70% 48 szavazat
A Maharadzsa lánya

A Maharadzsa lánya

The Maharaja's Daughter
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
19
Szereplők (19)
5
Képek (5)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Az indiai származású Messua Shandar medika Montrealban. A gyönyörű nőbe beleszeret a helyi rendőr, Patrick O'Riley és a szerelmesek eljegyzik egymást. Egyik nap Messua meglátogatja édesapját Indiában. Hazájában kiderül, hogy a gazdag Chandragupta rádzsa érdeklődik iránta, de Messua visszautasítja a férfit és visszatér Kanadába a vőlegényéhez. A féltékeny rádzsa bosszúból elrabolja a nőt. O'Riley szerelme keresésére indul. A nyomok Indiába vezetnek: a rendőr rájön, hogy mennyasszonya a leggazdagabb maharadzsa lánya és a trón várományosa. A sors állandó megpróbáltatásai ellenére nem hagyja abba a nő keresését.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Kanada, Olaszország
Premier (HU): 2005.11.12.

Sorozat áttekintés

1. évad (1994) - 3 epizód
Hunter Tylo
Hunter Tylo
Bruce Boxleitner
Hunter Tylo
Bruce Boxleitner
Hunter Tylo
Bruce Boxleitner
 
2017.06.19 VK

legújabb vélemény

Az előző kettő részhez képest ez mindenképpen gyengébb. A cselekménye nem annyira izgalmas és egy kissé összecsapták. Nincsenek benne izgalmas fordulatok.

0
 
2016.09.08 e-batta

Jó volt egy kicsit nosztalgiázni, végül is most már 20 éves ez a minisorozat, nagyon régen láttam a tévében. Az is igaz, hogy már akkor sem hagyott bennem túl mély nyomokat. Túl művi, túl csinált, túl hihetetlen, túl kalandos, és túlságosan kevert. E... Több

0
 
2016.05.09 hongkong2

Ez egy igazi romantikus film, nekem nagyon tetszett. Többször is láttam már. A film zenéje is nagyon tetszett. Van benne egy kis humor is. Én csak ajánlani tudom aki szereti a romantikus filmeket, az mindenképpen nézze meg.

0