Miután túl öregnek nevezték, Donna D'Errico (galériánkban) a napokban egy bikinis fotót osztott meg az Instagramon, hogy megmutassa, egyelőre nincs mit rejtegetnie.

Baywatch sztárja Los Angeles-i otthonának kertjében pózolt arany színű bikinit viselve, a fotó melletti bejegyzésben pedig arra buzdította követőit, hogy tartózkodjanak hűvös helyen a jelenlegi hőhullám miatt, illetve mindenkit arra kért, hogy imádkozzanak a hurrikán áldozataiért.

“Pokolian szexinek érzem magam. A férfiak még mindig bókolnak nekem, én pedig habzsolom ezt. Hadd éljek! Ha 80 éves leszek, majd visszatekintek minderre, nagyon boldog leszek, hogy ezt tehettem, amíg dögös voltam” - nyilatkozta korábban a színésznő.

Donna D'Errico júliusban számos kritikát kapott a fotói miatt, többen ugyanis úgy gondolják, hogy túl idős ahhoz, hogy ilyen képeket osszon meg magáról:

“Elég sok nő panaszkodott a július negyedikén megosztott videó miatt, amiben egy piros-fehér-kék bikiniben posztoltam. Szerintük ‘ennél előkelőbb kell, hogy legyek’ és ‘túl öreg vagyok’ ahhoz bikinit viseljek” - írja D’Errico.

“Hadd mondjak nektek valamit, ami talán meglep titeket. Tulajdonképpen szó szerint bármit felvehetek és megtehetek, amit csak akarok” - tette hozzá a színésznő.

77 Baywatch  (1989)

(8) (14)

akció | dráma | kaland | krimi | romantikus

TV-ben (Jocky TV, csütörtök 01:33)

Kalifornia napfényes tengerpartjának biztonságáról Mitch Buchannon és piros fürdőruhás csapata gondoskodik. A felhőtlen és olykor felelőtlen fürdőzőkkel gyakran történnek... több»