Rólam

Sziasztok! 

Életem során rengeteg filmet láttam már a komolyabb alkotásoktól egészen a ZS kategóriáig. A profilt elsősorban a saját szórakoztatásom céljából hoztam létre (majd ha megöregszem és beüt a demencia, és elkezdek felejteni akkor itt bármikor visszanézhetem hogy melyik filmet láttam, és hogy melyik volt a kedvencem.) A huszas éveim végén járok. Imádok sportolni, és a szabad időmben filmeket nézek sokszor az alvás rovására :) Rettentően sokat beszélek és sokat írok.... Sokszor ezért is hosszú egy-egy véleményem, vagy hozzászólásom ezért elnézést is kérek! Én nem vagyok filmkritikus csak mindenről van véleményem és hangot is adok neki. Filmes véleményeim teljesen szubjektívek, ami a szívemen az a billenytűzeten :) Nincsenek kedvenc film műfajaim. Bár a romatikus filmekre nehezen veszem rá magam :D A gengszter filmeken át az akció filmekig, és még a zombi hegyeken túl is kalandozom, bevetve magam egy egy jó sci-fibe .Ha még nem ijesztettelek el akkor köszönöm hogy elolvastad a kis bemutatkozóm. Folyamatosan igyekszem frissíteni az általam már látott filmeket, és írni hozzá a spoiler mentes véleményeket. 

Tisztelettel:

Diesel

Vélemények (113)

83 Lopott idő  (2011)

2019. 04. 18.
Időben
Ez a film már nem mai darab mégis a mai korunk társadalom kritikája is lehetne. Lassan eltűnik a középréteg, és csak a gazdagok és szegények lesznek utóbbiaknak pedig min... több»

75 Venom  (2018)

2019. 04. 18.
A film végig pörgős nincsenek unalmas részek. Őszintén bevallom sokkal rosszabbra számítottam. Biztos voltam benne hogy elcsépelt lesz, és egy tömeg filmet kapunk. Szeren... több»
2019. 03. 28.
Világvégi Vándor
Ez a film lenyűgözően adja át a világvégi hangulatot. Nagyon sokan elképzeltük már, hogy mi lenne, ha vége lenne a világnak. Mi lenne utána? Hogyan élnénk a napjainkat? H... több»
2019. 03. 28.
Az első bosszúálló
A film kapott hideget, meleget. Jól felépített és pörgős volt, egyáltalán nem voltak unalmas részek benne. Számomra kicsit idegesítő volt egy-két erőltetett poén. Ezzel a... több»
2018. 09. 24.
Osztom azt a véleményt hogy ez a Predátor film merőben eltér az elődjeitől. Azonban azzal nem teljesen értek egyet, hogy ez rész annyira borzalmas lenne. Számomra negatív... több»
1
Deadpool 2 (2018)
Deadpool (2016)
Kojot (2017)
A kolónia (2015)