Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
82
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
Videók
 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

A főcímzenéje most is a fülemben cseng. Igazából nagyon mit nem volt nézni, azért esett rá a választás. Egy nagy csald története, sok kalamajkával és egy kis humorral.

 
Lonka   2017. 07. 29.

Kedvelhető sorozat volt, az az igazi leül együtt nézi a család szerű sorozat volt. Nagy története nem volt, de a karakterek nagyon kedvelhetőek voltak.


 
AlBundy   2019. 02. 05.

Nagyon imádtam gyerek koromban, rengeteget nevettünk rajta a családdal. Nem biztos hogy ma is olyan szinten ülnének a poénok, de a nosztalgia-faktor elvitathatatlanul nézőssé tenné még most is.

Suzanne Somers
Patrick Duffy
Josh Byrne
Christine Lakin
Christopher Castile
Brandon Call
Angela Watson
Sasha Mitchell
Christine Lakin
Staci Keanan
Angela Watson
Brandon Call
Sasha Mitchell
Angela Watson
Brandon Call
Josh Byrne
Christopher Castile
 

A J. T. becenév a John Thomas névnek a rövidítése.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Sasha Mitchell-t az utolsó pillanatban válogatták be a showba, így nem is szerepelt csupán az első évad, 4. részétől kezdve.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A sorozatban többször is utalnak a színészek korábbi munkáira. Például amikor Frank rejtvényt fejt és ki kell találnia egy hat betűs város nevet Texas államban (Dallas), vagy amikor J. T. arról beszél Frank-nek, hogyha együtt nézi a feleségével a Baywatch-ot, akkor semmit nem tud a házasságról.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.