Ted legjobb barátja, Marshall bejelenti, hogy meg fogja kérni barátnője, Lily kezét.Ted rádöbben, hogy nem várhat többé az igazira, és a saját kezébe kell vennie a sorsát. Barney, a hivatásos agglegény örömmel segít a fiatal építésznek, azonban Robin megjelenése után valahogy minden a feje… több»
Egyszerűen a legjobb sorozat, amit láttam. Eddig hatszor néztem újra. Nekem még a cseltár is megvan. Na, de boncolgassuk: a zenék azok egyszerűen fergetegesek, a színészek jól átadják a vicceket, bár az érzelmes részek nincsenek annyira jól megcsinálva. A történet menete kiszámítható, de ez nem zavaró.
Egy nagyon jó kis sorozat, amely (igen, tényleg igaz), hogy egy egész picit meglovagolja a Jóbarátok sikerét, hiszen sok hasonlóság fedezhető fel a két sorozat között. Mindkettő fiatalokról szól, akik egymáshoz közel laknak, akik minden idejüket együ... több»
A sorozat legnagyobb csajozógépét Barney Stinson-t alakító Neil Patrick Harris valójában homoszexuális.
(AngelCass)Barney Stinson egy drogdílerről lett elnevezve. Az L.A. Confidential című könyvben jelent meg a név.
(AngelCass)Cobie Smulders-nél a harmadik évad alatt petefészek rákot állapítottak meg. Azonban titokban tartotta és számos műtét után elmondható, hogy megszabadult a betegségtől.
(ellcrys89)Alyson Hannigant (Lily) nagyon zavarta hogy Jason Segel (Marshall) cigizett mivel amikor meg kellett csókolja olyan volt, mintha egy hamutállal csókolózna. Segel egy évre letette a cigarettát, azonban nem bírta tovább, és visszaszokott.
(ellcrys89)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »