sokrétű volt, mert az életmentéseken kívül kaptunk a szereplők magánéletéből, volt benne szerelem, meg küzdés.

 
Lonka   2017. 07. 25.

0

Anno kedveltem a sorozatot, elég érdekes részeket raktak össze. sok nyomozás is volt benne és persze az elengedhetetlen cápás részek. sok családi szálat is bemutattak.

 
baalint   2017. 11. 21.

0

80as évek egyik legjobb sorozata. Emlékszem fiatalkoromban ez volt az egyik olyan sorozat amit sosem hagytam ki ha ment a tvben :) David H. Itt már nem fiatal de nagyon felhúzza még a sorozatot :)

 
Turro   2016. 01. 24.

0

Nem mindegyik része volt jó és kifejezetten rühelletem, mikor egy egy új arc jött, nehezen dolgoztam fel. Ezt meg...hogy most meg feldolgozták és h ki játssza a főszerepet...ezt meg alig tudom elfogadni...:(

Galéria (15)

Pamela Anderson

A film 382 465 601 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 285 314 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Hasselhoff egyszer egy interjúban elárulta, hogy az iráni sah felesége mesélte neki, hogy azok a teheráni lakosok, akik rendelkeztek műholdas tv-adással, jegyeket árultak a sorozat vetítésére az otthonukba.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Baywatch legnézettebb időszaka 1993-ban volt, amikor is heti szinten 1 milliárd néző követte figyelemmel a sorozatot.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Pamela Andersont majdnem kihagyták a sorozatból, mert David Hasselhoff úgy vélte, egy Playboy-nyuszi elvonná a figyelmet az ő karakteréről.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Az eredeti elképzelések szerint Leonardo DiCaprio játszotta volna Hobie Buchannon karakterét, ám a producerek szerint az akkor 15 éves DiCaprio túl öreg volt a szerepre, s végül a négy évvel fiatalabb Jeremy Jackson lett Mitch Buchannon fia.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat készítői olyan színészeket utasítottak el, mint Neve Campbell, Alicia Silverstone, Denise Richards, Paula Abdul és Sandra Bullock.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A színészek szerződése tartalmazta, hogy tartaniuk kell a súlyukat és védeniük kell a bőrüket, ezért havonta 40 doboz naptej is elfogyott a forgatáson.

(ArpiHajdu és Réci)
 

David Hasselhoff egyszer úgy nyilatkozott, hogy a lassított futások mindig jól jöttek töltelék elemként abban az esetben, ha egy-egy epizód túl rövidnek bizonyult.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A lassított futás, amely a sorozat védjegyévé vált, a széria egyik író-producerének, Michael Berknek az ötlete volt, aki 1988-ban a szöuli olimpián futókat filmezett, s gyakran alkalmazott lassításokat is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A szériában Jason Momoa is szerepet kapott 19 éves korában, mint vízi mentő. Ez azonban inkább bukás volt számára mint siker, mert 4 éven át egyetlen színészügynökség sem vállalta a vele való munkát.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1999-ben rebootolták a sorozatot a megemelkedő gyártási költségek miatt, s a forgatás Ausztráliába költözött. Ez lett volna a Baywatch: Down Under, amelyet egy kétrészes pilot vezetett volna át, ám az új helyszínen a helyiek tüntetéseket szerveztek az élővilág védelméért, így az elképzelés megvalósulatlan maradt. Helyette Hawaii-on forgatták le az utolsó két évadot, amely már Baywatch: Hawaii címen futott.

(ArpiHajdu és Réci)