Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
81
Filmadatlap
 
173
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
Videók
 
totykos   2016. 08. 05.

legújabb vélemény

Kiráz a hideg ettől a két nyálas figurától. Tudom, tudom, sorozattörténeti mérföldkő, meg ilyenek, de szerencsére azóta készültek értelmesebb cuccok is. Ezek már nagyon lassúak...

 
TPetty   2015. 08. 06.

Imádom! Hamisítatlan családias hangulatú hülyeség. Szerintem eltöltöm, és egész karácsonykor ezt fogom nézni.

 

Fonzie imádta a motorokat, ezzel szemben Henry Winkler, az őt alakító színész félt tőlük, ezért a legtöbb motoros jelenetben a jármű egy emelvényhez volt rögzítve, amit egy teherautó húzott.

(rbernadett)
 

Chuck, a legidősebb testvér gyakorlatilag magyarázat nélkül tűnt el a sorozatból. Amikor egy karaktert különösebb magyarázat nélkül kiírnak egy szériából, az előbbi eset után "Chuck Cunningham Szindrómának" nevezik a jelenséget.

(rbernadett)
 

A sorozatban eredetileg három Cunningham gyermek volt. A legidősebb fiút, Chuckot folyamatosan írták ki a szériából (főiskolára ment egy kosárlabda ösztöndíjjal), mivel a sorozat készítői idővel rájöttek, hogy Fonzie az a karakter, akire a filmnek szüksége van. Az utolsó részben, Howard azt mondja, hogy nagyon büszke a két gyerekére.

(rbernadett)
 

Az utolsó részben Tom Bosley kilépett a szerepéből és a kamera felé fordult, hogy megköszönje a nézőknek, hogy a Cunningham család életének részei voltak annyi éven keresztül.

(rbernadett)
 

A sorozat sikere után Garry Marshallt megkérték, hogy valamiként segítsen abban, hogy a gyerekek többet olvassanak. Ennek hatására az egyik epizódban Fonzie úgy dönt, hogy a hírneve ellenére könyvtárba megy egy könyvért. A dolog bevált: azon a héten a könyvtári regisztrációk száma 500 százalékkal megnőtt.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.