Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Happy Days (1974-1984)

Happy Days
Filmadatlap
 
173
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
Videók

Galéria (8)

 
totykos   2016. 08. 05.

legújabb vélemény

0

Kiráz a hideg ettől a két nyálas figurától. Tudom, tudom, sorozattörténeti mérföldkő, meg ilyenek, de szerencsére azóta készültek értelmesebb cuccok is. Ezek már nagyon lassúak...

 
TPetty   2015. 08. 06.

0

Imádom! Hamisítatlan családias hangulatú hülyeség. Szerintem eltöltöm, és egész karácsonykor ezt fogom nézni.

 

Fonzie imádta a motorokat, ezzel szemben Henry Winkler, az őt alakító színész félt tőlük, ezért a legtöbb motoros jelenetben a jármű egy emelvényhez volt rögzítve, amit egy teherautó húzott.

(rbernadett)
 

Chuck, a legidősebb testvér gyakorlatilag magyarázat nélkül tűnt el a sorozatból. Amikor egy karaktert különösebb magyarázat nélkül kiírnak egy szériából, az előbbi eset után "Chuck Cunningham Szindrómának" nevezik a jelenséget.

(rbernadett)
 

A sorozatban eredetileg három Cunningham gyermek volt. A legidősebb fiút, Chuckot folyamatosan írták ki a szériából (főiskolára ment egy kosárlabda ösztöndíjjal), mivel a sorozat készítői idővel rájöttek, hogy Fonzie az a karakter, akire a filmnek szüksége van. Az utolsó részben, Howard azt mondja, hogy nagyon büszke a két gyerekére.

(rbernadett)
 

Az utolsó részben Tom Bosley kilépett a szerepéből és a kamera felé fordult, hogy megköszönje a nézőknek, hogy a Cunningham család életének részei voltak annyi éven keresztül.

(rbernadett)
 

A sorozat sikere után Garry Marshallt megkérték, hogy valamiként segítsen abban, hogy a gyerekek többet olvassanak. Ennek hatására az egyik epizódban Fonzie úgy dönt, hogy a hírneve ellenére könyvtárba megy egy könyvért. A dolog bevált: azon a héten a könyvtári regisztrációk száma 500 százalékkal megnőtt.

(rbernadett)